Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzékiek miért nem...

Az ellenzékiek miért nem képesek elfogadni a többség véleményét?

Figyelt kérdés
A többség a Fideszt választotta, ez tény.

2022. dec. 30. 12:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/90 anonim ***** válasza:
3%
8 vagyok. Javitok : szerintük csak a jobboldal él véleménybuborékban. Ők nem.
2022. dec. 30. 12:22
 12/90 A kérdező kommentje:

Én fideszes vagyok, két diplomám van, és tájékozatlannak sem érzem magam.

Ki cseszeget titeket?

Egy erősen általánosítás.

13/90 anonim ***** válasza:
94%

Először is, 3 millióan szavaztak a Fideszre, és van egyébként 7 750 000 szavazásra jogosult állampolgár.

Eléggé unortodox matek kell ahhoz, hogy ezt többségként értelmezze valaki.

Másodszor, hogy megnyert X párt egy választást, az nem azt jelenti, hogy innentől kezdve kötelező kussolni 4 évig és jópofát vágni mindenhez.

Az ilyen rendszereket diktatúrának nevezik, nem demokráciának.

Egy demokráciában joga van mindenkinek elégedetlennek lenni, tüntetni, stb.

14/90 anonim ***** válasza:
4%

Jogotok van elégedetlennek lenni :)))))))))))))))))))))

12 év után változtatni is jogotok lett volna, dehát...olyan jó az önsajnálat, ezek szerint.

2022. dec. 30. 12:24
 15/90 anonim ***** válasza:
3%
Ezen az oldalon például 11 éve full elnyomó ellenzéki diktatúra van. Szabályosan félek az itteni ellenzéki kommentelőktől, annyira erőszakosak verbálisan. Ki is kopnak innen a többiek, elüldözik őket. Nekik ez lenne a demokrácia, a saját kis diktatúrájuk.
2022. dec. 30. 12:24
 16/90 anonim ***** válasza:
86%
Már kritizálni sem lehet?
2022. dec. 30. 12:26
 17/90 anonim ***** válasza:
93%

"99%-ban kiskocsma pultját támogató egyfogú emberek az ellenzékiek"

Komolyan nem értem, hogy tudod leírni ezt a baromságot.

A Fidesz szavazatok többsége kistelepülésekről érkezett.

A kiskocsmák világában az ellenzék támogatottsága minimális.

Ez tény.

Azt kéne felfogni, hogy most rengeteg olyan ember szavaz le Orbán Viktorra, akik 2006-ban Gyurcsányra szavazott. Máshogy nem jön ki a matek...

Akkor most ezek az emberek hülyék voltak 2006-ban, de azóta megvilágosodtak, és ők lettek a józan ész megtestesítői?

Fenét... Akkor is meg voltak vezetve és most is meg vannak. Van egy réteg, akit csak lökdösnek ide-oda és többek között rajtuk dőlnek el a választások.

2022. dec. 30. 12:27
 18/90 A kérdező kommentje:

De, ez többség, csak nem abszolút többség. De a szavazáson résztvevők között még abszolút többség is van.

2022. dec. 30. 12:28
 19/90 anonim ***** válasza:
86%

"Szabályosan félek az itteni ellenzéki kommentelőktől, annyira erőszakosak verbálisan. Ki is kopnak innen a többiek, elüldözik őket."

Ha 12 év Fidesz hatalom ezt tette az országgal, abban a kormányzópártnak nagy felelőssége van.

Sajnálom, hogy tte ezt a szemellenződön keresztül képtelen vagy látni.

A közhangulat azért tart ott, ahol mert a Fidesznek az volt az érdeke, hogy ide jusson.

2022. dec. 30. 12:30
 20/90 anonim ***** válasza:
85%
Mir értesz au alatt hogy nem fogadja el? Én elfogadom, hogy három millió igénytelen birka van ebben az országban, mert a tényekkel fölösleges vitatkozni. De ettől az én véleményem és értékrendem nem fog megvátozni, miért kellene? Vagy ha az ellenzék nyert volna akkor te most MZP-nek nyalnál mert a többség rászavazott? Ritka csicska egy kutyalelkület ez, de nem vagyok rajta meglepōdve.
2022. dec. 30. 12:30
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!