A kormánynak tényleg nem számítanak az emberéletek? Mire várnak még?
Virológusok szerint csúnyán belerondíthat az idei Karácsonyba a koronavírus. Kérdem én a kedves kormányt és híveit: akkor mégis mi a p*csára várnak még? Miért nem vezetik be a vendéglátóhelyek korlátozását, kötelező maszkoviselést, vagy kötelező oltást? Egyelőre még SZÓ SINCS EZEKRŐL nem hogy érdemi lépések. Miért nem hallgatnak a szakemberekre, miért várják meg hogy itt legyen a baj?
„Arról, hogy Te nem fogod fel és nem akarod látni a lényeget…”
Megtudnád mondani, hogy konkrétan mi is a „lényeg”?
„csak a propagandát fogadod el, nem én tehetek.”
Jó, és mi a propaganda, amit én mondtam?
„Én a saját tapasztalataimnak és általam megfigyelt dolgokból levezetett tényeknek/észérveknek hiszek, a kamu statisztikákat meg meghagyom olyanoknak, mint a kérdező meg Te”
Olyan sziklaszilárd észérveknek, mint: volt aki oltottként belehalt, tehát az oltás nem ér szart sem, vagy: az oltásoknak ugyanakkora a mellékhatás rizikója, mint a covidnak. -> amit cáfoltam. Csak nem ez volt a propaganda? Meg a többlethalálozási adatok. Nyilván hamisítják, és eltitkolják a mostani többlethalálozást, hogy úgy tűnjön, mintha az oltások működnének, nem?
#71:
"Megtudnád mondani, hogy konkrétan mi is a „lényeg”?"
Az, hogy nem az oltás véd meg bármitől is a covid esetében, mert ha működne, akkor felkészítené rendesen a szervezetet a valós vírussal való találkozásra illetve nem csak "maximum" 3-6 hónapig védene.
"Jó, és mi a propaganda, amit én mondtam?"
Hogy az oltás működik. A kormány meg a világ h*lyéjei ezt szajkózzák, de attól még nem igaz. Ahogy itthon éltek vele "nagyjaink" (mondjuk az enyémek biztos nem) - "golyóálló mellény".
"Olyan sziklaszilárd észérveknek, mint..."
Igen, mert ezek valós tapasztalati úton megszerzett adatok, nem mende-monda alapján terjedt, valakik által pénzért felbérelve készült "statisztikák", ahol az is covid halottnak számított, akit elütött az autó de a tesztje valamiért is pozitívat mutatott a covidra.
"Nyilván hamisítják, és eltitkolják a mostani többlethalálozást, hogy úgy tűnjön, mintha az oltások működnének, nem?"
Ilyen konteókba nem bocsátkoznék de egyetlen statisztika sem pontos a világon, ez meg aztán pláne nem. Viszont annyira erőltetve volt az oltás, hogy én abszolút elképzelhetőnek tartom. Az itthoni legalább is biztosan kamu, a világszintű meg erősen megkérdőjelezhető.
"Az oltások bizonyítottan enyhítik a koronavírusos megbetegedés tüneteit, a súlyos és halálos kimenetel bekövetkezésének valószínűségét."
A kórházban ápoltak majdnem fele oltott volt:
#66 vagyok. Azokhoz szólok, akik oltatlanul pontoztak le. Tájékozódjatok kérlek. Mostmár tényleg ideje lenne megérteni.
2 alap dokumentumfilm, Schwab és Harari szavaira ajánlott különösen figyelni:
Hogy lássuk, ez tényleg komoly dolog, médiában is lement pár ezzel kapcsolatos műsor...
...illetve az EU parlamentben sem titok.
EU parlament:
EU képviselő:
Ezek után nem hinném, hogy meglepő, de a védettségi kártya is totális kontroll kiépítésének a része és az oltott vs oltatlan viták is mesterségesen lettek generálva.
Ismerjük meg Schwab YGL (korábban GLT) diákjait is. Itt pl a 93-asok, Orbánnal az élen. Picit lejjebb pár kifejtés is van, hogy ki kicsoda, milyen szerepe van, mit irányít. Csomó ismertebb ember közülük transzhumanista, vagy épp a covid és egyéb színjáték kulcsszereplője. Névre kattintva fontos élettörténeti, eseményi, vagy egyéb leírás is látható a személyekről.
Nincs energiaválság, "Fit for 55" van helyette, ami a fosszilis energia fokozatos kivezetése és egyéb drasztikus dolgok követik majd, mint pl a karbonadó. 2050-re klímasemlegessé akarják tenni a Földet.
Nem azért van háború, mert Putyin írtja a nácikat, hanem azért, mert világkormányt akarnak kiépíteni és ehhez szükséges a háború. Putyin is Schwab embere. Új világrend nemzetközi konferencia 2015, volt maláj miniszterelnök beszéde:
A végére meg a lényeg.
15:50-től Global Future 2045 kongresszus, 2012, Moszkva.
Szerintem a covid kezdete után ennyi idővel nem az a ciki, ha valaki leírja, hogy nem a covidra vannak az oltások, hanem az, ha valaki még mindig nincs tisztában ezzel.
#74! Kedves tőled, hogy azt feltételezed, hogy privátokat írogatok neked, de el kell keserítselek, eszembe se jutna. Mióta megállapítottam, hogy egyszerre vagy troll és debil, itt se írtam semmit, privátban végképp nem tenném, nem érsz te annyit.
Üdv,
Vaslady😘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!