Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kormánynak tényleg nem...

A kormánynak tényleg nem számítanak az emberéletek? Mire várnak még?

Figyelt kérdés

[link]

Virológusok szerint csúnyán belerondíthat az idei Karácsonyba a koronavírus. Kérdem én a kedves kormányt és híveit: akkor mégis mi a p*csára várnak még? Miért nem vezetik be a vendéglátóhelyek korlátozását, kötelező maszkoviselést, vagy kötelező oltást? Egyelőre még SZÓ SINCS EZEKRŐL nem hogy érdemi lépések. Miért nem hallgatnak a szakemberekre, miért várják meg hogy itt legyen a baj?

2022. nov. 28. 15:38
 61/98 anonim ***** válasza:
94%

Jelenleg aktív covid fertőzöttek:

15,485,555 fő.

Enyhe állapotban:

15,448,903 ( 99,8 %)

Súlyosabb:

36,652 ( 0,2 %)

Összes eddigi regisztrált fertőzött:

632,693,732 fő.

Ebből meggyógyult:

626,052,563 ( 99 %)

Meghalt:

6,641,169 ( 1 %)

[link]

Mindmeghalunk! 🤣🤣🤣

2022. dec. 1. 22:36
 62/98 A kérdező kommentje:
Kétharmad magyarországnyi halottról beszélsz, ember! Ha nem lennének az oltások ennek a többszöröse lenne! De majd lestek, hogy mi lesz itt pár hét múlva!
2022. dec. 1. 22:49
 63/98 anonim ***** válasza:
89%

"Kétharmad magyarországnyi halottról beszélsz, ember!"

Arról te beszélsz. Én arról beszélek, hogy 626 millióan túlélték és jelenleg is mindössze 36 ezer (!) súlyosabb eset van világszinten. Ez sosem volt nagyon másként, aki figyelte a számokat, az láthatta. Te a média pánikkeltését figyeled, meg is látszik. Pár hét múlva is belinkelem neked, aztán majd leshetsz, hogy elmaradt az covid apokalipszis.

2022. dec. 1. 22:58
 64/98 anonim ***** válasza:
8%

"Szóval akkor hatásos-e a covid oltás valójában? (költői kérdés, tudjuk, hogy nem, sőt kifejezetten káros)"

Mire alapozod, hogy nem hatásos, hanem káros?

2022. dec. 1. 23:12
 65/98 anonim ***** válasza:
78%

#64:

- Nem akadályozza meg a fertőzés terjedését (annak továbbadását sem - bizonyított)

- Nem akadályozza meg a súlyos, halálos kimenetelt (2-3x oltottak is simán belehaltak a covidba világszinten - bizonyított - nem volt elég erős immunrendszerük -> elképzelhető, hogy az oltás leszedálta nekik még jobban ??)

Ergo nincs semmi hatása, eredménye a covid tekintetében, cserébe potenciális mellékhatások tucatjainak vagy kitéve miatta (csak egy pár ilyen finomság, amelyek igazoltak: vérrögképződés, szívizomgyulladás, vérnyomás-pulzus problémák, neurális és hormonális gondok - pl. menstruációs ciklus összezavarodása, hajhullás stb.).

Másmilyen konteókba meg ne menjünk bele, mert ilyesmikben nem hiszek. Ezek közül párat láttam/ismerek olyat, akik szenvednek az oltások óta. Cserébe voltak covidosak és rosszabbul mentek át rajta, mint én, akiben egy covid oltás sincs.

2022. dec. 1. 23:48
 66/98 anonim ***** válasza:
49%
Adott egy náthával egyenlő halálozási rátájú, mesterséges vírus, amit felfújtak, mint a lufi és amivel behülyítették a világot. Még le is lehet követni, hogy az egész hogy történt. Gondoljátok, hogy ettől a kis szartól próbálták védeni az emberiséget? Francokat! Ennyire naivak ne legyünk már. Az egész arra ment ki, hogy minél többen beadassák az oltást. Meg kellett volna hallgatni Schwab és Harari beszédeit, a YGL diákokat (mint pl Orbán, Angela Merkel, Gates (akié kb az egész gyógyszeripar, a covid oltásokkal együtt)), vagy megnézni esetleg a Global Future kongresszusokat. Új világrendet akarnak, minden meg fog változni, az ember is. Íme a 4.ipari forradalom. Konkrétan előre lehet tudni mindent, évekre előre, mert annyira eljár a szájuk, és aki nem veszi észre, hogy színház az egész világ, az egyszerűen ostoba. Persze könnyebb mindenre rámondani, hogy konteó, mint ennyi idő elteltével tisztában lenni alap dolgokkal. Aki többszörösen oltott, mint pl a kérdező, annál meg lehet érteni, hogy miért viselkedik ilyen elmeroggyantan. Íme az oltás hatása, "nem lesz semmid, de boldog leszel"(mert qrvára semmit sem fogsz majd fel a világból, hála a génmódosító oltásoknak). Aki nem hal meg benne, arra ilyenszintű elbutulás vár, mint a kérdezőre. Nézzetek csak hülyének, hajrá, legalább látszik, mennyire tájékozatlanok vagytok. Aki a következő, 2 éven belüli mesterséges vírusra nem oltatja be magát, az meg fog halni. Bocs, de elegem van már abból, hogy az alapokat is magyarázni kell, mert más arra sem veszi a fáradtságot, hogy minimálisan utánajárjon, milyen mocskos világban él. Most még lehetne tenni valamit, később már semmit.
2022. dec. 2. 01:14
 67/98 anonim ***** válasza:
30%

"Nem akadályozza meg a súlyos, halálos kimenetelt (2-3x oltottak is simán belehaltak a covidba világszinten"

Akkor ugyanilyen alapon semmit nem ér a modern orvostudomany sem, hisz bizonyítottan haltak már meg emberek műtét közben. De mondhattam volna példának az autó biztonsági övét is, mert voltak már olyan autóbalesetek, ahol az öv használata sem segített.

Az oltások bizonyítottan enyhítik a koronavírusos megbetegedés tüneteit, a súlyos és halálos kimenetel bekövetkezésének valószínűségét.

"Ergo nincs semmi hatása, eredménye a covid tekintetében, cserébe potenciális mellékhatások tucatjainak vagy kitéve miatt"

És a covid "mellékhatásai"? A covidnál sokkal nagyobb a valószínűsége a már említett vérrögképződésnek például.

A 61-es által közzétett adatok alapján a covid halálozási rátája 1%. Az oltásoké mennyi lehet? 0,0001%? A covidos 1%-ra legyintetek, a 0,0001%-ot meg dramatizáljátok.

2022. dec. 2. 11:41
 68/98 anonim ***** válasza:
84%

#67:

"Akkor ugyanilyen alapon semmit nem ér a modern orvostudomany sem, hisz bizonyítottan haltak már meg emberek műtét közben. De mondhattam volna példának az autó biztonsági övét is, mert voltak már olyan autóbalesetek, ahol az öv használata sem segített."

Ne más területekre kanyarodj, itt konkrétan a covid oltásokról van szó, amelyek bizonyítottan sz*rt sem érnek. Persze máshol is előfordulnak sajnálatos esetek de a covid oltásoknál nem jött be semmilyen számítás, amelyre alapoztak. Egyszerűen nem hatásosak. Valamit elszúrtak (vagy direkt...ki tudja) csak persze nehéz beismerni.

"És a covid "mellékhatásai"? A covidnál sokkal nagyobb a valószínűsége a már említett vérrögképződésnek például."

Szerintem nagyjából azonos a mellékhatás potenciál mind a covid, mind a vakcinák esetében, ergo felesleges oltatni, mert plusz rizikó.

Az megint csak bizonyított, hogy nem akadályozza meg az oltás, hogy az általad említett vérrögképződés alakuljon ki, tehát oltottnál is ugyanúgy kialakulhat, mint oltatlanoknál (covid után).

Ergo megint csak arra lyukadtunk ki, hogy nem ér semmit, sőt figyelembe véve a többi, tucatnyi mellékhatás potenciált (nem beszélve arról, hogy hosszabb-rövidebb ideig ki is üti az immunrendszert) megint cak nem ér meg oltatni.

Levezettem neked. Szívesen.

2022. dec. 2. 14:07
 69/98 anonim ***** válasza:
13%

„Ne más területekre kanyarodj, itt konkrétan a covid oltásokról van szó...”

Miért, más területeken már nem ugyanúgy ítélsz? “2-3x oltottak is simán belehaltak a covidba világszinten” – ez volt az érved azt illetően, hogy a covid oltásoknak semmi hatása. Tehát nem számít, ha van jelentős számú embertömeg, akin segített az oltás, azt már semmissé teszi, ha van egy pár, akin nem? Ugyanezt a logikát miért nem tudod alkalmazni a műtétekre, és a biztonsági övre? Csak a covid oltásoknál várod el a 100%-os hatásfokot?

“…amelyek bizonyítottan sz*rt sem érnek.”

De hol van az a bizonyíték? Eddig annyi “bizonyítékod” van, hogy voltak olyanok is, akik az oltás ellenére belehaltak. Én elfogadom, ha te azt mondod, hogy azért ér szart sem, mert nem képes az emberek 100%-át megvédeni, de akkor legyél következetes, és ismerd el, hogy a biztonsági öv, műtéti eljárások, egyéb gyógyszerek sem érnek szart sem.

Ismét leírom, a lényeget, amire nem reagáltál: Az oltások bizonyítottan enyhítik a koronavírusos megbetegedés tüneteit, a súlyos és halálos kimenetel bekövetkezésének valószínűségét.

“Persze máshol is előfordulnak sajnálatos esetek de a covid oltásoknál nem jött be semmilyen számítás, amelyre alapoztak.”

Az lehet, hogy a hatásfoka elmarad az elvárttól, de az még messze áll attól, hogy nem érnek semmit sem.

“Szerintem nagyjából azonos a mellékhatás potenciál mind a covid, mind a vakcinák esetében, ergo felesleges oltatni, mert plusz rizikó.”

Szerinted? Mire alapozod, hogy nagyjából azonos? Szakember vagy talán? Itt nincs olyan, hogy “szerintem”. Vannak tények, statisztikák. Egyértelműen nem lehet azonos, bizonyíték:

3 év alatt 630+ millió ember fertőzödőtt meg. Ez a fertőzöttszám sok országban érezhetően leterhelte az egészségügyet, és jelentős többlethalálozást okozott.

1 év alatt beoltottak 5,5 milliárd embert, több, mint a 8x-osát a fertőzöttek számának. Mindezt 1/3 annyi idő alatt. Ha az oltásokban is ugyanannyi a mellékhatás potenciál, akkor mit gondolsz mennyire kellett volna leterhelnie az egészségügyet az oltottoknak? Kb 24x annyira, mint a covidosoknak. Így alakult talán?

“Levezettem neked. Szívesen.”

Ez a levezetés elég gyengusz volt, de azért kösz.

2022. dec. 2. 22:45
 70/98 anonim ***** válasza:
79%

#69: Arról, hogy Te nem fogod fel és nem akarod látni a lényeget, csak a propagandát fogadod el, nem én tehetek.🤷

Én a saját tapasztalataimnak és általam megfigyelt dolgokból levezetett tényeknek/észérveknek hiszek, a kamu statisztikákat meg meghagyom olyanoknak, mint a kérdező meg Te, akinek úgyis mindegy, hogy mit és hányszor nyomnak be, csak csinálják.

Nem féltem eddig sem a covid-tól, átestem rajta. Annyi bajom sem volt, mint az oltottak ~95%-ának, innestova nekem biztosan, hogy csak rizikó az oltás és előtte is az lett volna. Én jól döntöttem, mindenki más meg ítélje meg saját maga döntését.

2022. dec. 3. 02:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!