Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kormánynak tényleg nem...

A kormánynak tényleg nem számítanak az emberéletek? Mire várnak még?

Figyelt kérdés

[link]

Virológusok szerint csúnyán belerondíthat az idei Karácsonyba a koronavírus. Kérdem én a kedves kormányt és híveit: akkor mégis mi a p*csára várnak még? Miért nem vezetik be a vendéglátóhelyek korlátozását, kötelező maszkoviselést, vagy kötelező oltást? Egyelőre még SZÓ SINCS EZEKRŐL nem hogy érdemi lépések. Miért nem hallgatnak a szakemberekre, miért várják meg hogy itt legyen a baj?

2022. nov. 28. 15:38
 51/98 Nordzsesz ***** válasza:
2022. dec. 1. 19:10
 52/98 anonim ***** válasza:
63%

Az én válaszom is a törlések áldozata lett. Gondolom a jelentő lelkébe gázoltam, ezért érezte fontosnak töröltetni. Szerencsére én minden terjedelmesebb kommentet megírom Worben, elmentem, és ide csak bemásolom. Mint most:

„Na, te meg szintén a Kérdező vagy egy másik profilról, mert arra végképp nincs esély, hogy egy ilyen kis országban legyen 2 ugyanakkora debil is.”

Na akkor állj meg egy pillanatra, és most döntsd el végre, hogy a kérdező troll, vagy debil. Mert jelenleg szuperpozícióban vagy a kettő között.

Ha valóban troll akkor csak szórakozik veled, és nem gondolja komolyan, tehát nem debil. Véleményem szerint egyértelműen trollkodik, te is céloztál már erre, mégis úgy magyarázkodsz neki a hegyi beszédeidben, mintha komolyan vennéd, amit ír. Akkor ki is a debil?

„Kétlem, mert szerintem eleve idősebb vagyok nálad, de ha nem, azzal inkább ne dicsekedj, ciki, ha vénségedre ennyi eszed van.”

Nem igazán sikerült még igazolnod az (általad vélt) észbeli hiányosságaimat, sem cáfolnod egyetlen felvetésemet sem. Tudod a személyeskedés még nagyon messze áll a cáfolattól. És az, hogy egyre vehemensebben írod, hogy márpedig az úgy van (érvek nélkül), még nem lesz úgy. :)

„Azt vágod, hogy nálunk az 1.hullám a nulladik volt?”

Igen, vágom. De mivel az első hullám nálunk jóformán nem volt, nyugodtan utalhatunk az európai szintű 2. hullámra a mi 1. hullámunkra. De ha már szóba került az az európai szintű 2. hullám is mainstreamben 2. és 3. hullám, mivel kettős hullám, és amit én említettem 3. hullámként az a 4. és 5.

„NEM halnak meg sokan jelenleg, azt is kifejtettem, hogy miért, de fölöslegesen fárasztottam magam, mert a 2 agysejteddel úgyse tudod felfogni.”

Úgy látom neked nem sikerült felfogni, hogy miért írtam, még annak ellenére sem, hogy még egyszer bemásoltad. És ismétlem az még nem kifejtés, hogy leírod, hogy márpedig úgy van.

"Nem lehetséges, hogy az oltásoknak köze van a dologhoz?" – „Nem, nem lehetséges.”

És ezt mégis miből állapítottad meg? Én nem mondom, hogy lehetetlen, hogy amiatt szűnt meg gyakorlatilag a járvány 2021 tavasza óta, mert az emberek természetes úton védettek lettek. Csupán valószínűbbnek tartom, hogy az oltások miatt. Erre a következők az indokaim:

- PONT azóta (2021 tavasza) történt ez a változás, amióta oltanak. Véletlen egybeesés lenne?

- Ha valóban a természetes immunitás miatt van ez, akkor mi az oka, hogy bizonyos országokban 2 hullám, bizonyos országokban 3 hullám után ment végbe ez a változás?

Magyarországon elmaradt az első (2020 tavaszi) hullám, az első (2020 tél – 2021 tavasz) és a második (2021 tél – 2022 tavasz) után szűnt meg az egész. Ha Magyarországon két hullám után alakult ki a természetes immunitás, akkor arra mi a magyarázat, hogy a nyugati országokban (ahol a 2020 tavaszi is végbement) miért kellett 3? Eleve már csak azért is hülyeség a természetes immunitásra hivatkozni, mert országonként az eltérő intézkedések miatt eltérő módon terjedt a járvány, ezért eltérő időpontra kellett volna, hogy kialakuljon az immunitás. Mégsem ez történt az országok zöménél 2022 tavaszától szűnt meg a járvány. És mi volt 2022 tavaszán? Az oltás.

- Ha az oltás hatástalan, akkor mi az oka, hogy az oltottak jóval kisebb arányban szorulnak kórházi kezelésre, és halnak bele a covidba?

2022. dec. 1. 19:33
 53/98 A kérdező kommentje:
Szerintem te megint covidos vagy 50-es, és a rosszulléttől hallucinálsz!
2022. dec. 1. 20:05
 54/98 anonim ***** válasza:
41%

#53! Nem hiszem. Mondjuk ma pont találkoztam covidossal, de még nem sikerült összefosnom magam, mint egyeseknek😉

2022. dec. 1. 20:46
 55/98 A kérdező kommentje:
Én a helyedben jobban megválogatnám az ismertségi körömet. Én ilyen covidos fertősökkel szóba sem állnék.
2022. dec. 1. 21:08
 56/98 anonim ***** válasza:
88%
#55! Nyugi, én vaslady vagyok. Nem csaptam szét az immunrendszerem az oltásokkal. Nincs mitől félnem😉
2022. dec. 1. 21:14
 57/98 anonim ***** válasza:
96%

"Én ilyen covidos fertősökkel szóba sem állnék."

Azért érdekes, hogy pont azok félnek a legjobban még most is, akik beoltatták 3-4x magukat meg maszkoznak. :DDDD

Szóval akkor hatásos-e a covid oltás valójában? (költői kérdés, tudjuk, hogy nem, sőt kifejezetten káros)

2022. dec. 1. 21:32
 58/98 anonim ***** válasza:
92%
Hagyjátok a francba. Szegény kérdezőnek biztosan van valami szellemi fogyatékossága. 🤔Felesleges bármit is írni neki, úgyis csak a saját baromságait mantrázza.
2022. dec. 1. 21:58
 59/98 A kérdező kommentje:
Sok nagyszájú került lélegeztetőgépre, mert azt hitte elbír egy "kis náthával". Vaslady, persze... Majd a vastüdőn leszel vaslady. Most még legfeljebb csak vasorrú bába vagy. Takard el a csúf orrod egy maszkkal!
2022. dec. 1. 22:13
 60/98 anonim ***** válasza:
38%

#59! Cicuka, én már elbírtam azzal a kis náthával.😉 Csak neked van félnivalód, kapj fel még egy maszkot.

2022. dec. 1. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!