A kormánynak tényleg nem számítanak az emberéletek? Mire várnak még?
Virológusok szerint csúnyán belerondíthat az idei Karácsonyba a koronavírus. Kérdem én a kedves kormányt és híveit: akkor mégis mi a p*csára várnak még? Miért nem vezetik be a vendéglátóhelyek korlátozását, kötelező maszkoviselést, vagy kötelező oltást? Egyelőre még SZÓ SINCS EZEKRŐL nem hogy érdemi lépések. Miért nem hallgatnak a szakemberekre, miért várják meg hogy itt legyen a baj?
#30: Nekem sem volt semmi komolyabb. Oltva természetesen nem vagyok, nem hülyültem meg. Bár látom nálad sikerült, vagy oltások előtt is ilyen szedált voltál?
Egyébként lehet benned akárhány oltás, attól még a lélegeztetőgépet nem kerülöd el, ha az immunrendszered nem tudja a vírust legyőzni. Az egyetlen hatásos fegyver a vírus ellen az immunrendszered.
Az oltások többsége arra hivatott, hogy megismertesse és segítse az immunrendszert felkészíteni a valós megpróbáltatásra, a covid esetében nem jött össze. Úgyhogy ha erre bazírozol, akkor kezdhetsz félni (a te logikáddal élve).
Miért félsz az oltástól?
Mire alapozod, hogy a covid oltások nem működnek?
#32: Nem félek. Haszontalan, mellékhatások tömkelege járhat vele. Páromnál is sajnos azzal járt. Cserébe covid-os is volt (tőlem kapta el), rosszabbul volt, mint én (EÜ-ben dolgozott, 3x pfizer sajnos).
Mire alapozom? Látom.
Nem állítja meg a járvány terjedését/továbbadás lehetőségét sem gátolja (ez ma már hivatalosan igazolt). Nem csökkenti a súlyosabb vagy súlyos kimenetel kockázatát sőt, mivel mellékhatásokat okozhat így még gyengíti is az immunrendszert, amely megint csak egy valós fertőződés esetében növeli a kockázatokat.
Nem tudom mit szúrtak el ennyire ezeknél a covid oltásoknál de nagyon nem jött be a számítás. Én kivártam, hogy meglássam valóban hasznos-e, nem lett az, nem is oltattam be magam.
Látod? 2021 tavasza óta beszélhetünk érdemi oltásról. Azóta egyetlen európai országban sem növekedett jelentős mértékben sem a covid esetek, sem a covid halálozások, sem a többlethalálozások száma. Ha erre te azt mondod, hogy nem jött be a számítás, akkor nem tudom mire mondod azt, hogy igen.
Honnan veszed, hogy nem csökkenti a súlyosabb, vagy súlyos kimenetel kockázatát?
#30! Milyen szerencséről beszélsz, ember? Érdekes, az összes ismerősöm, aki megszívta a coviddal, mind oltott volt. Van, aki most kapta el másodszor, mindkettőnél szívott+előtte az oltásaival is full beteg volt egy-egy hetet. Hű, de megérte😂
Lélegeztetőre meg nem kerülök, mivel természetes úton megszereztem annak a védelemnek a többszörösét, amit te csak hiszel, hogy megkaptál az oltásoddal. Egyébként tudod egyáltalán, hogy mi az az oltás??? Csak szimulálja azt, mintha átestél volna rajta. Ha működne is az oltás, ami amúgy nem műkődik, akkor is védettebb lennék nálad, szóval kettőnk közül neked van nagyobb esélyed gépre kerülni.
#34! Ti tényleg ennyire hülyék vagytok, vagy csak csináljátok? 1.Azóta gyengült maga a vírus, mint ahogy az összes többi vírus is teszi, minden külső beavatkozás nélkül is.
2. Azóta egyetlen európai országban se tesztelnek. Csak arról derül ki, hogy fertőzött, aki bejelenti. Fogalma sincs arról senkinek, hogy jelenleg hányan fertőzöttek. Az én környezetemben például pont annyian, mint tavaly ilyenkor.
3. Mivel az emberek többsége már átesett rajta, vagy el se kapja mostanában, mert van valamennyi immunitása, vagy enyhébb lesz az elsőnél, tehát, ha azt túlelte, akkor most se hal bele. Így nyilván kevesebben halnak meg.
4. Az is logikus, hogy minden járvány a leggyengébb immunrendszerű embereket éri el először, és mivel gyengébb az immunrendszerük, ők is halnak bele.(Nem a covidba, hanem gyakrabban lesz szövődményük+ a magyar kórházakat egyébként is csak a szuperhősök élik túl, egy gyengébb immunrendszerűnek esélye sincs.) Akik még nem kapták el, és nem voltak hermetikusan elzárva, azok azért nem kapták el, mert erősebb az immunrendszerük, tehát nyilván kevesebben halnak meg. (Én pl.mint említettem kórházban szereztem. Na, vajon miért pont akkor, és nem az elején? Mert akkor volt legyengítve az immunrendszerem.)
Minek van agyatok, ha nem használjátok? Már, ha egyáltalán van.
Jól van már 36-os! Nem kell a képzelgésed az ismerőseidről. Nem kell győzködnöd minket, hogy nem fogsz lélegeztetőre kerülni. Attól még, hogy hangoztatod, nem fog kevésbé beigazolódni a félelmed.
Külön gratulálok, hogy kórházban sikerült elkapnod. Nyilván csak azért élted túl, mert ott azonnali ellátást kaptál.
Mi ez a stílus? Kicsit több tiszteletet, mert majdnem én lettem az apád. Aznap este nem volt nálam pénz, ezért alakult másként.
“Azóta gyengült maga a vírus, mint ahogy az összes többi vírus is teszi, minden külső beavatkozás nélkül is.”
Lehetséges, hogy amiatt nincs már járvány. De tökmindegy mi miatt; a tömeges oltás óta nincs.
És ha egyszer nincs, akkor miből állapította meg a #33-as kommentelő, hogy az oltások szart nem értek. Ha most is ugyanolyan járványok lennének, akkor lehetne egyértelműen megállapítani, hogy nem értek semmit.
“Azóta egyetlen európai országban se tesztelnek. Csak arról derül ki, hogy fertőzött, aki bejelenti. Fogalma sincs arról senkinek, hogy jelenleg hányan fertőzöttek.”
Pont ezért hoztam képbe a többlethalálozást is. Ha nem tesztelnének, de mégis sokan patkolnának el, akkor az a többlethalálozásból kiderülne.
“Mivel az emberek többsége már átesett rajta, vagy el se kapja mostanában, mert van valamennyi immunitása, vagy enyhébb lesz az elsőnél, tehát, ha azt túlelte, akkor most se hal bele.”
Az első hullám 2020 végén, 2021 elején volt. A második, jóval nagyobb meg 2021 végén és 2022 elején. És most gyakorlatilag semmi. Ha abból indulunk ki, amit mondasz, akkor azelső hullámnak kellett volna a legnagyobbnak lenni, a második más sokkal mérsékeltebb, mert az elsőben védettséget szereztek, a harmadik még mérsékeltebb, és szép lassan kifut. De nem ez történt, hanem a második hullám után, PONT amikor megjelentek az oltások mintha elvágták volna az egészet. Nem lehetséges, hogy oltásoknak köze van a dolgohoz?
#38! Na jól van már, te tuti troll vagy😂"Nyilván csak azért életed túl, mert ott azonnali ellátást kaptál." Te magadtól vagy ennyire hülye, vagy segít valaki? Egyedül covidot kaptam ott, nem ellátást. 1 napos műtéten voltam. Amikor kijött rajtam a covid már rég itthon voltam. Vagy te úgy képzeled, mint a rajzfilmekben? Hirtelen rád ugrik és ott helyben el is pusztít? 😂
#39! Na, te meg szintén a Kérdező vagy egy másik profilról, mert arra végképp nincs esély, hogy egy ilyen kis országban legyen 2 ugyanakkora debil is.
Kétlem, mert szerintem eleve idősebb vagyok nálad, de ha nem, azzal inkább ne dicsekedj, ciki, ha vénségedre ennyi eszed van.
"Az első hullámnak kellett volna a legnagyobbnak lenni". Azt vágod, hogy nálunk az 1.hullám a nulladik volt? Pont az idióta bezárások miatt tolódott ki a másodikra, ami nálunk 1.lett. A nulladikban olyan fertőzésszámok voltak, amik jóindulattal se nevezhetők járványnak sehol.
"Ha nem tesztelnének, de mégis sokan patkolnának el, akkor az a többlethalálozásból kiderülne." NEM halnak meg sokan jelenleg, azt is kifejtettem, hogy miért, de fölöslegesen fárasztottam magam, mert a 2 agysejteddel úgyse tudod felfogni. Segítek, az oltásokhoz nincs köze.
"Nem lehetséges, hogy az oltásoknak köze van a dologhoz?" Nem, nem lehetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!