Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kormánynak tényleg nem...

A kormánynak tényleg nem számítanak az emberéletek? Mire várnak még?

Figyelt kérdés

[link]

Virológusok szerint csúnyán belerondíthat az idei Karácsonyba a koronavírus. Kérdem én a kedves kormányt és híveit: akkor mégis mi a p*csára várnak még? Miért nem vezetik be a vendéglátóhelyek korlátozását, kötelező maszkoviselést, vagy kötelező oltást? Egyelőre még SZÓ SINCS EZEKRŐL nem hogy érdemi lépések. Miért nem hallgatnak a szakemberekre, miért várják meg hogy itt legyen a baj?

2022. nov. 28. 15:38
 41/98 A kérdező kommentje:
Ja, egy napos műtét. Gondolom tüdőátültetés volt. Kár is pazarolni az ilyenekre egyébként az intézkedéseket, az ilyenel nem tanulnak semmiből. Érted nem kár amúgy, csak az eü-sök idejét sajnálom.
2022. nov. 30. 00:08
 42/98 anonim ***** válasza:
84%
Hallod, téged tényleg be kéne zárni, de örökre, valami elmegyógyintézetbe. Az, tüdőátültetés. Neked meg agyátültetésre lenne szükséged🤦🏽‍♀️
2022. nov. 30. 00:20
 43/98 anonim ***** válasza:
87%
Én oltottként mondom, hogy semmi értelme nem volt se a lezárásoknak, se az oltásnak. Csak azért adattam be tavaly nyáron, hogy mehessek koncertekre. De többet biztos nem nyomatok be ebből a sz*rból. Az elmúlt hónapokban rendszeresen fura érzéseim vannak szívtájékon.
2022. nov. 30. 09:25
 44/98 anonim ***** válasza:
61%

#43! Ok. Szeretek táborozni 😁

Ott legalább nem lennének ilyen ostobák, mint te. Látom, a csöppnyi agyaddal nem sikerült felfogni, hogy engem oltott fertőzött meg, mivel ugyanúgy fertőznek.

2022. nov. 30. 11:06
 45/98 A kérdező kommentje:
Gondolom rendesen védekeztél, maszk volt rajtad, meg minden... Mindig a másik hibás, te véletlenül sem vagy felelős abban, hogy így jártál, ugye?
2022. nov. 30. 17:18
 46/98 anonim ***** válasza:
87%

Hagyjál már te,eszement. Mit nem értesz azon, hogy műtöttek??? Nem, képzeld, az műtét közben nem volt rajtam maszk, sőt utána sem alvás közben. Remélem, te otthon is hordod egyedül felelősségteljesen.

Ha már felelőst keresünk, igen, az eü.személyzet volt a hibás, akik megfertőztek, mivel egy csomó kollégájuk már otthon volt coviddal, de a maszkot az állukon hordják, csak a nem covidos betegetől várják el, hogy hordják rendesen.

De képzeld, engem egyáltalán nem zavar, hogy elkaptam, mivel nem vagyok egy beszari paragép, mint te. Örültem is neki, mivel veled ellentétben fel tudom fogni, hogy mindenki elkapja előbb-utóbb és mivel egyébként is pihennem kellett volna a műtét miatt, legalább kénytelen voltam betartani, és egy füst alatt letudtam. Nem kellett külön kiesnem a munkából egy enyhe nátha miatt. Szóval a lehető legjobbkor kaptam el, még hálás is vagyok, hogy megfertőztek😉

2022. nov. 30. 17:31
 47/98 A kérdező kommentje:

És miért nem követelted, hogy maszkot adjanak rád? Miért nem kértél PCR-tesztet a műtősöktől? Én nem hagytam volna, hogy holmi covidosokkal rakjanak egy kórterembe, vagy ők műtsenek. Persze számodea ez elképzelhetetlen, 0 felelősség...

Még örülsz is, hogy elkaptad. Ezt mondd annak a többmillió covid-halott rokonságának!

2022. nov. 30. 19:17
 48/98 anonim ***** válasza:
85%
Kérdező, te most tényleg magadat hergeled?
2022. dec. 1. 14:31
 49/98 A kérdező kommentje:
Én úgy látom itt valaki úgy felhergelte magát, hogy töröltetett vagy 10 kommentet.
2022. dec. 1. 15:08
 50/98 anonim ***** válasza:
54%
#49! Ja, te. Ciki volt, hogy lebuktattad magad a 2 profiloddal😂Nagyon vicces vagy🤣
2022. dec. 1. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!