Dr. Orbán mikor a teljhatalmat átvette azt mondta, hogy a védekezés sikere emberéletekben mérendő, és az emberéletekért vállalja a felelősséget. Valóban vállalja?
#1 sajnos nem biztosította a tesztelési lehetőséget kielégítően, máshol ingyenes volt és ahol teszteltek, azokban az országokban alacsonyabb volt jóval a halálozás. Ehelyett Orbán hagyta megrohadni a teszteket és tegnap is 5 milliárd értékben semmisített meg lejárt szavatosságú teszteket.
Lélegeztetőgép mutyi, stb. Világon a legmagasabb halálozás lakosságarányosan. Stb, stb.
Eközben másra mutogatnak: főváros pesti úti idősek otthona. Riogatnak, nem adnak ki adatokat, nem tájékoztatnak. Sajnos botrány az Orbán kormány.
Kérdező
1. semmiféle teljhatalmat nem vett át Orbán
2. nem Orbán fertőzi meg az embereket, hanem a koronavírus
3. nem ahhoz képest kell nézni a halálos áldozatok számát, hogy a vírus nélkül mennyien halnának meg - ha a védekezés sikerességét akarod látni - hanem hogy ha védekezés nélkül fertőzne, akkor hányan halnának bele. Ha ilyen lépések mellett is ennyien belehalnak, akkor ezen lépések nélkül nagyságrendekkel több lenne az áldozat
4. biztosítva van a tesztelési lehetőség. Pár hete voltam beteg, az orvoshoz bementem hétfőn, kedden már mehettem ingyenes tesztelésre és gyorstesztet, PCR tesztet is végeztek rajtam. Mikor a gyorsteszt pozitív lett, szóltam a páromnak, hazafelé a patikában vett pár darab gyorstesztet a családnak és este a többieket is leteszteltük. Senki semmiben nem korlátozott, még két héttel később, amikor ismét felmerült a gyanú egy családtagomnál, szombat éjjel is simán tudtunk venni gyorstesztet az ügyeletes patikában.
5. nem volt semmiféle lélegeztetőgép mutyi, csak hisztiztek mert a magyar külügyminiszternek sikerült a kapcsolatait megmozgatni és nálunk nem volt lélegeztetőgép hiány miatt senki ellátatlanul
6. a fővárosi idősek otthona fővárosi ügy. Nem másra mutogatás megy hanem elmondták ki a felelős azért az otthonért.
7. minden adatot kiadtak
Megint kérdezem: miért kell mindig hazudni?
A kormány AliExpress-ről 240 ezerért beszerezhető lélegeztetőgépeket vett darabját 18,7 millióért.
Lélegeztetésre alkalmatlan, mert otthoni légzést segítő gép. Lehet ezért volt itt rekordmagas itthon a lélegeztetőgépekre kötöttek halálozása?
De a lényeg az megvédett a migráncsoktól, plusz rezsicsökkentés, nem beszélve arról, hogy gyermekeinket az óviban nemátalakításra beszéljék rá.
Nos, azért vannak eredményei. Az ország épül-szépül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!