Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kormánynak tényleg nem...

A kormánynak tényleg nem számítanak az emberéletek? Mire várnak még?

Figyelt kérdés

[link]

Virológusok szerint csúnyán belerondíthat az idei Karácsonyba a koronavírus. Kérdem én a kedves kormányt és híveit: akkor mégis mi a p*csára várnak még? Miért nem vezetik be a vendéglátóhelyek korlátozását, kötelező maszkoviselést, vagy kötelező oltást? Egyelőre még SZÓ SINCS EZEKRŐL nem hogy érdemi lépések. Miért nem hallgatnak a szakemberekre, miért várják meg hogy itt legyen a baj?

2022. nov. 28. 15:38
 21/98 anonim ***** válasza:
100%

"Látom jó sok felelőtlen ember van."

Mennyivel jobb rosszindulatú álszentnek lenni? Nem volt még elég covid-színház az elmúlt években? Szerinted miért van gazdasági válság kb. mindenhol?

2022. nov. 29. 17:12
 22/98 A kérdező kommentje:

Én még egyszer nem kaptam el. A mai napig hordom a maszkot, és a tömeget is kerülöm. Szerintem ez példaértékű. Látjátok, így is lehet.

Válság a felelőtlen emberek miatt van, akik miatt kellettek a korlátozások.

2022. nov. 29. 17:21
 23/98 anonim ***** válasza:
100%

"Én még egyszer nem kaptam el."

Örülj neki, egyszer el fogod.

"A mai napig hordom a maszkot, és a tömeget is kerülöm. Szerintem ez példaértékű."

Szerintem meg nem, annyit bizonyít, hogy szociofób és beszűkült vagy. Ja, és álszent.

"Látjátok, így is lehet."

Álszentségbe burkolt lesajnálás. Lehet, csak a nagy többség nem akar így élni.

"Válság a felelőtlen emberek miatt van, akik miatt kellettek a korlátozások."

Értelmetlen és logikátlan korlátozások voltak, amelyek földbe állították a gazdaságot. Ha ezt te nem látod át, a te bajod.

2022. nov. 29. 17:25
 24/98 A kérdező kommentje:

Ha el is kapom, az a hozzád hasonló turhások miatt lesz. De közlöm veled, hogy négyszeresen oltott, tehát maximálisan védett vagyok.

2022. nov. 29. 17:28
 25/98 anonim ***** válasza:
100%

Akkor meg mit rinyálsz ennyire? Kitüntetést vársz talán?

Én meg háromszorosan vagyok oltott, ha már ilyen óvodás szintre lőtted be magad.

Nem fogunk szentté avatni, ilyenre ne is bazírozz.

2022. nov. 29. 17:35
 26/98 anonim ***** válasza:
100%

#21! Ügyes vagy, jár a keksz. Én meg elkaptam 2 és fél év után kórházban, oltott emberektől, oltatlanul. 2 kellemetlenebb napom volt.

Te viszont jobb is, ha bezárod magad örökre maszkostul, mert ahogy kimozdulsz az első kis náthába bele fogsz dögleni. De büszke lehetsz majd magadra, hogy nem csak rövid volt az életed, hanem legalább sz@r is 😂

2022. nov. 29. 17:35
 27/98 anonim ***** válasza:
100%
17:35-ös: te a 22-es válaszra gondolsz (17:21), mert a 21-es az enyém, és veled értek egyet :)
2022. nov. 29. 17:38
 28/98 anonim ***** válasza:
#27! Nem, haver. Neked írtam!
2022. nov. 29. 17:44
 29/98 anonim ***** válasza:
100%

#28! Az szerintem nekem szólt, én írtam #21-et, de a Kérdezőnek akartam(#22)

#27! Bocsi, ezek szerint elírtam, igen, a Kérdező hülyeségére reagáltam.

2022. nov. 29. 17:54
 30/98 A kérdező kommentje:

Én nem rinyáltok, azt majd ti fogjátok a lélegeztetőgépen.

Hatalmas szerencséd volt. Tökéletesn az immunrendszerem, 10 éve nem volt még egy náthám sem.

2022. nov. 29. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!