Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzékiek miért gyűlölik...

Az ellenzékiek miért gyűlölik ilyen veszettül a hazájukat?

Figyelt kérdés

Van ez a Turul ügy.

Ha azt mondom, nem vagyok fideszes, úgysem hiszi el senki, pedig nem vagyok: már 8 éve nem szavaztam parlamenti választáson.

Egyszerűen csak rohadtul felháborít az, hogy a történelmi - és nem mellesleg műemlékvédelem alatt álló - madarunkat Munkács várán kettévágják majd a mélybe lökik, hogy ukrán zászlót rakjanak a helyére. Teszik ezt azok, akiknek másfélmillió menekültjüket szállásoljuk el jelenleg is.

És még csak nem is az ukránok viselkedése háborít fel a legjobban, mert történelmileg szemétládát (oroszokra gyűjtottak rá lakóházakat pl., lehetne sorolni).

A Telex annyival kommentálta az esetet, hogy "fontos dolgok". Erre a posztra valami másfélezer röhögőfej érkezett a hazaszerető ellenzéktől.

Értem, hogy nekik az kell pörögjön most a fejükben, hogy a jófiúk az ukránok, de amikor őket is meggyalázzák ezzel, az kicsit sem zavarja őket?

Vagy már nem is érzik a nemzet részének magukat?

2022. okt. 17. 21:38
1 2 3 4 5 6 7
 61/63 anonim ***** válasza:
75%

"Angela Merkel a háború ELŐTT volt jó viszonyban putyinnal. Ez nem mindegy! Akkor még nem tapadt ennyi vér a KGB-s kezéhez."

A háború valójában 2014-ben kezdődött. Merkel AKKOR IS jóban volt Putyinnal ! Ezt add össze !

2022. okt. 26. 10:32
 62/63 anonim ***** válasza:
84%
Tovább görgetve az előző megjegyzést : 2014-ben is volt már háború (és a köztes időben is, csendes háború néven, csak a nyugati média nem hozott le róla soha semmit....), magyarul már akkor is vér tapadt Putyin kezéhez és érdekes mód az egész EU vásárolt tőle gázt és kőolajat.
2022. okt. 26. 10:35
 63/63 anonim ***** válasza:
100%

"Ha ukrán szempontból nézed, nagyon is sikeres. A legmodernebb nyugati fegyverarzenált szerezték meg INGYE"

ingyen 😂. Ja végül is csak az kellett hozzá hogy szétlőjékk az országukat de amúgy komolyan azt hiszed ha Ukrajna nyer nem fizettetik vissza vele az összes fegyvert? Abba meg bele dől mert már most több milliárd dollárt kéne vissza fizetniük

2022. okt. 26. 10:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!