Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzékiek miért gyűlölik...

Az ellenzékiek miért gyűlölik ilyen veszettül a hazájukat?

Figyelt kérdés

Van ez a Turul ügy.

Ha azt mondom, nem vagyok fideszes, úgysem hiszi el senki, pedig nem vagyok: már 8 éve nem szavaztam parlamenti választáson.

Egyszerűen csak rohadtul felháborít az, hogy a történelmi - és nem mellesleg műemlékvédelem alatt álló - madarunkat Munkács várán kettévágják majd a mélybe lökik, hogy ukrán zászlót rakjanak a helyére. Teszik ezt azok, akiknek másfélmillió menekültjüket szállásoljuk el jelenleg is.

És még csak nem is az ukránok viselkedése háborít fel a legjobban, mert történelmileg szemétládát (oroszokra gyűjtottak rá lakóházakat pl., lehetne sorolni).

A Telex annyival kommentálta az esetet, hogy "fontos dolgok". Erre a posztra valami másfélezer röhögőfej érkezett a hazaszerető ellenzéktől.

Értem, hogy nekik az kell pörögjön most a fejükben, hogy a jófiúk az ukránok, de amikor őket is meggyalázzák ezzel, az kicsit sem zavarja őket?

Vagy már nem is érzik a nemzet részének magukat?

2022. okt. 17. 21:38
1 2 3 4 5 6 7
 1/63 anonim ***** válasza:
30%
Van nekik?
2022. okt. 17. 21:39
 2/63 anonim ***** válasza:
84%
Az nem műemlék, 2008-an lett odarakva. Amúgy minden másban igazad van, magam is ellenzéki vagyok és nem értem a dolgot.
2022. okt. 17. 21:40
 3/63 anonim ***** válasza:
19%
Mutasd ezt a posztot, hadd nézzük meg mi is.
2022. okt. 17. 21:40
 4/63 A kérdező kommentje:

3:

[link]

A facebookon ezt kommentálta úgy a Telex cinikusan, hogy "Fontos dolgok." Tehát nekik ezek szerint ez egyáltalán nem fontos, sőt, bagatell dolog. És az ellenzékiek ezt lájkolgatják meg röhögőfejezik.

2022. okt. 17. 21:42
 5/63 anonim ***** válasza:
37%
Lehet, hogy nem magyar származásúak, hanem valami más.
2022. okt. 17. 21:43
 6/63 A kérdező kommentje:
Teszem hozzá, én nem hogy az ukrán ügyvivőt kérettem volna be, hanem minden diplomáciai kapcsolatot megszakítottam volna velük, amíg a szobor vissza a helyére nem kerül.
 7/63 anonim ***** válasza:
82%

A netes kommentelők nem egyenlőek "AZ" ellenzékkel.

Van ilyen ellenzéki, meg olyan is.

8/63 anonim ***** válasza:
68%
6: mint látod Orbánék sem tulajdonítanak túl nagy jelentőséget neki, letudták egy szimbolikus tiltakozással, és annyi, megy minden tovább
2022. okt. 17. 21:44
 9/63 anonim ***** válasza:
57%

Ez nem ellenzékiség kérdése, én pl. teljesen felesleges, értelmetlen, és ezért jelentéktelen dolognak tartom a szobrokat úgy általában, függetlenül attól, hogy mit ábrázol.

Ezek csak szimbolikus dolgok, amiknek az én nézetrendszerem szerint semmi értelmük.

Ezért aztán lesz-rom, ha szobrot állítanak, meg azt is, ha ledöntenek.

2022. okt. 17. 21:46
 10/63 A kérdező kommentje:
9: ezért hibás a te nézetrendszered.
2022. okt. 17. 21:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!