Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzékiek miért gyűlölik...

Az ellenzékiek miért gyűlölik ilyen veszettül a hazájukat?

Figyelt kérdés

Van ez a Turul ügy.

Ha azt mondom, nem vagyok fideszes, úgysem hiszi el senki, pedig nem vagyok: már 8 éve nem szavaztam parlamenti választáson.

Egyszerűen csak rohadtul felháborít az, hogy a történelmi - és nem mellesleg műemlékvédelem alatt álló - madarunkat Munkács várán kettévágják majd a mélybe lökik, hogy ukrán zászlót rakjanak a helyére. Teszik ezt azok, akiknek másfélmillió menekültjüket szállásoljuk el jelenleg is.

És még csak nem is az ukránok viselkedése háborít fel a legjobban, mert történelmileg szemétládát (oroszokra gyűjtottak rá lakóházakat pl., lehetne sorolni).

A Telex annyival kommentálta az esetet, hogy "fontos dolgok". Erre a posztra valami másfélezer röhögőfej érkezett a hazaszerető ellenzéktől.

Értem, hogy nekik az kell pörögjön most a fejükben, hogy a jófiúk az ukránok, de amikor őket is meggyalázzák ezzel, az kicsit sem zavarja őket?

Vagy már nem is érzik a nemzet részének magukat?

2022. okt. 17. 21:38
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:
79%
"A hazának nincs jelképe" aztán miért ne lenne?
2022. okt. 17. 23:29
 42/63 anonim ***** válasza:
84%
Zeusz is egy mese, mégis tanítják irodalomórán. Amúgy pedig Trójáról is azt tartottuk, hogy mese mindaddig, amíg meg nem találták az egykori vár romjait, és kiderült, hogy egy az egyben úgy helyezkedik el, ahogy Homérosz leírta. És a magyar mitológia is rejthet igazságokat, amik szerinted egy az egyben mesék.
2022. okt. 17. 23:40
 43/63 anonim ***** válasza:
40%
#40: Mondom, hogy nem érted. A mítoszok igazságain keresztül jobban megértheted egy kultúra lényegét, mint több ezer kötetnyi történelmi tény alapján. A művészetnek pont ez a lényege.
2022. okt. 17. 23:46
 44/63 anonim ***** válasza:
70%

Én erdélyi vagyok, semmi közöm a belpolitikai harcaitokhoz (magyar állampolgárságom sincsen).

Az ellenzékieket nálatok elkeseredett embereknek látom, akik 12 éve élnek elég durva elnyomásban (hogy mondjam finoman... Romániában a 6%-os RMDSZ-nek ezerszer jobb helyzete és több lehetősége van mint nálatok egy ellenzéki pártnak).

Dühösek és egyre reménytelenebbek, ezért már lassan nem mérlegelnek értelmesen, és minden amire a kormány egyféle módon reagál, annak csakis az ellenkezője lehet igaz szerintük.

Ez komoly hiba, és az ellenzéknek régi hibája - ezzel tulajdonképpen segítettek a fidesznek kisajátítani a magyarság szimbólumait, a nemzet fogalmát és egy sor nemzeti ügyet, ami valójában nem 3 millió fideszes, hanem 15 millió magyar ügye kellene, hogy legyen.

DE - és ez nagyon fontos! - az ALAP PROBLÉMÁRÓL is beszéljünk, ami viszont KIZÁRÓLAG A KORMÁNY HIBÁJA!

A mai magyar politikai vezetés BŐDÜLETESEN ROSSZ KÜLPOLITIKÁT FOLYTAT és olyan diplomáciát, amit elrettentő példának kellene mutogatni!

Hogy az ukrán-magyar viszony idáig fajult, annak kifejezetten a magyar kormány az oka! És ez a turul-leverés csak az első lépések egyike!

Nagyon régóta mondogatom - persze, ki vagyok én, hogy meghallja bárki is -, hogy a magyar kormányzat a határon túliak f..val veri a csalánt, amikor történelmi mélypontra juttatja nemcsak az ukrán-magyar, de a román-magyar, a szlovák-magyar viszonyt is!

Soha nem volt ilyen rossz Magyarország viszonya a szomszédaihoz a második világháború óta!

Nem tudom, mit fizet ezért putyin, hogy a magyar kormánynak megérje a saját nemzettestvéreire uszítani a környező népeket, de TÉNY, hogy amióta bizonyos Szijjártó Péter a magyar külügyminiszter, minden környező állammal elcseszerintette Magyarország viszonyát.

És mivel rajtatok nem tudják, rajtunk verik majd le, határon túliakon, a kormányotok csapnivaló külpolitikáját!

Brüsszelnek lehet üzengetni meg az EU-val háborúzni - de OTT NEM ÉLNEK ŐSHONOS MAGYAR KISEBBSÉGEK!

Amikor a magyar politika szakmányban az ukránokat ekézi és putyin valagát nyalja, akkor ott viszont KÁRPÁTALJAI MAGYAROK SZENVEDIK EL A KÖVETKEZMÉNYEKET!

Ez durvulni fog, és ez NEM AZ ELLENZÉK HIBÁJA, azok max hülyén reagálnak le egy ilyen hírt, de nem ők hergelik az ukránokat, románokat, szlovákokat a határon túliak ellen!

Szijjártó Péter is kéresse magát az anyja p...jába, mert egyedül ő a hibás azért, hogy lassan nemcsak az ukránok, de MINDENKI utál minket, amiért az EU és a NATO tagjaként az anyaországunk az agresszor talpát nyalja.

Most is EGYEDÜL Szijjártó ment ki, az egész EU-ból Moszkvába putyin konferenciájára a ruszkik, kazahok, fehéroroszok és kirgizek mellé páváskodni.

Mire jó ez? Mire jó egy nemzetet meggyűlöltetni egész Európával, Amerikával, a NATO-val, a V4-ekkel, a környező országokkal, amikor tudják jól, hogy több mint KÉT MILLIÓ MAGYAR EMBER KISEBBSÉGI SORBAN ÉL A KÖRNYEZŐ ORSZÁGOKBAN!

Közülük 130 ezer magyar abban az Ukrajnában, amit naponta szidnak, provokálnak, hergelnek és az ellenségének hajbókolnak, pitiznek mint a kiskutyák.

Mégis MIRE SZÁMÍTOTTAK? Hogy a putyin-nyalásukért cserében majd megkoszorúzzák a turult az ukránok???

2022. okt. 18. 01:24
 45/63 meszike91 ***** válasza:
67%
Nekem nem a fidesz a hazám.
2022. okt. 18. 09:11
 46/63 A kérdező kommentje:

44: inkább hallgasd meg a többi erdélyi honfitársadat akkor esetleg elmondják neked, hogy mit köszönhet az ország a baloldalnak, köztük különösen egy Gyurcsány nevezetű embernek. Az értelmesebbek el fogják mondani, hogy pl. a jelenlegi Fidesz túlhatalmat is ő okozta, sőt tartja hatalomban. Ennyit szegíny baloldalról.

45: nem, neked Magyarország a hazád, valóban. De te a fidesszel azonosítod, ami viszont már a te szegénységed, nem a hazáé.

2022. okt. 18. 10:46
 47/63 anonim ***** válasza:
100%

"A netes kommentelők nem egyenlőek "AZ" ellenzékkel.

Van ilyen ellenzéki, meg olyan is."

Tehát csak a Fideszeseket lehet egy kalap alá venni a gyk szerint? Nem vagyok fideszes, csak kérdezem. Bár én is sok fideszest egy kalap alá veszek és erre nyomós okom van de azért elég ironikus, hogy csak az egyik tábort veszitek egy kalap alá. Ettől független sok agymosott, ostoba ember szavaz a Fideszre, mert hazánk megrontóját támogatják.

2022. okt. 18. 11:53
 48/63 anonim ***** válasza:
25%
No meg vannak az érdek szavazók is a Fideszesek között. Egyszer énis rájuk szavaztam de nem azért mert bűnöző lennék vagy a családom az lenbne, csak a szüleim akikkel lakom az egykulcsos adó miatt jobban jártak. Ez 2018 ban volt de a szüleim nem rájuk voksoltak, ha jól veszem le a dolgokat. Akkor is utáltam őket de ma már mégjobban utálom a pártot, 2022 ben ment a szavazatom MZP re.
2022. okt. 18. 11:56
 49/63 A kérdező kommentje:
Így van, az ellenzékben csupa egyéniségek vannak, akik mind másképpen gonodlkodnak, csak egész véletlenül utálják egyöntetűen Orbánt és ajnározzák Gyurcsány Ferencet.
2022. okt. 18. 13:02
 50/63 anonim ***** válasza:
62%
9# te egy nagyon irritáló entitás vagy ugye tudsz róla? Ezt a lesz-rom írásodat akárhol felismerem menjél inkább szopni tovább az ellenénzéki politikusaid fåszát
2022. okt. 19. 12:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!