Az ellenzékiek miért gyűlölik ilyen veszettül a hazájukat?
Van ez a Turul ügy.
Ha azt mondom, nem vagyok fideszes, úgysem hiszi el senki, pedig nem vagyok: már 8 éve nem szavaztam parlamenti választáson.
Egyszerűen csak rohadtul felháborít az, hogy a történelmi - és nem mellesleg műemlékvédelem alatt álló - madarunkat Munkács várán kettévágják majd a mélybe lökik, hogy ukrán zászlót rakjanak a helyére. Teszik ezt azok, akiknek másfélmillió menekültjüket szállásoljuk el jelenleg is.
És még csak nem is az ukránok viselkedése háborít fel a legjobban, mert történelmileg szemétládát (oroszokra gyűjtottak rá lakóházakat pl., lehetne sorolni).
A Telex annyival kommentálta az esetet, hogy "fontos dolgok". Erre a posztra valami másfélezer röhögőfej érkezett a hazaszerető ellenzéktől.
Értem, hogy nekik az kell pörögjön most a fejükben, hogy a jófiúk az ukránok, de amikor őket is meggyalázzák ezzel, az kicsit sem zavarja őket?
Vagy már nem is érzik a nemzet részének magukat?
49: nem ajnározzák, hiszen ha minden ellenzéki odalenne Gyurcsányért, akkor mind a DK-ra szavazna.
látom, neked a többpárti demokrácia című dolog nem érthető. mentségedre szóljon, hogy 12 éve az állampárt alatt élünk, nem láttál erre példát.
51: nem, nem imádjuk Ukrajnát.
Nagyon sok baj van Ukrajnával/ban.
Nem tudom, hogy ilyen hülyeségeket honnan veszel, hogy minden ellenzéki imádja Ukrajnát.
Próbálj meg, kérlek, egy kicsit árnyaltabban gondolkozni, jól járnál vele az élet minden területén.
Egyébként azt az állításodat alá tudod valamivel támasztani, hogy betiltották a választásokat? 19-ben volt elnökválasztás, ha jól emlékszem.
Kérdező: apró logikai bukfencbe keveredtél.
nézzük, ki mit mondott?
52:Ukrajnában betiltották a választásokat
53: tudsz erre valami alátámasztó bizonyítékot mondani (mármint hogy betiltották)? 2019-ben voltak választások
kérlek, mutass rá, hogy miből lehet azt a következtetést levonni, hogy ha Ukrajnában vannak választások, akkor szerintem Észak-Korea is demokrácia, hiszen ott is vannak választások.
Kérdező!
Hol mondtam én, hogy "van választás, tehát demokrácia van."????
Kérlek, keresd már ki.
Segítek, sehol!!!!
még egyszer:
52-es azt mondta, hogy az ellenzékiek imádják Ukrajnát, pedig ott be vannak tiltva a választások
erre 53-as (én) megkértem, hogy ezt az állítását (ti. be vannak tiltva a választások) támassza alá valamivel.
senki nem beszélt arról, hogy Ukrajna demokrácia vagy sem, csak arról volt szó, hogy 51-es mondott valami meredeket, amit még nem támasztott alá semmivel.
Angela Merkelnek is baráti viszonya volt Putyinnal. Érdekes, a magyar kommentelők soha nem háborodnak fel azon , ha egy német "oroszpárti", de azon nagyon, ha Orbán orosz gázt vesz és Szijártó oroszokkal tárgyal.
Az erdélyi kommentelő, aki a magyar külpoliitkát szidta, monnjda már meg, mi a véleménye az ukrán külpolitikáról.
59 Angela Merkel a háború ELŐTT volt jó viszonyban putyinnal. Ez nem mindegy! Akkor még nem tapadt ennyi vér a KGB-s kezéhez.
Az ukrán külpolitikáról pedig - ha már megszólítottál - az a véleményem, hogy egyrészt felelőtlen, másrészt sikeres.
Ha ukrán szempontból nézed, nagyon is sikeres. A legmodernebb nyugati fegyverarzenált szerezték meg INGYEN és az egész Nyugati világ támogatja pénzzel is, hogy ne álljon le a gazdaságuk. Enélkül már leállt volna az ország.
Na ezt a teljesítményt most hasonlítsd össze azzal, hogy a magyar kormány az EU-pénzeket sem képes megszerezni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!