Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzékiek miért gyűlölik...

Az ellenzékiek miért gyűlölik ilyen veszettül a hazájukat?

Figyelt kérdés

Van ez a Turul ügy.

Ha azt mondom, nem vagyok fideszes, úgysem hiszi el senki, pedig nem vagyok: már 8 éve nem szavaztam parlamenti választáson.

Egyszerűen csak rohadtul felháborít az, hogy a történelmi - és nem mellesleg műemlékvédelem alatt álló - madarunkat Munkács várán kettévágják majd a mélybe lökik, hogy ukrán zászlót rakjanak a helyére. Teszik ezt azok, akiknek másfélmillió menekültjüket szállásoljuk el jelenleg is.

És még csak nem is az ukránok viselkedése háborít fel a legjobban, mert történelmileg szemétládát (oroszokra gyűjtottak rá lakóházakat pl., lehetne sorolni).

A Telex annyival kommentálta az esetet, hogy "fontos dolgok". Erre a posztra valami másfélezer röhögőfej érkezett a hazaszerető ellenzéktől.

Értem, hogy nekik az kell pörögjön most a fejükben, hogy a jófiúk az ukránok, de amikor őket is meggyalázzák ezzel, az kicsit sem zavarja őket?

Vagy már nem is érzik a nemzet részének magukat?

2022. okt. 17. 21:38
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 anonim ***** válasza:
74%
10: vagy a tiéd az, nem te vagy az Univerzum közepe. Attól valaki szerethet a hazáját, ha egyes szimbólumoknak nem tulajdonít akkor jelentőséget.
2022. okt. 17. 21:50
 12/63 anonim ***** válasza:
66%

"Egyszerűen csak rohadtul felháborít az, hogy a történelmi - és nem mellesleg műemlékvédelem alatt álló - madarunkat Munkács várán kettévágják majd a mélybe lökik, hogy ukrán zászlót rakjanak a helyére."

Ennek mi köze van az ellenzékhez?

Ha nem tetszik, menj és kend el az ukránokat, 45 millióan vannak és sokkal keményebbek átlagban mint mi puhány magyarok.

Sok sikert hozzá, de még mindig nem értem, mi köze az ellenzéknek ehhez? A Fidesz van hatalmon, mégsem csinált ellene semmit.

2022. okt. 17. 21:50
 13/63 anonim ***** válasza:
74%

"A Fidesz van hatalmon, mégsem csinált ellene semmit."

Így van. A fidesz csinált egy lanyha tiltakozást, és el van intézve ezzel a részükről. Nem vették túl komolyan.

2022. okt. 17. 21:51
 14/63 anonim ***** válasza:
61%
Nagy-nagy érzelmek egy kis szobor körül. :(
2022. okt. 17. 21:52
 15/63 anonim ***** válasza:
78%
Facebook-huszárokkal, gyakoris huszárokkal meg egyéb élettelen idiótával nem kell foglalkozni, akármilyen oldaliak.
2022. okt. 17. 21:52
 16/63 anonim ***** válasza:
65%

És mi köze van az "ellenzékieknek" a Turul ledöntéséhez?

Mi a sz*rért kell a saját honfitársaid ellen uszítani, lehazagyűlölőzni őket, azért mert nem a fideszre szavaznak?

2022. okt. 17. 21:54
 17/63 anonim ***** válasza:
64%
Egyszer felvetettem, hogy ógörög irodalom helyett több magyar mitológiát kellene iskolában tanítani. A válaszolók egytől egyig leszóltak, szóval nem tartom hitelesnek, amikor fideszes prolik hőzöngenek emiatt, miközben egy szót nem tudnak a turulról mondani.
2022. okt. 17. 21:55
 18/63 anonim ***** válasza:
78%

15: így van, a neten sokan csak trollkodásból írnak be dolgokat, meg lájkolnak

Ezt felfújni, és általánosítani komolytalan és nevetséges dolog.

2022. okt. 17. 21:55
 19/63 anonim ***** válasza:
70%
16: lényegében a gyűlölködés a lényegük, hogy minden nap lehessen hazaárulózni, ez a létezésük értelme ezeknek a "keresztényeknek"
2022. okt. 17. 21:56
 20/63 anonim ***** válasza:
53%
"másfélmillió menekültjüket szállásoljuk el jelenleg is." Sírva nevettem fel ennek olvasásakor. De most komolyan nem tudsz jobbat? Ezt magad se gondolható komolyan!
2022. okt. 17. 21:57
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!