Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mióta lett ennyire debil ez...

Mióta lett ennyire debil ez az ország, hogy senki nem tud angolul megszólalni és egy színes bőrűt kvázi leprásnak néznek?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=9PgxNEimQhk

Azt írja a description, hogy a Balatonnál van, de az egész videó kész cringe.

A lángost eladó nő kvázi a kevébe ba***a a hideg lángost meg az aprót és hülyének nézi, mert ő maga angolul semmit nem ért.

Ez a csávó egy youtube vlogger és tök jófej és nyitott, de elég megnézni az egész videót, hogy rájöjjön az ember mennyire elcseszett országban élünk amúgy.

Egyik kasszás/eladó minimál szinten se tud gügyögni angolul. Úgy néznek rá, mint valami űrlényre miközben nem Mucsaröcsögén jár hanem elvileg a Balaton térségében, ahol azért elvárná az ember, hogy az eladók angolul minimális szinten tudjanak németül meg nyilván kommunikációképes szinten.

Azt hittem csak kelet-Mo.-on vannak ilyen migránsriogatásra alkalmas idegennyelvi analfabéta emberek, de úgy látszik tévedtem és nyugaton is ugyanaz a szellemi mocsár jellemző.

Mindig a híres magyar vendégszeretettel jönnek, aztán 40 felett kb. senki nem tud egy értelmes angol szót se kinyögni, nemhogy normálisan kiszolgálni egy külföldit.

Nem rohadt ciki ez a magyar turizmus szempontjából? Hogy várhatjuk el így, hogy külföldiek felvirágoztassák a magyar turizmust és így milyen jogon követelünk magunknak nyugati fizetéseket?

2022. szept. 10. 21:58
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
89%

Mi az hogy miota? Sosem tudtak jol angolul a magyarok, a regebbi generaciok sem.

Az idosek meg oroszt tanultak az iskolaban, ezert nem tudnak angolul. Aki meg angolul tanult az legalabb 1-2 alap dolgot tud de az nem a magyar emberek hibaja hogy szar a nyelvoktatas.

Mielott kikoltoztem volna kulfoldre, azelott en sem tudtam jol angolul.

2022. szept. 10. 22:46
 22/57 A kérdező kommentje:

#21: És ezen hogyan lehetne javítani?

Azért kérdezem mert a másik videóban meg azt lehet látni, hogy a 3 fiatal kölyök közül is csak az egyik tud alapszinten egyáltalán megszólalni. A másik kettő meg pislog mint hal a szatyorban ha angol szót hall.

[link]

Azért ők már nem oroszt tanultak...

2022. szept. 10. 22:50
 23/57 anonim ***** válasza:
0%
Azért vannak a tolmácsok,hogy megoldják a kérdésben szereplő "problémát".
2022. szept. 10. 22:54
 24/57 anonim ***** válasza:
84%
Na és akkor mi van? Pár éve voltam Japánban,eltévedtem valahol Tokyoban és két òra volt mire valakivel szòt értettem angolul.
2022. szept. 10. 22:58
 25/57 anonim ***** válasza:
19%
Menj ki kérdező Angliába ha hiányzik a nyelv ez itt Magyarország!!!
2022. szept. 10. 23:26
 26/57 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb ex-szoci és dél-európai országban hasonló lett volna az eredmény, ha bemegy egy helyi piacra. A "Balatonnál van" azért túlzás, ez egy veszprémi piac.

Az idősebbek sehol nem beszélnek angolul.

Plusz a magyar tök más a többi nyelvhez képest, ezért sokkal nehezebb megtanulni egy magyarnak angolul, mint mondjuk egy germán vagy újlatin nyelvet beszélőnek.

Az hogy fekete a srác semmiben nem befolyásolta a bánásmódot, egy hófehér európai turistával is hasonlóan viselkedtek volna.

2022. szept. 10. 23:48
 27/57 anonim ***** válasza:
100%
A szomszédos országok nyelvtudási statisztikáit az nyomja fel,hogy politikai okokbòl külön nyelvnek vannak titulálva nyelvjárások.Pl a szerb vsgy a horvát,vagy a szlovák-cseh. 3-4 napos átolvasás után,perfekt megtudják tanulni egymás nyelvét.
2022. szept. 11. 00:52
 28/57 anonim ***** válasza:
13%
Miért kéne angolul megszólalni? tanuljon meg a külföldi magyarul ha annyira kommunikálni szeretne.azt hiszi hogy tud angolul és automatikusan ki lesz nyalva a hátsója..?hát itt nem,főleg nem a hungarikum balatonon.
2022. szept. 11. 03:38
 29/57 anonim ***** válasza:
11%
De igen, szánalmas magyarország. De ez a disznózsírban frtrengő fidesz birkákat nem érdekli.
2022. szept. 11. 04:14
 30/57 anonim ***** válasza:
0%

Mik ezek a válaszok, itt mindenki fideszes?

Akkor minek tanulnak angolt az iskolában, az alatt ki mehetnének focizni az udvarra.

2022. szept. 11. 04:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!