Mióta lett ennyire debil ez az ország, hogy senki nem tud angolul megszólalni és egy színes bőrűt kvázi leprásnak néznek?
https://www.youtube.com/watch?v=9PgxNEimQhk
Azt írja a description, hogy a Balatonnál van, de az egész videó kész cringe.
A lángost eladó nő kvázi a kevébe ba***a a hideg lángost meg az aprót és hülyének nézi, mert ő maga angolul semmit nem ért.
Ez a csávó egy youtube vlogger és tök jófej és nyitott, de elég megnézni az egész videót, hogy rájöjjön az ember mennyire elcseszett országban élünk amúgy.
Egyik kasszás/eladó minimál szinten se tud gügyögni angolul. Úgy néznek rá, mint valami űrlényre miközben nem Mucsaröcsögén jár hanem elvileg a Balaton térségében, ahol azért elvárná az ember, hogy az eladók angolul minimális szinten tudjanak németül meg nyilván kommunikációképes szinten.
Azt hittem csak kelet-Mo.-on vannak ilyen migránsriogatásra alkalmas idegennyelvi analfabéta emberek, de úgy látszik tévedtem és nyugaton is ugyanaz a szellemi mocsár jellemző.
Mindig a híres magyar vendégszeretettel jönnek, aztán 40 felett kb. senki nem tud egy értelmes angol szót se kinyögni, nemhogy normálisan kiszolgálni egy külföldit.
Nem rohadt ciki ez a magyar turizmus szempontjából? Hogy várhatjuk el így, hogy külföldiek felvirágoztassák a magyar turizmust és így milyen jogon követelünk magunknak nyugati fizetéseket?
Mi az hogy miota? Sosem tudtak jol angolul a magyarok, a regebbi generaciok sem.
Az idosek meg oroszt tanultak az iskolaban, ezert nem tudnak angolul. Aki meg angolul tanult az legalabb 1-2 alap dolgot tud de az nem a magyar emberek hibaja hogy szar a nyelvoktatas.
Mielott kikoltoztem volna kulfoldre, azelott en sem tudtam jol angolul.
#21: És ezen hogyan lehetne javítani?
Azért kérdezem mert a másik videóban meg azt lehet látni, hogy a 3 fiatal kölyök közül is csak az egyik tud alapszinten egyáltalán megszólalni. A másik kettő meg pislog mint hal a szatyorban ha angol szót hall.
Azért ők már nem oroszt tanultak...
A legtöbb ex-szoci és dél-európai országban hasonló lett volna az eredmény, ha bemegy egy helyi piacra. A "Balatonnál van" azért túlzás, ez egy veszprémi piac.
Az idősebbek sehol nem beszélnek angolul.
Plusz a magyar tök más a többi nyelvhez képest, ezért sokkal nehezebb megtanulni egy magyarnak angolul, mint mondjuk egy germán vagy újlatin nyelvet beszélőnek.
Az hogy fekete a srác semmiben nem befolyásolta a bánásmódot, egy hófehér európai turistával is hasonlóan viselkedtek volna.
Mik ezek a válaszok, itt mindenki fideszes?
Akkor minek tanulnak angolt az iskolában, az alatt ki mehetnének focizni az udvarra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!