Lefordítjátok? "A középiskolában volt angol nyelv oktatás, de szinte soha nem használtam élőszóban a tudásomat, emiatt meglehetősen bizonytalan vagyok, ha angolul kell megszólalni."
Figyelt kérdés
Köszi!2021. jún. 10. 16:39
1/4 A kérdező kommentje:
Így jó lesz?
I had English lessons in high school, but I hardly ever used my English in conversation, so I'm quite insecure when it comes to speaking English."
2021. jún. 10. 16:40
2/4 anonim válasza:
Én a saját angol tudásommal ezt így mondanám:
i learned english in highschool but i almost never used the language so i am unconfident when i need to speak english.
3/4 anonim válasza:
I took english in high school,but I hardly ever used it in a conversation, so I feel pretty hesitant about speaking it.
4/4 anonim válasza:
I had English lessons in high school, but I hardly ever used the language in conversation, so I'm quite insecure about speaking English.
A kerdezo megoldasa jobb day mint a valaszoloke.
#2 INconfident
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!