Mióta lett ennyire debil ez az ország, hogy senki nem tud angolul megszólalni és egy színes bőrűt kvázi leprásnak néznek?
https://www.youtube.com/watch?v=9PgxNEimQhk
Azt írja a description, hogy a Balatonnál van, de az egész videó kész cringe.
A lángost eladó nő kvázi a kevébe ba***a a hideg lángost meg az aprót és hülyének nézi, mert ő maga angolul semmit nem ért.
Ez a csávó egy youtube vlogger és tök jófej és nyitott, de elég megnézni az egész videót, hogy rájöjjön az ember mennyire elcseszett országban élünk amúgy.
Egyik kasszás/eladó minimál szinten se tud gügyögni angolul. Úgy néznek rá, mint valami űrlényre miközben nem Mucsaröcsögén jár hanem elvileg a Balaton térségében, ahol azért elvárná az ember, hogy az eladók angolul minimális szinten tudjanak németül meg nyilván kommunikációképes szinten.
Azt hittem csak kelet-Mo.-on vannak ilyen migránsriogatásra alkalmas idegennyelvi analfabéta emberek, de úgy látszik tévedtem és nyugaton is ugyanaz a szellemi mocsár jellemző.
Mindig a híres magyar vendégszeretettel jönnek, aztán 40 felett kb. senki nem tud egy értelmes angol szót se kinyögni, nemhogy normálisan kiszolgálni egy külföldit.
Nem rohadt ciki ez a magyar turizmus szempontjából? Hogy várhatjuk el így, hogy külföldiek felvirágoztassák a magyar turizmust és így milyen jogon követelünk magunknak nyugati fizetéseket?
Nehogy már az egy debilség, legyen, hogy valaki a saját országában nem hajlandó egy idegen nyelvet beszélni. Ez az ország pont hogy inkább hazafi, nemzeti. Itt még nem terjedt el az a szánalmas libsi nézet, hogy angolul kell beszélned, különben nem is vagy ember. Nekünk a saját nyelvünk, és a saját értékeink a fontosak.
A turizmusból meg köszönöm nem kérek. Csak telepisált Balaton, és széthányt, szétszemetelt sétálóutcák az eredménye. Sokkal jobban kéne szigorítani, hogy kiket engedünk be ide.
Szerintem a csajszi nem bánt rosszul a csávóval. Adott neki egy lángost és ennyi. Mi mást kellett volna még csinálnia?
Amúgy külföldön sem jobb a helyzet. Montenegróban nyaraltam tavaly nyáron. A tengerparton bementünk egy egyszerűbb étterembe csak inni valamit és a pincér egy szót nem tudott angolul. Beszéltünk hozzá és egy szót sem értett. A többi étteremben azért alapszinten tudtak, de a beszéden ott is lehetett volna még finomítani. És ez egy olyan szakaszon volt ahol kb a járókelők fele külföldi. Ezek után ne csodálkozzunk, hogy egy random lángosos nem tud angolul.
#12, 13: Az angol nem idegennyelv, hanem VILÁGNYELV. A környékbeli országokban már az idősebbek is alapszinten beszélik, nyugaton pedig konkrétan a 80 éves nyuggerek is folyékonyan beszélik. Indiaiakról/közel-keletiekről jobb ha nem is beszélek pedig ott lóf*** az oktatási színvonal és érdekes, hogy mégis megy nekik az angol.
De nyugi nem kell nekem esni, simán csak érdekelt, hogy a magyaroknak miért ennyire nehéz még az angol is? Mi az amiben mi más vagyunk, mint a csehek/hollandok/ukránok?
Kérdező!
Vén szarok vannak a videóban, akik még az oroszt tanulták, vagy azt se. Ezek 30 évvel ezelőtt sem beszéltek angolul, mégis úgy teszel, mintha most csövesedett volna le a nyelvtudásunk.
"#12, 13: Az angol nem idegennyelv, hanem VILÁGNYELV. A környékbeli országokban már az idősebbek is alapszinten beszélik, nyugaton pedig konkrétan a 80 éves nyuggerek is folyékonyan beszélik. Indiaiakról/közel-keletiekről jobb ha nem is beszélek pedig ott lóf*** az oktatási színvonal és érdekes, hogy mégis megy nekik az angol.
De nyugi nem kell nekem esni, simán csak érdekelt, hogy a magyaroknak miért ennyire nehéz még az angol is? Mi az amiben mi más vagyunk, mint a csehek/hollandok/ukránok?"
Nyaralásom során találkoztam olyan horváttal, olasszal (Szicíliában), akik nem tudtak angolul. Nem csak magyar specialitás, hogy nem beszél a vendéglátos világnyelvet, csak szólok!
Jó kis rezsicsökkentés mondhatom. A csok-ot meg a babavárót meg csak egy nagyon szűk réteg kapja meg, akinek alapból is van pénze pénze. Mond neked az valamit, hogy hitel?
"Az angol nem idegennyelv, hanem VILÁGNYELV."
És ki dönti el, hogy ez a "VILÁGNYELV"? A kapitalista libsik? Hagyjuk már. A rendszerváltás előtt meg oroszul volt kötelező tanulni, és annak is kitaláltak valami hülye ideológiát. Annak sem volt értelme, és ennek sincs.
"Mi az amiben mi más vagyunk, mint a csehek/hollandok/ukránok?"
Az, hogy az általad említett országok liberálisak, és eladták a saját nemzeti önképüket, szuverenitásukat, és behódoltak egy Európai Egyesült Államokat vízionáló elitnek. Mi nem tesszük ezt. Ennyi a különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!