Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mióta lett ennyire debil ez...

Mióta lett ennyire debil ez az ország, hogy senki nem tud angolul megszólalni és egy színes bőrűt kvázi leprásnak néznek?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=9PgxNEimQhk

Azt írja a description, hogy a Balatonnál van, de az egész videó kész cringe.

A lángost eladó nő kvázi a kevébe ba***a a hideg lángost meg az aprót és hülyének nézi, mert ő maga angolul semmit nem ért.

Ez a csávó egy youtube vlogger és tök jófej és nyitott, de elég megnézni az egész videót, hogy rájöjjön az ember mennyire elcseszett országban élünk amúgy.

Egyik kasszás/eladó minimál szinten se tud gügyögni angolul. Úgy néznek rá, mint valami űrlényre miközben nem Mucsaröcsögén jár hanem elvileg a Balaton térségében, ahol azért elvárná az ember, hogy az eladók angolul minimális szinten tudjanak németül meg nyilván kommunikációképes szinten.

Azt hittem csak kelet-Mo.-on vannak ilyen migránsriogatásra alkalmas idegennyelvi analfabéta emberek, de úgy látszik tévedtem és nyugaton is ugyanaz a szellemi mocsár jellemző.

Mindig a híres magyar vendégszeretettel jönnek, aztán 40 felett kb. senki nem tud egy értelmes angol szót se kinyögni, nemhogy normálisan kiszolgálni egy külföldit.

Nem rohadt ciki ez a magyar turizmus szempontjából? Hogy várhatjuk el így, hogy külföldiek felvirágoztassák a magyar turizmust és így milyen jogon követelünk magunknak nyugati fizetéseket?

2022. szept. 10. 21:58
1 2 3 4 5 6
 1/57 anonim ***** válasza:
33%
Unalmasak a művi provokációitok. Tanuljon meg az illető magyarul!
2022. szept. 10. 22:00
 2/57 anonim ***** válasza:
94%
Hát a lángosos az idegenforgalom legalja, az elit nem ott szolgál fel. Menjen egy drága budapesti étterembe, ha elit kiszolgálásra vágyik.
2022. szept. 10. 22:01
 3/57 anonim ***** válasza:
87%
Olyan nyomasztó volt ennek a videónak a hangulata amikor néztem, meg szinte már kínos volt ahogy telibe kamerázza az öregeket a piacon, meg persze a kasszás nőt. Kicsit a csávó is túl tolja szerintem, legalább addig ne kamerázna még kikéri az ételt, szerintem. Így nagyon kínos volt nézni ezt az egészet.
2022. szept. 10. 22:03
 4/57 árokpart ***** válasza:
87%
1-es Édes Istenem! Ha te pl. Thaiföldre utaznál és nem tudnának veled beszélni sem angolul, sem németül, sem franciául, hanem, hogy ha azt mondanák tanulj meg thai nyelven mit szólnál?
2022. szept. 10. 22:09
 5/57 anonim ***** válasza:
60%
Miért? A hőn szeretett, oly annyira magasztalt angoljaid tudnak magyarul? 😃 Miért épp nekem kéne angolul hadoválni a saját országomban, holott ők másznak ide bakatonozni.
2022. szept. 10. 22:10
 6/57 anonim ***** válasza:
92%
Én magyarul is elfelejtek néha beszélni nem hogy angolul..maga a stressz miatt
2022. szept. 10. 22:10
 7/57 árokpart ***** válasza:
29%
1-es Vegyétek észre, hogy vége van a nagy magyar kultúsznak, mert semmire sem mentünk vele az elmúlt 12 évben , sőt csak lemaradtunk már lassan Romániától is. Korábban 2010 körül még jómagam is hittem benne, hordtam is nagy Magyarország matricát, de most már kinevetném magamat vele.
2022. szept. 10. 22:11
 8/57 anonim ***** válasza:
100%
4:34-nél 660ért vesz egy lángost meg egy kávét... Mikori videó ez?
2022. szept. 10. 22:15
 9/57 A kérdező kommentje:

De sajnos úgy látom a fiataloknak is nehezen megy az angol.

[link]

#1: Inkább te vagy aki fordítva ül a lovon. Én csak egy egyszerű kérdést tettem fel, ez nem provokáció. Érdekes, hogy nyugaton nem mondják ezt (franciák/németek/csehek) hogy tanuljon meg a helyi nyelven, mert ott a 60 éves nénik is beszélik alapszinten a világnyelvet.

2022. szept. 10. 22:19
 10/57 anonim ***** válasza:
82%
Az átlag japán sem tud jobban angolul, na bumm.
2022. szept. 10. 22:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!