Hogy van még mindig ennyi fidesz szavazó?
Figyelt kérdés
Közösségi oldalakon bárhova nézek, 80%-ban csak a fidesz savazása megy, egyedül Orbán, meg néhány talpnyalója oldalán vannak szimpatizánsok, de még ott is csak nagyjából fele-fele az arány. Személyesen is hasonlóak a tapasztalataim, az emberek zöme ki nem állhatja őket. Akkor mégis hova számítanak 3 millió szavazóra?2022. ápr. 1. 00:25
81/150 anonim válasza:
Többet is találtam.. Ez a teljes kiskereskedelmi szektor.. 100.000-es nagységrendben dolgoznak itt emberek...) 81.es te egy ideges DK szavazó vagy:)
82/150 anonim válasza:
Attól hogy találsz egy jól fizető állást még sok rosszul fizető is van....
üzletvezető....oda tényleg lepukkant prolikat szoktak felvenni te mocskos troll...
83/150 anonim válasza:
A Tesco mindig a legszarabb fizetést adta,már évek óta.. Aki van olyan hülye hogy annyiért dolgozik nekik amikor majd 2x annyi a SPAR az bocs de magára vessen...
84/150 anonim válasza:
84-es. Szerinted a társadalom nagyrésze lepukkant proli? Szerintem nem..Ezt te gondolod.. Nekik amúgy ott a komisszió br. 470-ért..
85/150 anonim válasza:
86/150 A kérdező kommentje:
82-es lefordítom neked. Szóval nettó 430-ért az életed kell, hogy legyen a munka. Szó szerint. Ha ezt nem vágod, akkor te még csak bevásárolni voltál az ALDI-ban. Ez egy idegőrlő meló, rövid úton is kikészít teljesen. Kell hozzá kereskedelmi végzettség, tapasztalat (anélkül nem vesznek fel, az 1 év meg kamu, már az elején elbuksz), kötélidegek, mert száz másik szerencsétlenebb csinovnyik meg zsigerből gyűlöl. Nincs család, nincs hétvége, nincs élet, semmi. Csak a robot. Nem egy helyen, egy csomó üzletben. Hajrá!
2022. ápr. 1. 01:57
87/150 anonim válasza:
Ember, akkor hidd azt hogy mindenki így keres te mocskos troll.
Mutatok egy kis valóságot is :
Pár hónapos bérpapírom, 3 műszakban!!!!!!!!!
Isten hozott BAZ megyében troll!
88/150 anonim válasza:
Ennyi fizetésért ha van eszed azonnal felmondasz.. Komolyan mondom..Egy diák többet keres.. Menj el Miskolcon futárkodni.. AZ is 3000/óra...
89/150 anonim válasza:
Hogy fogjátok megmagyarázni ezt a bérpapírt trollok? Hogyhogy nem 300 nettót kerestem? Mocskos trollok.
Hiszen mindenhol fizetnek annyit, nem?
90/150 anonim válasza:
Minden ember a saját életének a kovácsa..Mi akadályoz meg abban hogy jobb munkahelyet találj,hogy tanulj,hogy szakmát végezz? Ismétlem,mi akadályoz meg.. Mert ezeket neked kell megcsinélni,nincs kormány ami a segged alá rakja.. Üdv a kapitalizmusban...Nekem majd ennyi a napi bruttó bérem ha a cafeteriát is nézem..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!