Hogy van még mindig ennyi fidesz szavazó?
Figyelt kérdés
Közösségi oldalakon bárhova nézek, 80%-ban csak a fidesz savazása megy, egyedül Orbán, meg néhány talpnyalója oldalán vannak szimpatizánsok, de még ott is csak nagyjából fele-fele az arány. Személyesen is hasonlóak a tapasztalataim, az emberek zöme ki nem állhatja őket. Akkor mégis hova számítanak 3 millió szavazóra?2022. ápr. 1. 00:25
51/150 anonim válasza:
"mindenki más dögöljön meg és téged nem is érdekel már,"
Jó reggelt kívánok most jössz rá hogy szociáldarwinisták a magyarok?
52/150 anonim válasza:
Nem sok de 2 vendéglátos ismerősőm van..A Covidnál kibaszták őket..Most meg könyörgött a munkavállaló..2x bérért mentek vissza bejelentve..Már bocsi de aki egy ilyen történelmi helyzetben nem tud kiállni magáért azt nem tudom sajnálni..Épitőiparban meg napi 40k alatt nem találsz munkást..
53/150 anonim válasza:
DK troll :D:D Fideszes vagyok. De én perverzióból. Kíváncsi vagyok hová fajul ez a kleptokrata autoriter rezsim.
54/150 A kérdező kommentje:
47-es, három választásod van. Felvesznek feketén és kapsz borítékot, vagy tisztán kábé semmiért, vagy nem vesznek fel. A munkaerőhiány miatt még egyik munkáltatót sem láttam kétségbeesni, addig kerestek, míg valaki be nem vállalta feketén a melót. Mindig van olyan, lesz is mindig. 43-asnak meg, 2010-ben 145 ezer volt egy félév részemről, nem tudom te milyen rakétatudósnak tanulhattál, ha akkor egy félévre 269-et fizettél.
2022. ápr. 1. 01:36
55/150 A kérdező kommentje:
54-es, ugye nem fogod fel, hogy nem mindenki Budapesten vendéglátós meg építőipari melós? Gyere le vidékre, meglátod, hogy mi a helyzet.
2022. ápr. 1. 01:37
56/150 anonim válasza:
Építőipar 40k naponta. Nekem 2020ban 1200 at akartak adni per óra nettó, PESTEN. Segédmunkára építkezésen.
57/150 A kérdező kommentje:
Mellesleg vidéken dolgoztam olyan helyen az elmúlt években, ahol vendéglátás is volt, kivétel nélkül mindenki feketén kapta a lóvét, aki ott volt. Nem csak ott, ahol megfordultam, mindenütt. Covid előtt és után is.
2022. ápr. 1. 01:40
58/150 anonim válasza:
Sok tájékozatlan ember van, van aki más pártot nem is ismer, vagy csak a negatív propaganda jut el hozzá. Sokan az M1 hírekből és az Origóról informálódnak és feltétel nélkül elhisznek mindent, amit ott mondanak. Természetesen ezekben a Fideszt úgy állítják be, hogy mindent nagyon jól kezel, a járványt is, az inflációt is, az ukrán háborút is... Közben az ellenzéket úgy mutatják be, mintha maga lenne az ördög. Sajnos működik ez a stratégia sok embernél. Meg vannak olyanok, akik mindig is a Fideszre szavaztak és bíznak Orbánban, hogy ő majd mindent megold. Sok ember nem bírja a változásokat, inkább nyomorog egész életében, csak ne kelljen szembenézni az ismeretlennel.
59/150 anonim válasza:
54: nekem a covid után ajánlottak 170 nettót is Bpn, vendéglátásban, teljes munkaidőre.
Troll vagy te apukám a napi 40 ezres tarifával együtt. A prostituált keres úgy, nem a segédmunkás.
60/150 anonim válasza:
56-os,a 2. diplomám közgazdász volt a Corvinuson.. Tudod nem egy olcsó egyetem...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!