Hogy van még mindig ennyi fidesz szavazó?
Figyelt kérdés
Közösségi oldalakon bárhova nézek, 80%-ban csak a fidesz savazása megy, egyedül Orbán, meg néhány talpnyalója oldalán vannak szimpatizánsok, de még ott is csak nagyjából fele-fele az arány. Személyesen is hasonlóak a tapasztalataim, az emberek zöme ki nem állhatja őket. Akkor mégis hova számítanak 3 millió szavazóra?2022. ápr. 1. 00:25
91/150 anonim válasza:
1. Nincs munkaerőhiány a gyárban így is van bőven dolgozójuk.
2. Miskolcon pl. a Bosch gyárban 10-20 ezerrel több a nettó hasonló posztban.
92/150 A kérdező kommentje:
70-es, nagynevű egyetemről van szó, de levelezőn végeztem, azok olcsóbbak voltak. Muszáj volt ám dolgozni mellette. Eddig még sehol nem utasították el, ha bedobtam az egyetem nevét, önmagában a szakmám nem fizet milliókat, ezzel tisztában vagyok. De ha egyszer abban vagyok jó?
2022. ápr. 1. 02:01
93/150 anonim válasza:
Akkor keress másik munkát,tanulj mellette.. Ismétlem MI akadályoz meg.. Mi akadályozz meg hogy az ország más részén is dolgozz,hogy mobilis legyél..
94/150 anonim válasza:
92: Ezen a környéken ez a jobb munkahelynek számít...van választás. Közmunkás is lehetnék a faluban.
Úgyhogy vegyél vissza az informatikus arcodból de nagyon gyorsan.
Látszik hogy életedben nem dolgoztál amúgy fizikai melót annyira lövésed sincs, csak álláshirdetéseket tudsz böngészni.
Szerintem még azt se tudod hogy pár éve már sok munkahelyen pofátlanul hazudoznak a kiírt bérrel hogy legyen elég jelentkező.
95/150 anonim válasza:
95: az hogy nincs több százezer forintom költözni b+, az. Meg amúgyis szeretek itt lakni.
Miért kéne vándorcigánykodnom Pesten albérletben?
96/150 anonim válasza:
GYK-n mindig az jön ki hogy na most ellenzék nyer, aztán valahogy mégse.
97/150 anonim válasza:
Tehát akkor neked jó ez az élet amit választottal,nem akarsz a komfortzónádból kitörni..De a mindenkori kormányt könnyű hibáztatni..Értem..Nincs több kérdésem.
98/150 A kérdező kommentje:
92-es, persze, meg mi akadályoz meg abban, hogy Mészáros Lölő legyél, és áltsuliban megismerkedj Orbánnal? Tudod, itt az a legnagyobb baj, hogy lehet akármilyen végzettséged, lehetsz akármennyire elhivatott, ha nem elég hosszú a nyelved és nincsenek jó kapcsolataid, vagy nem jók a csillagállásaid, akkor cseszheted. Azt ne mondd, hogy a fene nagy keresetedben nem számítottak a háttérkapcsolataid. Dehogynem. Az emberek azt szeretnék, hogy egyenlőbben bánjanak velük, hogy záródjon az olló, ne pedig egyre nagyobbra nyíljon. Hogy ne a magas lóról nézzenek le arra, aki maga próbál meg boldogulni, nem mások hátán mászott fel.
2022. ápr. 1. 02:08
99/150 anonim válasza:
Nem számított semmi háttérkapcsolat..Teljesen átlag senior fizetésem van 15+ év tapasztalattal..Ha lett volna hátszelem most 10 millió felett keresnék..Az informatikába 1 millió alatt nem találsz dolgozót akinek 3 év munkatapasztalata van...Meg kell tanulni a szakmát s bárki kereshet ennyit.
100/150 anonim válasza:
Látom sokan irigykednek..El lehet végezni egy mérnöki egyetemet s utána lehet irigykedni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!