Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy van még mindig ennyi...

Hogy van még mindig ennyi fidesz szavazó?

Figyelt kérdés
Közösségi oldalakon bárhova nézek, 80%-ban csak a fidesz savazása megy, egyedül Orbán, meg néhány talpnyalója oldalán vannak szimpatizánsok, de még ott is csak nagyjából fele-fele az arány. Személyesen is hasonlóak a tapasztalataim, az emberek zöme ki nem állhatja őket. Akkor mégis hova számítanak 3 millió szavazóra?

2022. ápr. 1. 00:25
 101/150 anonim ***** válasza:
57%
Kérdező meg a tipikus irigy..Nem tudod elképzelni hogy valaki ennyi penzt háttérkapcsolat nélkül keres..Tudod mennyi egy légiirányító kezdő fizetése?Ahhoz is mérnöki meg angol nyelv kell..1.9 millió..Ismétlem a kezdő...Mindenfajta protekció nélkül...
2022. ápr. 1. 02:12
 102/150 A kérdező kommentje:
De figyu már, ha mindenki informatikus lenne, akkor 1 forintot nem keresnél. :D Ezt pofázom, az emberek egyenlőbb bánásmódot szeretnének. A fidesz ezt nem biztosítja. Vagy szerinted igen? Megkérdezzük az általános iskolás osztályfőnöködet? Vagy az ápolót, aki kitörli majd a hátsód, ha 90 éves tata leszel? Vagy a targoncást, aki sérvvel is nyomja a 400 bruttókádért, hogy legyen oreo a polcon?
2022. ápr. 1. 02:13
 103/150 A kérdező kommentje:
Na az irigy kártya. Ez mindig a legvége, amikor már elfogynak az érvek. A légiirányító napi többezer ember életéért felel. Fogalmam nincs, hogy hogy jön ide. Nagyon-nagyon szűk réteg. Oda sokkal fontosabb az, hogy 1000%-ig koncentrált legyen. Lehet neki akármilyen nyelvtudása, ha gyengék pl. az idegei, és elhasal a pszichológiai teszteken. Nyilvánvalóan ugyanúgy alkalmatlan lennél arra, mint ahogy én is.
2022. ápr. 1. 02:16
 104/150 A kérdező kommentje:
Ha meg azt hiszed, hogy nincs mögöttes kapcsolat, elvárás, nincs valakinek abból még nagyobb haszna, hogy te ott vagy, és úgy, ahogy. Akkor kár volt tanulnod.
2022. ápr. 1. 02:20
 105/150 anonim ***** válasza:
15%
Én nagymamám a fideszre fog szavazni. Hogy miért? Mert a fiai is fidesz szavazók, és nem akar konfrontálódni. A fiai meg azért fidesz szavazók, mert ott csak 1-2 tőmondatot kell felfogni, az meg még megy nekik.
2022. ápr. 1. 02:21
 106/150 anonim ***** válasza:
24%

Az én ismerőseim közül -legalábbis, akikkel beszélgetünk erről-, nemtől, kortól függetlenül mindenki rühelli azt, ami itt van. Kimegyek az utcára, a piacra, kb mindenhol a kormányt anyázzák, Pesten is, vidéken is.

15 évem ment rá, hogy megpróbáljam ezt megérteni, hogy mi a fene van ebben a baromban, aki havonta váltogatja a különböző álláspontjait olyan vonzó, de képtelen vagyok.

2022. ápr. 1. 06:08
 107/150 anonim ***** válasza:
31%
Fifizikus vagyok Budapestről és a Fideszre fogok szavazni
2022. ápr. 1. 08:47
 108/150 anonim ***** válasza:
86%
#50 Hatósági áras a farhát gyerek. Ez milyen gazdaság?
2022. ápr. 1. 09:07
 109/150 anonim ***** válasza:
35%

Fideszre fogok szavazni vasárnap.

26 éves nő vagyok, Pest megyéből, van két kocsim és a családommal élek.

2022. ápr. 1. 18:03
 110/150 anonim ***** válasza:
28%

34 éves építészmérnök vagyok,családos,és vasárnap a békére,a Fideszre fogok szavazni.

NEMET mondunk minden fegyverszállításra,nemet mondunk arra hogy Ukrajna földjét magyar vér áztassa.

2022. ápr. 1. 18:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!