Hogy van még mindig ennyi fidesz szavazó?
Figyelt kérdés
Közösségi oldalakon bárhova nézek, 80%-ban csak a fidesz savazása megy, egyedül Orbán, meg néhány talpnyalója oldalán vannak szimpatizánsok, de még ott is csak nagyjából fele-fele az arány. Személyesen is hasonlóak a tapasztalataim, az emberek zöme ki nem állhatja őket. Akkor mégis hova számítanak 3 millió szavazóra?2022. ápr. 1. 00:25
71/150 anonim válasza:
Az ilyen nagyarcú informatikusok tényleg azt hiszik hogy mások bruttó 500 ezret keresnek? Röhejes...
Nekem van jogász!! ismerősöm pesten 220 nettóval...
72/150 anonim válasza:
De tessék ha nem hiszed el..
Kezdő bér: br 470.000 Ft havi bér, amely a teljesítményedtől függően akár br.700- 800.000 Ft-ot is elérheti.
NYílván a SPAR is hazudik..Nyílván..:)
73/150 anonim válasza:
220 nettóval elég hülye már bocs.. :)
74/150 anonim válasza:
Roma fiatal vagyok. Én azért nem szavazok az ellenzékre, mert ott van benne a Jobbik. De a Jobbiktól elvonatkoztatva sem látom azt az ellenzéken, hogy lenne bármilyen kormányzati képesség bennük. A Fideszben ez ott van, csak éppenséggel az oktatás és az egészségügy irányába nem gyakorolják (csak tudnám, miért...). Nehezen tudom azt elképzelni pl., hogy tudna olyan profi külügyest felmutatni (és itt a szakmai kompetenciákra gondolok) az ellenzék, mint Szijjártó. Szijjártó színvonalát maximum Dobrev Klára tudná hozni, más nem.
75/150 A kérdező kommentje:
71-es, hagyjuk már meg ezt a bruttózást a KSH-nak. :D Vedd már a fáradságot, és pötyögd be ide a nettóit. Plusz az inflációt, plusz azok előrejelzéseit a következő 6 hónapra. Köszi.
2022. ápr. 1. 01:49
76/150 anonim válasza:
73-as ott a SPAR linkje.. Nézd meg,egy sima ÁRÚ összepakoló,kell hozzá egy nevenincs érettségi.. Bruttó 470.000...:-) Tudod az okos ember félévente nézi az új magasabb állásokat..:)
77/150 anonim válasza:
Előbb még 490 bruttóról írogattál. Itt van 300 alatti is.
"Tesco – frissáru pultos: 260.000 forint"
A realitás kb. itt van.
78/150 anonim válasza:
A nettó függ attól hogy pl van-e gyereke,cukorbeteg-e ,stb...
79/150 anonim válasza:
ATtól hogy találtál egy munkát ami állítólag úgy fizet még sokan keresnek sokkal kevesebbet te mocskos troll.
80/150 anonim válasza:
Tessék vidéki ALDI üzletvezető,ÉRETTSÉGIVEl:
Bruttó majd 700k...
Tehát aki ilyen fizetések mellett jogászként nettó 220-at keres ,az hülye..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!