Hogy van még mindig ennyi fidesz szavazó?
Figyelt kérdés
Közösségi oldalakon bárhova nézek, 80%-ban csak a fidesz savazása megy, egyedül Orbán, meg néhány talpnyalója oldalán vannak szimpatizánsok, de még ott is csak nagyjából fele-fele az arány. Személyesen is hasonlóak a tapasztalataim, az emberek zöme ki nem állhatja őket. Akkor mégis hova számítanak 3 millió szavazóra?2022. ápr. 1. 00:25
41/150 anonim válasza:
40-es.2009-ben egy fizetős egyetem 269.000 Ft volt..Tudom mert a 2.diplomám annyiba került..A 3.-at 1 éve raktam le..307.000 volt egy félév..Szerinted melyik volt nominálértéken drágább?A 2009-ES 269.000 VAGY a 2020-as 307.000..Elég ha csak megnézzük azóta a minimalbér ,meg az átlagbér mennyit emelkedett..
42/150 anonim válasza:
42: hát a szinglik nem kapnak semmit a Fidesz kormánytól mivel haszontalanok társadalmi szempontból. Nem tetszik hogy fasizmus van, kisfiam?
43/150 anonim válasza:
42,ki feketézik?2010 előtt volt divat a többkulcsos adó miatt mindenkit minimalbérre bejelenteni..Nálunk is szórakoztak ezzel..De vagy 8 éve nem hallok már ilyenről csak pár elbaszott KKV-nál lehet..Azt meg ott kell hagyni..Menj el bármelyik multihoz..Megnézem hol feketéznek..Nekem a közel 2.3 milliós bérem teljesen tisztán van bejelentve..Ahogy a vállalkozásom is havonta becsülettel fizeti a Kata-t..
44/150 anonim válasza:
45: látszik hogy buborékban élsz ha szerinted alig van feketézés itthon. Röhej.
45/150 anonim válasza:
Dolgoztam diákkent szar helyen..Az öcsem most is az átlagjövedelműek életét éli..Neki is minden be van jelentve..Az aki hagyja hogy 2022-ben feketén jelentsék be amikor munkaerőhiány van az már bocsi de életképtelen hülye..
46/150 anonim válasza:
#34 OK. Tuti k*va gazdag vagy. (Bár aki olyan gazdag az nem szokott ilyeneket beszélni, ez inkább ilyen suttyó cigánymaffiózó stílus) De a kérdés továbbra is fennáll. Ha te nagyon gazdag vagy akkor mindenki más dögöljön meg és téged nem is érdekel már, hogy mit csinál a kormány mert téged nem érint, ott a pénzed? Ha igen, akkor minek szavazol? Ez ostobaság.
47/150 anonim válasza:
42-es,ha egyetemre jártál s nem valami kamu HR,marketing vagy kommunikáció vagy büfészak akkor szerintem nincs rossz életed..
48/150 anonim válasza:
47: beszélgess már erről el pár vendéglátóssal vagy építőipari melóssal. A bejelentésekről.
49/150 anonim válasza:
48-as.Ismételten elmondom,én a kormány gazdasági dönteseit támogatom.Látom a fejlődést,szerintem ami 2010 előtt volt az volt lopás.De ez egy olyan dolog amiben úgysem fogunk egyetérteni.
50/150 anonim válasza:
51es, hagyd, balázska egy dk troll.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!