Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy van még mindig ennyi...

Hogy van még mindig ennyi fidesz szavazó?

Figyelt kérdés
Közösségi oldalakon bárhova nézek, 80%-ban csak a fidesz savazása megy, egyedül Orbán, meg néhány talpnyalója oldalán vannak szimpatizánsok, de még ott is csak nagyjából fele-fele az arány. Személyesen is hasonlóak a tapasztalataim, az emberek zöme ki nem állhatja őket. Akkor mégis hova számítanak 3 millió szavazóra?

2022. ápr. 1. 00:25
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/150 anonim ***** válasza:
31%

"Kommunista modszerezni pedig fideszeskent mostanaban eleg hipokrata."

Az hipokrita, nem "hipokrata".

Ha nem vagy biztos egy idegenszó helyesírásában, akkor használj magyar megfelelőt.

Egyébként, nem, nem képmutató.

2022. ápr. 1. 00:40
 12/150 anonim ***** válasza:
40%
36 éves,soproni 3 diplomás családapa vagyok.Fidesz szavazó,ahogy itt az értelmiség többsége..S van elég munkám,minthogy a Facebookon szórakozzak..
2022. ápr. 1. 00:40
 13/150 anonim ***** válasza:
47%

Azért nézzétek meg itt a kommentekben is kik sértegetnek,kik nézik le(úgy hogy nagy eséllyel max egy szaros érettségije van)a jobboldaliakat..A baloldaliak..Jön a komcsizás,krumplizás és a többi..

Képtelenek lennétek normálisan vitatkozni?Emiatt a fellengzős stílus miatt fogtok vasárnap is kikapni..Mert minket úgy neveltek hogy ilyen stílusra egy polgári középosztálybelin a szavazófülkében adja meg a választ..

2022. ápr. 1. 00:42
 14/150 anonim ***** válasza:
66%
13-as köszönjük a kedves válaszodat, amelyből ragyog az értelem lángja...
2022. ápr. 1. 00:43
 15/150 anonim ***** válasza:
66%
Ez vilagos de nehogy azt hidd magyarorszag lakossaganak tobbsege elegedett a fidesszel, a fideszesek joresze is inkabb az ellenzektol valo felelem miatt szavaz, amit nagyreszt a papir alapu es televizios mediatulsulynak koszonhetunk ahol egy alomvilagot emitettek fel nektek.
2022. ápr. 1. 00:43
 16/150 anonim ***** válasza:
40%
13-as!Látom a baloldali szeretetnyelv az megy..Nem tanultatok a 3 pofonból..Tényleg kell a 4..Nézd az hogy te ilyen stílusban beszélsz az téged minősít..A saját problémáidért nem én vagyok a hibás..Tudod én a gyerekekkel 2 hét múlva ugyanúgy elmegyek Kenyába 1 hétre kikapcsolodni,mert megengedheten,s neked csak ez a rosszindulatoskodás marad..
2022. ápr. 1. 00:44
 17/150 anonim ***** válasza:
62%
A 13-as miatt nekem baloldalinak van szekunder szégyenérzetem..
2022. ápr. 1. 00:44
 18/150 anonim ***** válasza:
51%
16!Mert 3 diplomával szerinted a híreket a Tv-ben nézem..Elárulom nincs időm tv-t nézni..Online tartalmat fogyasztok,mellette Netflix..S szabadidőmben olvasni is szeretek.
2022. ápr. 1. 00:45
 19/150 anonim ***** válasza:
53%
Kedves kérdező,utazz le egy hétvégén Debrecenbe,Győrbe,vagy akár hozzánk Sopronba..Nagyítóval kell itt keresni a baloldali/ellenzéki szavazót..Nem csak Budapest Magyarország..Ti ott egy buborékban éltek...De az ország 83%-a nem budapesti..
2022. ápr. 1. 00:47
 20/150 anonim ***** válasza:
55%
Fideszre fogok szavazni 2 diplomával, 3 felsöfokú nyelvvizsgával. Stockholmból.
2022. ápr. 1. 00:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!