Hogy van még mindig ennyi fidesz szavazó?
Figyelt kérdés
Közösségi oldalakon bárhova nézek, 80%-ban csak a fidesz savazása megy, egyedül Orbán, meg néhány talpnyalója oldalán vannak szimpatizánsok, de még ott is csak nagyjából fele-fele az arány. Személyesen is hasonlóak a tapasztalataim, az emberek zöme ki nem állhatja őket. Akkor mégis hova számítanak 3 millió szavazóra?2022. ápr. 1. 00:25
31/150 anonim válasza:
32-es..A te nézőpontod szerint a Fidesz egy tolvaj..Az én nézőpontom meg 2010 előtti időkre is emlékszik..Igy ha nem haragszol nem fogok sose rájuk szavazni..Igy meg hogy a neonácikat is bevették inkább röhejesek..Kérdező,Nyugat vagy Kelet -Magyarországon élsz..Mert Ózdon pl.a panelrengetegben sok a baloldali szavazó,ellentétben pl.Sátoraljaújhellyel.
32/150 anonim válasza:
32-es..Én nem jól keresek,hanem k.rva gazdag vagyok..Ezt a kormánytól függetlenül értem el..Az agyammal..De ettől függetlenül szerintem.többet adományozom egy évben mint te hazai szervezeteknek..Jo nem a Helsinki Bizottság és a többi kamunak..
33/150 A kérdező kommentje:
33-as, én is emlékszem a 2010 előtti időkre, bőven 30+-os vagyok. A minap azért újrahallgattam az Őszödi beszédet, és bár Ferit egy orbitális nagy balféknek gondolom, abban az egyben kvára igaza volt, hogy mindegyik kormány ott rontja el, hogy nem mer hozzányúlni a magát folyamatosan, minden hatalom alatt sikeresen újraépítő felső tízezerhez. Orbánék sem, senki. Innentől kezdve a kisember négyévente egy zsák krumpli, akiket egymásnak lehet ugrasztani. Utána meg négy évig egy fejőstehén.
2022. ápr. 1. 01:19
34/150 anonim válasza:
Falusi vagyok, képzetlen, fideszes. De minden médiát elolvasok és tudom hogy lopnak csalnak hazudnak.
Miért vagyok Fideszes mégis? Hát azért mert én is pont ugyanígy lopnék csalnék hazudnék ha tehetném.
Orbán apám a példaképem kb :)
35/150 anonim válasza:
Kérdező,akkor a 12%-os diákhitelre is emlékezhetsz..Meg a fizetős felsőoktatásra..A szokásos január elsejei áremeléseket nem is számitva?Mennyi volt egy felnőtt bérlet 2002-ben Budapesten?3800 Ftm.2010-ben 9500..2022-ben ?9500..
36/150 anonim válasza:
36os, Balázs_percek, ilyenkor legalább a nevedet vedd le te szerencsétlen, hogy ne tudjuk hogy melyik ellenzéki troll vagy.
37/150 anonim válasza:
35!Mert a baloldalon ez az új divat,hogy adóztassák szarr. aki k.rva jól keres,mert tanult érte..Tudod ha többkulcsos adó lenne a cégem azonnal áthelyezném,én meg külföldi munkát vállalnek fejlesztőként..Hiányszakma..Azonnal kapok állást..Szóval a kedves balos kormány választhat vagy kap 15% SZJA tőlem,vagy semmit, s a kieső pénz majd máshol hajtja be.De nem rajtam..Elég jó adótanácsadóim vannak..
38/150 anonim válasza:
37: most is fizetős a felsőoktatás. Tudod milyen drága tanulni? A bérlet árakkal jópofa jönni. Nem inkább az albérletárakat kéne nézni?
39/150 anonim válasza:
38: Nem, ez nem trollkodás volt. Én büszkén szavazok rájuk mert én magam is tolvaj mentalitású vagyok.
40/150 A kérdező kommentje:
37-es. Fizettem azért, hogy tanulhassak, mert nem voltam elég jó, hogy ingyenesre járhassak, ez az én saram, aláírom. Diákhitel meg nem kellett, mert dolgoztam suli mellett, a bérletet meg ugyanúgy fizetnem kellett, mert nem nappalis voltam. De hogy megfordítsuk az okfejtésedet, azóta sem kaptam a világon SEMMIT ettől a kormánytól. Csak azt, hogy amiért megdolgoztam, az szart sem ér. Nem lesz nyugdíjam, mert mindenki feketézik a magas járulékok miatt. Nincs családom, mert bizonytalan alapokra felelőtlenségnek érzem bevállalni. Látom a seggnyalókat magam körül, akik csak azért vitték valamire, mert takonygerincük van. Szerinted nekem mit kéne adnom a fidesznek?
2022. ápr. 1. 01:26
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!