Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy van még mindig ennyi...

Hogy van még mindig ennyi fidesz szavazó?

Figyelt kérdés
Közösségi oldalakon bárhova nézek, 80%-ban csak a fidesz savazása megy, egyedül Orbán, meg néhány talpnyalója oldalán vannak szimpatizánsok, de még ott is csak nagyjából fele-fele az arány. Személyesen is hasonlóak a tapasztalataim, az emberek zöme ki nem állhatja őket. Akkor mégis hova számítanak 3 millió szavazóra?

2022. ápr. 1. 00:25
 121/150 anonim ***** válasza:
78%
A végén még kiderül, hogy már az egész ország másra szavaz mint a Fidesz, aztán mégis meglesz az a kétharmad nekik :D
2022. ápr. 1. 23:50
 122/150 anonim ***** válasza:
57%

"Ott a SPAR linkje... egy sima ÁRÚ összepakoló, kell hozzá egy nevenincs érettségi.. Bruttó 470.000"

És akinek nincs érettségije? Annak már bukta

2022. ápr. 1. 23:55
 123/150 anonim ***** válasza:
100%

Ha nincs szakmád, nincs érettségid sem, akkor közmunkásnak még mindig jó lehetsz...

Egy érettségit ma már azért nem nagy kunszt lerakni. Nem is kell az emeltet, ilyen helyekre bőven jó az alap is. Persze, tanulni kell hozzá, de hát valamit valamiért. Tekintsd befektetésnek. Most elkezded, két év múlva mikor befejezed, már amúgy is 600-at fognak adni érte havonta.

2022. ápr. 1. 23:59
 124/150 anonim ***** válasza:
94%
Nem értem, hogy egy embert miért kell a legmagasabb iskolai végzettsége miatt degradálni, pláne ha nem arra szavaz akire ti.. szerintem valaki diploma és nyelvvizsga nélkül is józan paraszti ésszel eltudja dönteni hogy jólétben élt e az adott kormány ideje alatt, illetve azt, hogy érdemes e várni az ellenzéki jelölttől bármiféle változást. Teljesen függetlenül írom ezt, és nyilván nem olvastam végig 100+ hozzászólást, de ez nagyon feltűnő.. és nem most, évek óta ezzel tudtok csak dobálózni hogy kinek milyen végzettsége van. Felháborítónak tartom, hogy állandóan megpróbálják az emberek ráerőltetni egymásra a saját véleményüket, nem kicsit agresszív módon mert nem képes senki tisztelni a másik álláspontját és személyeskedésig fajulva megy az öldöklés..
2022. ápr. 2. 00:52
 125/150 anonim ***** válasza:
61%
Orbán Viktor egy igazi szuperhős. Olyan mint Superman vagy Son Goku, de ő a valódi, igazi. Őt az isteni gondviselés küldte a megmentésünkre.
2022. ápr. 2. 07:08
 126/150 anonim ***** válasza:

"Egy érettségit ma már azért nem nagy kunszt lerakni. Tekintsd befektetésnek. Most elkezded, két év múlva mikor befejezed"

De én nem fogok érettségit letenni azért mert a munkahelyek megkövetelik. Árú összepakoláshoz betanítás szükséges és a gyári minőségellenőrzést is meg lehet tanulni. Pedig oda is kérik az érettségit, sajnálom én azért nem fogok tanulni. És ezt lehetne sorolni sokáig, hogy mennyi munkához kérik az érettségit, pedig az csak egy papír. A munkát a papírral együtt is rosszul el lehet végezni.

2022. ápr. 2. 13:13
 127/150 anonim ***** válasza:
100%

"De én nem fogok érettségit letenni azért mert a munkahelyek megkövetelik."

Rendben, ez szíved joga. De akkor miért vagy kiakadva azon, hogy csak 150-et adnak nettóban? Ha nem tanulsz, akkor ennyi jár, mert - pusztán gazdasági nézőpontból szemlélve - végzettség nélkül ennyit érsz a munkaerőpiacon.

2022. ápr. 2. 13:19
 128/150 anonim ***** válasza:
92%
Azért van még mindig ennyi Fidesz szavazó, mert még mindig ugyanaz az ellenzék, mint 12 éve: MSZP, az ebből kinőtt DK és a Jobbik. Ellenzékváltást kellett volna végrehajtani, de nem teszik meg. Akkor ne sírjanak holnap.
2022. ápr. 2. 19:13
 129/150 anonim ***** válasza:
57%
127, lol, ha tanul, akkor sem feltétlenül kap sokkal többet, lsd. pedagógusok, eü. és szoc. szféra dolgozók
2022. ápr. 2. 19:29
 130/150 anonim ***** válasza:
44%
Vidéki, többdiplomás nő vagyok. Listán a kutyákra, egyéniben az ellenzékre voksolok, a népszavazáson pedig érvénytelenül. :)
2022. ápr. 2. 19:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!