Hogy van még mindig ennyi fidesz szavazó?
Figyelt kérdés
Közösségi oldalakon bárhova nézek, 80%-ban csak a fidesz savazása megy, egyedül Orbán, meg néhány talpnyalója oldalán vannak szimpatizánsok, de még ott is csak nagyjából fele-fele az arány. Személyesen is hasonlóak a tapasztalataim, az emberek zöme ki nem állhatja őket. Akkor mégis hova számítanak 3 millió szavazóra?2022. ápr. 1. 00:25
131/150 anonim válasza:
Pill csak készítem a popcornt, 130 válasz tuti izgi lesz :D
132/150 anonim válasza:
130, az érvénytelennek meg mi értelme van? Nem sok...
133/150 anonim válasza:
130-as.Gondolom gyereked sincs..Annyi eszed van..S miből diplomáztál?Marketing,kommunikáció?:-))
134/150 anonim válasza:
12.kerületben lakó,2 diplomás ellenzéki 3 gyermekes értelmiségi mérnök vagyok.Listán a kutyákra,és egyéniben is a kutyákra szavazok.A népszavazási kérdésekre pedig az összes értelmes baloldali barátunkkal egyetemben akinek van gyereke a 4x nemre szavazunk..Eleget tanultam,nem vagyok hülye pártkatona ,hogy megmondják hogy szavazzak..
135/150 anonim válasza:
Van gyerekem, akit nem féltek a nemlétező szexuális propagandától. Elfogadom a másságot, őt is erre nevelem. Hogy miért voksolok érvénytelenül? Mert hülye kérdésre hülye válasz jár. Legalább egy fricska a fidesznek. Pedagógus vagyok btw.
136/150 anonim válasza:
135, ilyenkor elgondolkodok, hogy nem-e túl sokat fizetnek az olyan "pedagógusoknak", mint te.
Szerencsére a többség ténylegesen pedagógus. Nem csak papíron.
134-es, tiszteletem!
137/150 anonim válasza:
A legfrisebb exit polL : "Várhatóan a Fidesz–KDNP nyeri a 2022-es országgyűlési választást, a kormánypártok 121 mandátumot kapnak a Medián felmérése szerint – mondta Hann Endre, a közvélemény-kutató ügyvezető igazgatója vasárnap az urnazárást követően, az RTL Klub műsorában." Ezek általában már 95-98 %-ak
138/150 anonim válasza:
136, a te tanárodnak fizethettek volna többet is, nem-e(sic!)? :D loool
139/150 anonim válasza:
2 óra s itt fog a sok baloldali dühöngeni.. NA pont az ilyen lenéző stílus miatt kapjátok folyamatosan a vereségeket..
140/150 anonim válasza:
138, szövegértelmezés elvileg kéne hogy menjen pedagógusként. Olvasd át újra. Lassan.
És ne feledd hogy vízszintesen, balról jobbra!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!