A mi hazánk azért lett akkora orosz-barát mert félnek az orosz nácitlanítástól?
Félnek hogy eljönnek értük?
És akkor most lényegében nem csak a nagy magyarságukat adták fel, hanem be is pucsítottak konkrétan az oroszoknak, liberalizálódtak. Érdekes.
"Ha azt mondod 16 éves vagy én elhiszem, lászik."
köszi szépen :) akkor most ismerted el hogy egy 16 éves érvei elől menekültél el :) mert amit írtam arra nem volt semmi cáfolat! az meg hogy a baloldal háborúba keverné az országot az tény! ha Magyarországon fegyverszállítmány megy át akkor az célpont, ha Magyarországon KATONAI célpont van az mi szerinted? te agykárosult szerencse csomag :) de mondjuk hogy jó nincs semmi baj, nem vagyunk háború veszélybe SEM! akkor IS a Magyar nép szívja meg mert a nyugati gáz 10 szer többe kerül! az Oroszok ötöd annyiért adják a gázt nekünk :) 1 értelmetlen butaság miatt (amit a te kis "Isteneid" csinálnának) az miatt kéne a Magyar népnek több pénzt fizetni! és még 2 nagyhatalom tól is elvágnánk magunkat! jár a taps! IQ NINDZSA!
"kissebbségek ellen uszítotok"
ki uszított kisebbségek ellen? ki? mikor? SE A MI HAZÁNK, SE MI ITT KOMMENTBE! hallod ember, és még mi hazudunk XDDDD Egyébként sok Mi Hazánkos embert ismerek, egyik sem volt rasszista,homofób,vagy antiszemita 😉 de egyébként egyre szánalomra méltóbb vagy 🙃
#10 "Nem oroszbarát, de nem is nyugatbarát. A magyarországi pártok közül egyedüliként ki akarnak maradni a háborúból."
Hazugság.
#23 "Tipikus agyatlan balos propaganda amit nyomsz.Az ellenzéki összefosástól senki nem vesz el szavazatokat-...
#24 "Te megy tanulatlan értelmi fogyatékos vagy.Ne használj olyan szavakat, amiket nem ismersz."
#26 "Érvekkel érvelek, te nyomorult.Nem sértegetéssel."
(Micsoda érvek)
#28 "Nem is ez volt az érv, fogyatékos.A fogyatékos az egy ténymegállapítás volt a személyedre vonatkozóan.
Azért vagy fogyatékos, mert"
#54-es válaszoló leírta, hogy nem szabad a nato mellé állnunk. Szólok, hogy melletük vagyunk, a kormány is, rendeletbe van foglalva, hogy magyarország mindenben osztja a nato álláspontot és támogatja az eu-t minden döntésében. Amiről orbán beszél az egy jól hangzó kampány szöveg, vagy stratégiai nyugalmat hírdető transzparens. Az, hogy a baloldal háborúba vezetné Mo.-t az hazugság. Erre nincs érv, mert nem igaz, nem tudom mennyire érthető ez, a fidesz propagandája, még mindig megy youtube-on a reklámja, hollik is ezt kántálja, tehát nem értem mi is ezzel a probléma? Mert valaki kifogásolta ezt a kijelentést.
Arról, hogy ötöd annyiért kapjuk a gázt, inkább nézzünk ennek utána szakértőkön keresztül, az hogy orbán ezt mondta, én nem fogom egyből elhinni, de ki mennyire hívő.
#56 "XDD jó oké hány éves vagy? 10? te elmennél vitázni 1 műsorba és mikor a másik beszél elkezdenél ordibálni hogy "NEM NEM NEM, NEKEM VAN IGAZAM" úristen ember,,, végig SEM olvasod amit írtam... tudod mit? szerintem valami 10 éves kisgyerek vagy (legalábbis remélem, mert 16 év felett senkise ennyi gyerekes IQ 0) egyébként MEGSEM tisztelsz annyival hogy végigolvasd amit írtam, ez szánalom, te írtad ki a kérdést ezzel vállaltad a vitát, és még végigse olvasod mert tudod hogy igazam van4 helyette inkább lepontozol! szánalom vagy! (sértés nélkül) valami kis troll vagy aki a Mi Hazánkba próbál beleállni, szánalom! sőt, még annál is több!"
Gondolom ezt egy gyerek írta a sok "XD"-zés, lealacsonyító gyerekes fogalmazás, és egyéb sértegetések. Teljesen ellentmondásos a szöveg.
#57 "Sajnos rossz hírem van, a libbantak nagy része felnőtt korban is a kérdezőhöz hasonló szellemi szinten van, és hozzá hasonlóan képtelen értelmes vitát folytatni."
#58 "egyszerűen borzalom, 16 éves vagyok! érvelek ahogy csak tudok ez meg: "fidesz propaganda állj" hát rendesen felkú.ta az agyam! rendesen ideges vagyok hogy valaki ilyen szellemi szinten van! tényleg nagyon remélem hogy nem felnőtt ember! nagyon gáz ha valaki felnőttként ilyen."
Hazug állítáaaid voltak, nem érveid, azok pedig tükrözik a fidesz propagandát. Mi akkor a probléma?
#59 "Többek között ezért kell a Mi Hazánkra szavazni: mert ők írni-olvasni tudáshoz kötnék a szavazójogot. A kérdező képes ugyan írni, de az analfabétákkal megegyezik a tájékozottsága és a vitakultúrája."
Micsoda érvek megint.
#60 "na kérdező mi van? nem akasz válaszolni hogy hány éves vagy? névtelenül nagyon flegma vagy! valóságban 1 rossz szót nem mernél szólni g3c! legalább mondanád el hogy hány éves vagy hogy tudjam hogy gyerek vagy még vagy retardált!"
Micsoda kultúráltság, "élőben nem vagy kemény g*c!" Ugyan kérlek.
#61 "Kedves kérdező! ezzel a " Állj, elég, ez hazugság. Ne szpd be a fidesz propagandát." szöveggel szerintem elástad magad! teljesen látszik hogy csak provokálsz és ezért törlés is járna! szerintem a kis provokációdnak itt vége! elbuktál! kár hogy felteszel majd 1 új kérdést és ugyanezt fogod csinálni! megérdemelnél 1 IP bant hogy ne provokálj többet itt Gyakori Kérdéseknél! az ilyen ember aki nagyba provokál és még vitázni sem mer (mert fél) az ilyen embernek szívem szerint még választó jogot SEM adnék!"
Fidesz propaganda az fidesz propaganda, hazug állításokat közöltél a baloldallal kapcsolatban, az meg hogy neked mi provokáció, nem tükrözi a gyakorikérdések alapszabályait.
#62 "A mi hazánkkal meg semmi gond nincs, ezért csak azt lehet rá ALAPTALANUL köpködni, hogy ez egy "fidesz pártja náci párt". Őket nem zavarja az, hogy ez nem igaz."
Pont, hogy a mi hazánkkal van a legnagyobb probléma, intoleranciát hírdet kissebbségekkel szemben, ezt pedig az ország nagy része nem tolerálja mert nem lehet. Ezért kaptok cenzúrát, mert károsak az általatok terjesztett eszmék, nézetek, ideológia. Ezért nincs támogatottsága a mi hazánknak, rosszab is.mint a fidesz ha a gyűlölet keltésről van szó.
#64 A kérdező tökéletes ellenzéki összefogás tag
-sötét mint darth vader ✔
-hisztis mint 1 kislány ✔
-arrogáns ✔
-fél vitázni mert csak érzelem politikát
képes csinálni ✔"
Váó micsoda érvek, kicsit sem gyerekes.
#66 "kérdező, tanulj meg írni! ez az első :) a másik hogy aki gyerekes az te vagy, veled nem lehet vitázni! ezt írtad "Állj, elég, ez hazugság. Ne szpd be a fidesz propagandát." ha valaki elkezd érvelni AZONNAL fidesz propaganda.... gyáva vagy... még provokálni SEM tudsz jól! 16 éves vagyok mégis több érvet tudtam felhozni mint te (jaj bocs, te nem is mondtál még érvet :)..) szóval szerintem ezt az arrogáns beképzelt dumát fejezd be! saját magad égeted!"
A hazug állítások nem érvek. Teljesen tükrözi a baloldal háborús pártolásával kapcsolatos állítás a fidesz propagandával, tehát akkor mi a probléma? Hazug állítás.
#68 "Te egy bohóc vagy, már bocs.Te írkálsz olyan hazugságokat, hogy náci aki veled nem ért egyet, te vagy a kultúrálatlan és az alpári, te káromkodsz ("ne sz.pd be a propagandát, stb.).Ez lenne a nagy felvilágosult tolerancia?Nem veszed észre, hogy te AZ VAGY amit másokra köpködsz?De szó szerint."
Azthiszem a fentebb bemásolt szövegek cáfolják azt veletek ellenben, hogy én lennék a kultúrálatlan és alpári, de másolok még be. Az is egy hazugság volt, hogy náci aki velem nem ért egyet, idézz tőlem ha tudsz, addig hazudsz.
#69-es válasz a kedvencem, ezt érdemes visszanézni, ő lehet a 16 éves gyerek.:))
"köszi szépen :) akkor most ismerted el hogy egy 16 éves érvei elől menekültél el :)"
Nem voltak érveid, hazug állításaid voltak, amig egybehangzóan rezonálnak a a fidesz propagandájával, mely állítást te cáfoltál.
"te agykárosult szerencse csomag"
Ez sem érv, egy 16 éves ennyit tud elmondani? Nem, mert vissza bégeti a fidesz álláspontját így:
"nyugati gáz 10 szer többe kerül! az Oroszok ötöd annyiért adják a gázt"
Szakértői álláspont nincs, csak a fidesz állítja mivel a belpolitikájuk kb 10 éve a rezsi csökkentés és ebből a szempontból ez érthető, 16 évesen vagy annyira naív gyerek, hogy elhidd orbánnak azt, hogy oroszország magy hatalom, a kis magyarországnak mindenkivel ellentétben kivételt tesz és 5!!!! Ólcsóbban kapja a gázt. Te szegény.:))
"2 nagyhatalom tól is elvágnánk magunkat! jár a taps! IQ NINDZSA!"
Váo micsoda érvek megint, bár fejlődés az elsőkhöz képest, igazad van, ezekkel megéri vitába szállni.
#72 ""kissebbségek ellen uszítotok"
ki uszított kisebbségek ellen? ki? mikor? SE A MI HAZÁNK, SE MI ITT KOMMENTBE! hallod ember, és még mi hazudunk XDDDD Egyébként sok Mi Hazánkos embert ismerek, egyik sem volt rasszista,homofób,vagy antiszemita 😉 de egyébként egyre szánalomra méltóbb vagy 🙃"
Jellemző, hogy a legfiatalabb, fejletlen gondolkodás móddal és kezdetleges kialakult világ képpel, bőőségesen hiányos információkkal, tájékozatlanságból mondják azt másokra, hogy gyerek, kultúrálatlan alpári stílussal ahogy azt fentebb be is másoltam, az egyéb fidesz féle hazug propagandákkal telítve. A mi hazánk nem uszít kissebbségek ellen? Há ha neked más a felfogásod ezzel kapcsolatban akkor persze ha így gondolod. Maradjunk annyiban, hogy intoleranciát hírdet, ezt pedig még a magyar társadalmi többsége sem támogatja, ezért kis párt, és ezért nincs támogatottsága. Már a fidesz is sok volt a táborában levőknek egy nagy részének is.
mit szólnál ha erre énis azt reagálnám amit te? c:
Nem szoktam ilyet csinálni, de odáig olvastam, hogy "#10" Állj, elég, ez hazugság. Ne szpd be a összefogás propagandát.
UHH, amikor a fagyi visszanyal 😎😎😎 bár a kérdező szerintem arra sem emlékszik hogy írt volna ilyet... bár amilyen szinten van szerintem boldog ha a születésnapjára emlékszik! 🧐😬🙄🙄🙄
#75 "UHH, amikor a fagyi visszanyal 😎😎😎 bár a kérdező szerintem arra sem emlékszik hogy írt volna ilyet... bár amilyen szinten van szerintem boldog ha a születésnapjára emlékszik! 🧐😬🙄🙄🙄"
Ezzel (is) miegészítem utólag is a gyűjteményt, teljesen gyerekes.
KÉRDEZŐ MÁR A KÉRDÉSBEN IS HAZUGSÁG VAN XDDDD "A mi hazánk azért lett akkora orosz-barát"
Nem lett Orosz barát, persze tipikus kommunista hozzáállás! "aki nincs velünk az ellenünk" :) eltaláltam? azért "Orosz barát" mert nem akar a Magyar gyűlölő ukránoknak segíteni?
"Kettőnk között az a különbség, hogy nem állítottam hazugságot, idézd ha mégis."
Parancsolj:
"A mi hazánk nem náci? Dehogynem."
"A mi hazánk náci volt, náci most és az is marad."
"A mi hazánk náci, ha érdekel miért, más kérdéseknél hosszasan ki van tárgyalva."
"A náci jelzőre edsig soha nem láttam ellenérveket, itt sem lett leírva egy sem."
"Pont mi hazánkosok beszéltek az orosz-barátság mellett."
"A fideszt meg engedd el, ez a két párt jézen fogva jár."
"Egy valamire jók ezek a neonácik, hogy megosszák az ellenzéket a fidesz javára."
"A mi hazánk neonáci, és a fidesz náci párt tagozata."
"Emellett felesleges egy kihazánkosnak érvelni, megtettem ezerszer és egyik sem fogadja el"
"Cigányozás, zsidózás, bzizás, fehér sziget-európa-kontines, roma program, felsőbbrendűség érzés éstb."
"Mondom, nektek hiába érvelünk mert nem foglalkoztok vele, csak letagadjátok. Neonáci a mi hazánk."
"Nektek már hitler sem náci."
"szegregálnák a teljes cigányságot"
"a nőknek spirált helyeznének fel"
"Az adott bűnözési forma meg csak a ti állításaitok, senki más nem osztja."
"Nem, az a program úgy ahogy van rossz, káros, egy társadalmi katasztrófa előfutára, akár elfogadod akár nem. És a magyarok többsége így látja"
"A roma program az rossz. Ha tetszik, ha nem. Egy társadalmi katasztrófát eredményzne, mert diszkriminál, kirekeszt és sárba tiporja a jogokat, csak mert cigányság az alapja."
"Az intoleranciát nem lehet tolerálni ezen a szinten, ezért intoleránsak veletek az emberek, azért náciznak."
"Van tapasztalatom a mi hazánkosok vita kultúráját illetően, akármit mondanak nektek sosem dogadjátok el ha nem tetszik."
"A baloldal nem vinné háborúba magyarországot"
"mi hazánkosok, ezért nem vesznek részben komolyan titeket mert mindent lesöpörtök csak a saját világ nézeteiteket osztjátok"
"az hogy a baloldal háborúzni akar az hazugság, hogy háborúba vinne minket hazugság"
"azt a mértéktelen intoleranciát amit a mi hazánk nyom"
"kissebbségek ellen uszítotok"
#78 "KÉRDEZŐ MÁR A KÉRDÉSBEN IS HAZUGSÁG VAN XDDDD "A mi hazánk azért lett akkora orosz-barát"
Nem lett Orosz barát, persze tipikus kommunista hozzáállás! "aki nincs velünk az ellenünk" :) eltaláltam? azért "Orosz barát" mert nem akar a Magyar gyűlölő ukránoknak segíteni?"
Itt a következő amivel kiegészítem a gyűjteményt. Egy újabb rettentő gyerekes komment, semmilyen érvvel benne, de hazug állítás legalább van az ukránokkal kapcsolatban, persze a jó öreg magyar általánosítási szokások. Vagy épp beléd dumálták, hogy 44 millió ukrán magyar-gyűlölő, a kormányuk álláspontja pedig 100%-ban tükrözi mind a 44 millió ukránét teljes egystértésben. Van itt azért inkompetencia a témával kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!