Miért létezhet a Mi Hazànk?
"Liberàlisként nem értem, hogy egy ilyen gyűlölködő, rasszista, cigàny-és meleggyűlölö, antidemokratikus "pàrt" hogy létezhet?"
Tehát gyűlölöd őket, vagyis te magad is gyűlölködő vagy.
Nekem, MHM szavazóként semmi bajom egyébként a többi (fekete, ázsiai) rasszal - HA azok is normális emberekként viselkednek, nem pedig valami közveszélyes barbár csürheként.
A cigányok és a melegek maguk tehetnek arról, hogy közutálatnak örvendenek.
Az antidemokratikusságot nem tudom, honnan veszed a MHM-mal kapcsolatban; jelenleg éppen a magukat oly bőszen demokratikusnak vallók tűnnek a legantidemokratikusabbnak, hiszen nem létező vádakkal illetik ezt a valóban és egyedüliként hazafias pártot.
Tehát: Éljen a Mi Hazánk Mozgalom! Vesszen Trianon! Igazságot Magyarországnak! Éljen a patrióta gazdaságpolitika! Éljen a politikus- és egyéb bűnözők valódi és szigorú elszámoltatása!
Az egyik legnormálisabb párt.
De csak kiragadtok egy egy mondatot és azt szajkózzátok, de hallgassátok végig a programjokat és akkor rájöttök hogy ők milyenek.
A végre hajtók miatt sok ember lett öngyilkos, most ezeket lebuktatták .
Miért lenne rasszista?
Miért lenne gyűlölködő?
Egyáltalán nem cigány ellenes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!