2018-as Jobbik szavazók, kit támogattok?
A Polgári Választ nyomtam, ez áll legközelebb a 2018-as Vona Gábor-féle néppárti Jobbikhoz. Hogy ténylegesen kire szavazzak, teljesen bizonytalan vagyok.
Magát Márki-Zayt szeretem, de a baloldali pártokat nagyon nem.
A Fideszben egy ideig még hittem, hogy "még ha gazemberek is, legalább kormányozni tudnak". Viszont bolsevista hatósági árak nélkül egy széles rétegnek problémát jelentenének az alapvető élelmiszerek és a rezsi. 400 forint egy euró. Benzinkutak pedig nem akarnak benzint adni. A költségvetést pedig szétszórják hangulatjavító akciókra, hogy az emberek rájuk szavazzanak. Vicc az egész.
Én erősen gondolkodtam azon, hogy szavazok MZP re, ha indított volna saját pártot.
4 év múlva tényező lehetett volna.
Ez nem így lett.
De már mindegy is.
Az, ahogy ebben a háborús helyzetben kommunikál, azt kimondottan veszélyesnek, és teljesen felelötlennek tartom.
Teljesen egyetértek veled. Én is egy jobboldali, ám európai irányultságú politikát szeretnék.
Viszont most jutott eszembe, hogy ha nagyon rosszul szerepel az ellenzék, akkor a 6 párt MZP-re keni a vereséget és mossák az enyves kezeiket. Majd MZP visszavonul polgármesternek és minden marad a régiben. De ha jól szerepelnek, úgy már tud pártot alapítani.
A 4-es érdekeset ír. Így igazából azzal lehet tenni a legtöbbet, ha MZP-t választjuk...
Úgy a legrosszabb eset az, hogy minden marad úgy mint most, de legalább van esély megújulásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!