Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A mi hazánk azért lett akkora...

A mi hazánk azért lett akkora orosz-barát mert félnek az orosz nácitlanítástól?

Figyelt kérdés

Félnek hogy eljönnek értük?

És akkor most lényegében nem csak a nagy magyarságukat adták fel, hanem be is pucsítottak konkrétan az oroszoknak, liberalizálódtak. Érdekes.

2022. márc. 14. 00:14
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/100 anonim ***** válasza:
71%
#87 Továbbra is várom a konkrétumokat, mert eddig egyet sem sikerült felhoznod.
2022. márc. 15. 18:23
 92/100 A kérdező kommentje:
#91 Ott vannak a konkrétumok, a többinek utána nézel majd te magad. Én feleslegesen már magyarázok mi hazánkosnak. Csak bekell pótyögnöd. Tudlm, te majd lerázod ezt.:)
2022. márc. 15. 18:37
 93/100 anonim ***** válasza:
71%
Már nincs kétségem, te voltál az a múltkor, aki jolly joker érvként felhozta Lantos János "náci" kabátját :D Jókat röhögök rajtad :D
2022. márc. 15. 18:48
 94/100 A kérdező kommentje:
#93 Mi magyarok viszont kesergünk a fidesz és a mi hazánk magyar-gyűlölő politikáján és felfogásán. 93. Hozzászólást láttam tőled és az is egy elmebaj volt. A saját választottatokat nem vállaljátok fel, csak keresitek a kifogásokat, linkelj, linkelj, linkelj. Vagy tényleg ennyire szemmellenző van rajtatok vagy nem foglalkoztok mit mondanak, csak nelegyen baloldal. Valamiért nácinak hívják az emberek a mi hazánkat, el lehet gondolkozni rajta.
2022. márc. 15. 18:53
 95/100 anonim ***** válasza:
71%
Valamiért nácinak hívják, te meg valamiért még mindig nem vagy hajlandó elárulni, hogy miért :D
2022. márc. 15. 20:04
 96/100 A kérdező kommentje:
#95 Valamiért nem vagy hajlandó emlékezni, én leírtam, csak vissza kell olvasni. Valamiért tipikus mi hazánkos vagy, de legalább szórakoztató. A szomorú benne, hogy tagadjátok mindenhol csak linkeket kéregettek utána lesöpritek, közben élesen minősítitwk magatokat és lejáratjátok a mi hazánk pártot, ezzel a képviseltetéssel. Én erre azért vigyáznék ha a parlamentbe jutás a cél.
2022. márc. 15. 21:12
 97/100 anonim ***** válasza:

Így elolvasva kérdésről a kommenteket... Hát hát...

Úgy látom, hogy a válaszolók és válaszolók közt kialakult egy kis szó háború...

Azt most itt tisztán látni, hogy az egység hiánya miatt van az ember és ember, nemzet és nemzet közt háború és ellentét.

2022. márc. 16. 00:05
 98/100 anonim ***** válasza:
100%

Nem konkrétan orosz barát,hanem tiszteli az északi civilizációt ami a kelta kultúrkör és Kamcsatka között található.

Ezt egy USA imádónak felesleges magyarázni,mert úgy sem értené.

Az orosz-ukrán háborút pedig egy felesleges testvérháborúnak tekinti ami az USA érdekei miatt fajult el ennyire,miközben Európa népei békében,egymást erősítve élhetnének ha nem lenne ilyen erős az amerikai befolyás kontinensünkön.

2022. márc. 16. 00:59
 99/100 anonim ***** válasza:
#96 Egyetlen linket sem adtál, a Mi Hazánk cigányprogramját linkelte be valaki helyetted, amiből kiderült, hogy hazudozol. Ne erőlködj, nem neked való szakma a trollkodás :)
2022. márc. 16. 08:00
 100/100 anonim ***** válasza:
a kérdező teljesen világos hogy troll... nincs érve és amint valaki érvel már megy az elterelés! bejelentettem a kérdést mert ez nyílt provokáció amit a kérdező csinál!
2022. márc. 16. 09:25
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!