Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A mi hazánk azért lett akkora...

A mi hazánk azért lett akkora orosz-barát mert félnek az orosz nácitlanítástól?

Figyelt kérdés

Félnek hogy eljönnek értük?

És akkor most lényegében nem csak a nagy magyarságukat adták fel, hanem be is pucsítottak konkrétan az oroszoknak, liberalizálódtak. Érdekes.

2022. márc. 14. 00:14
 11/100 A kérdező kommentje:
Ez jó bicc vol/. A mi hazánk nem náci? Dehogynem.
2022. márc. 14. 08:10
 12/100 anonim ***** válasza:
82%
Mitől náci a Mi Hazánk? Nagy tettet hajthatsz végre, mert te lennél az első az oldalon, aki ezt megválaszolja.
2022. márc. 14. 08:22
 13/100 A kérdező kommentje:
#12 Nem, rengeteg kérdés van ahol ki van tárgyallva ez a téma, keresgess. Ez nem az a kérdés, én pedig tapasztalatból tudkm, hogy úgyis hiába mondjuk el nektek, nem fogadjátok el. Csak beírod az oldal keresőjébe, "mi hazánk" és kedvedre válogass. Én meguntam. A mi hazánk náci volt, náci most és az is marad.
2022. márc. 14. 08:25
 14/100 anonim ***** válasza:
87%
Szóval te sem tudod.
2022. márc. 14. 09:44
 15/100 A kérdező kommentje:
De, más kérdéseknél ki lett fejtve rengetegszer, itt pedig nincs helye a fejtegetésnek csak azért mert te szimpatizáns vagy. A mi hazánk náci, ha érdekel miért, más kérdéseknél hosszasan ki van tárgyalva.
2022. márc. 14. 09:51
 16/100 anonim ***** válasza:
86%
Egyetlen kérdést sem láttam, ahol kifejtették volna. A legértelmesebb "érv" múltkor az volt, hogy Lantos János egyszer felvett egy olyan kabátot, amilyet a nácik is gyakran hordtak. Lehet, hogy pont te voltál :)
2022. márc. 14. 10:37
 17/100 A kérdező kommentje:
Keress csak tovább, ez még mindig nem az a kérdés.
2022. márc. 14. 10:38
 18/100 anonim ***** válasza:
86%
Magyarán hiába írunk ellenérveket, te akkor is a saját kis buborékodban fogsz élni ahelyett, hogy tájékozódnál. Egyébként Putin is a World Economy Forum (Klaus Schwab bandája) szárnyai alatt van és volt. Az se lehetetlen, hogy ez is csak egy színjáték, egy elterelés, mielőtt az új világrend el nem jön 2030-ra, már hogyha hagyja magát az emberiség.
2022. márc. 14. 11:08
 19/100 A kérdező kommentje:
A náci jelzőre edsig soha nem láttam ellenérveket, itt sem lett leírva egy sem.
2022. márc. 14. 11:11
 20/100 D-Mano ***** válasza:
76%

18-as,

TELITALÁLAT a kommented:

"Az se lehetetlen, hogy ez is csak egy színjáték, egy elterelés, mielőtt az új világrend el nem jön 2030-ra, már hogyha hagyja magát az emberiség."

2022. márc. 14. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!