Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A mi hazánk azért lett akkora...

A mi hazánk azért lett akkora orosz-barát mert félnek az orosz nácitlanítástól?

Figyelt kérdés

Félnek hogy eljönnek értük?

És akkor most lényegében nem csak a nagy magyarságukat adták fel, hanem be is pucsítottak konkrétan az oroszoknak, liberalizálódtak. Érdekes.

2022. márc. 14. 00:14
 61/100 anonim ***** válasza:
78%
Kedves kérdező! ezzel a " Állj, elég, ez hazugság. Ne szpd be a fidesz propagandát." szöveggel szerintem elástad magad! teljesen látszik hogy csak provokálsz és ezért törlés is járna! szerintem a kis provokációdnak itt vége! elbuktál! kár hogy felteszel majd 1 új kérdést és ugyanezt fogod csinálni! megérdemelnél 1 IP bant hogy ne provokálj többet itt Gyakori Kérdéseknél! az ilyen ember aki nagyba provokál és még vitázni sem mer (mert fél) az ilyen embernek szívem szerint még választó jogot SEM adnék!
2022. márc. 15. 13:31
 62/100 anonim ***** válasza:
77%

#61 Nem félnek ezek vitázni, hanem képtelenek rá.Az a feladatuk, hogy mindenkit lejárassanak, ami nem az ellenzéki összefogás.A fidesz lejáratja magát, azzal nincs gond.

A mi hazánkkal meg semmi gond nincs, ezért csak azt lehet rá ALAPTALANUL köpködni, hogy ez egy "fidesz pártja náci párt". Őket nem zavarja az, hogy ez nem igaz.

2022. márc. 15. 13:37
 63/100 anonim ***** válasza:
78%

ott a pont!

2022. márc. 15. 13:43
 64/100 anonim ***** válasza:
82%

A kérdező tökéletes ellenzéki összefogás tag

-sötét mint darth vader ✔

-hisztis mint 1 kislány ✔

-arrogáns ✔

-fél vitázni mert csak érzelem politikát képes csinálni ✔

Szinte mehetnél is jelöltnek, talán még márky zaynál is jobb bábu lennél!

2022. márc. 15. 13:57
 65/100 A kérdező kommentje:
Ott már nincs min vitázni ahol kultúrálatlankodnak, káromkodnak, gyerekesen viselkednek és hazugságot állítanak. A baloldal nem vinné háborúba magyarországot, aki ezt állítja hazudik, nincs mit ezzel vitázni. Itt mindenki anoním, az élet meg nem keménykedésből áll mi hazánkosok, ezért nem vesznek részben komolyan titeket mert mindent lesöpörtök csak a saját világ nézeteiteket osztjátok, aki mást mond az gyerek, lipsi, libbant éstb. Ezekre bincs mit êrdemben reagálni. Hiába nézel le valakit, alacsonyítasz, degradálsz vagy rinyálsz, hogy "jajaj gyerek" vagy, ezek nem érvek.
2022. márc. 15. 14:03
 66/100 anonim ***** válasza:
77%
kérdező, tanulj meg írni! ez az első :) a másik hogy aki gyerekes az te vagy, veled nem lehet vitázni! ezt írtad "Állj, elég, ez hazugság. Ne szpd be a fidesz propagandát." ha valaki elkezd érvelni AZONNAL fidesz propaganda.... gyáva vagy... még provokálni SEM tudsz jól! 16 éves vagyok mégis több érvet tudtam felhozni mint te (jaj bocs, te nem is mondtál még érvet :)..) szóval szerintem ezt az arrogáns beképzelt dumát fejezd be! saját magad égeted!
2022. márc. 15. 14:08
 67/100 A kérdező kommentje:
#66 A hazudozás nem érv, márpedig az hogy a baloldal háborúzni akar az hazugság, hogy háborúba vinne minket hazugság. Ha azt mondod 16 éves vagy én elhiszem, lászik.
2022. márc. 15. 14:10
 68/100 anonim ***** válasza:
70%
#65 Te egy bohóc vagy, már bocs.Te írkálsz olyan hazugságokat, hogy náci aki veled nem ért egyet, te vagy a kultúrálatlan és az alpári, te káromkodsz ("ne sz.pd be a propagandát, stb.).Ez lenne a nagy felvilágosult tolerancia?Nem veszed észre, hogy te AZ VAGY amit másokra köpködsz?De szó szerint.
2022. márc. 15. 14:11
 69/100 anonim ***** válasza:
78%

"gyerekesen viselkednek" 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 kérdező te bújtál el mikor érvelt valaki ellened! nagyon gyenge vagy 😁😁😁 de gyurcsány megadja a zsebpénzt igaz? 😎😎😎

ja és "hazugságot állítanak" ki állít hazugságot? mi volt hazugság bro? szerintem annyira szellemi fogyaték vagy hogy értelmezni nem tudod amit írunk neked 😅😂😂😂😎😎😏

adhatok 1 tanácsot? fogd meg a géped/telefonod és dobd ki az ablakon! köszipuszihello 👌

2022. márc. 15. 14:13
 70/100 A kérdező kommentje:
#68 Nem, ez megint hazugság, én nem írtam ilyet sem, aki nem ért egyet velem. Ezt is te írod, a ne szpd be volt az egyetlen káromkodásom ellenben veletek, akikben túl teng a kognitív disszonancia, az intoleranciát meg nem lehet tolerálni, azt a mértéktelen intoleranciát amit a mi hazánk nyom nem lehet. Mit gondolsz, kissebbségek ellen uszítotok és majd ezt tolerálni fogja a többség? Nem, ez nem így műkid. Ezért nincs támogatottsága a mi hazánknak. Kultúrálatlan és alpáriak ti vagytok, vissza lehet olvasni, ki mit írt ellenben, egyszerű hahugságokat állítasz.
2022. márc. 15. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!