A mi hazánk azért lett akkora orosz-barát mert félnek az orosz nácitlanítástól?
Félnek hogy eljönnek értük?
És akkor most lényegében nem csak a nagy magyarságukat adták fel, hanem be is pucsítottak konkrétan az oroszoknak, liberalizálódtak. Érdekes.
jó oké, kedves kérdező, a Mi Hazánk nem akarja támogatni azt az ukrajnát ahol honfitársainkat terrorizálták, se a Fidesz, se a Mi Hazánk nem akar belefolyni (2 jobboldali párt) mert bárki mellé állunk a Magyarság fogja kapni a büntetést! ezzel szemben a baloldal KÉPTELEN racionálisan gondolkozni és 1 háborúba vezetné az országunk! na de levezetem neked! :)
ha a nato mellé állunk akkor az orosz gáznak búcsút mondhatunk, (Oroszország ÖTÖD annyiért adja nekünk a földgázt) szóval TÍZSZER annyiért kéne nyugatról vennünk, ez kinek is jó? rádásul 2 super hatalmat (Kína és Oroszország) is elárulnánk, szóval egyedül maradhatnánk a demenciás szivárvány zászlós nyugattal, ez STRATÉGIAILAG nem jó lépés, sőt borzalmas! (főleg amilyen kis ország vagyunk) és mind ezt 1 olyan országért ahol lekutyázták a Magyarokat és teljesen elnyomták! egyébként meg aki "orosz barát" az pont gyurcsány :) mikor hatalmon volt nyalt Putyinnak ahogy tudott, most meg támadja ahol tudja :) milyen érdekes, nemde? nem is orosz barát, inkább áruló érdek barát :) na szóval a kérdésem te feléd az hogy: a Magyar népnek megéri e hogy a gazdaságunk és az életszínvonalunk lecsökkenjen mert 1 olyan országnak segítünk aki MINKET akart megtámadni (fenyegetés volt, 2019 ben) és az ott élő HONFITÁRSAINKAT teljesen elnyomták, még csak ember számba sem vették! szóval milyen jogon akarsz nekik segíteni? a Magyar nép kárára rádásul? 1 ilyen ember NEM LEHET 1 népvezető, mert a HALÁLBA vezeti a SAJÁT NÉPÉT! :) na kérem szépen, remélem tetszik érteni :)
egyszerűen borzalom, 16 éves vagyok! érvelek ahogy csak tudok ez meg: "fidesz propaganda állj" hát rendesen felkú.ta az agyam! rendesen ideges vagyok hogy valaki ilyen szellemi szinten van! tényleg nagyon remélem hogy nem felnőtt ember! nagyon gáz ha valaki felnőttként ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!