Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A mi hazánk azért lett akkora...

A mi hazánk azért lett akkora orosz-barát mert félnek az orosz nácitlanítástól?

Figyelt kérdés

Félnek hogy eljönnek értük?

És akkor most lényegében nem csak a nagy magyarságukat adták fel, hanem be is pucsítottak konkrétan az oroszoknak, liberalizálódtak. Érdekes.

2022. márc. 14. 00:14
 31/100 A kérdező kommentje:
Mert a kezdetektől fogva elmondtam, hogy ez nem az a kérdés ahol ezt kitárgyaljuk, van ezer másik, én tudom.:) ha érted. Emellett felesleges egy kihazánkosnak érvelni, megtettem ezerszer és egyik sem fogadja el, teljesen mindegy mit mondunk nektek. Cigányozás, zsidózás, bzizás, fehér sziget-európa-kontines, roma program, felsőbbrendűség érzés éstb. Ezekre mindig az a válasz, hogy "de nem is", mint egy óvodás. Mondom, nektek hiába érvelünk mert nem foglalkoztok vele, csak letagadjátok. Neonáci a mi hazánk.
2022. márc. 14. 14:14
 32/100 anonim ***** válasza:
81%
Mitől náci az, aki a cigányt cigánynak, a zsidót zsidónak, a búzit búzinak nevezi? Mitől náci az, aki meg akarja oldani a cigányokkal kapcsolatos problémákat? Mi az a felsőbbrendűség-érzés?
2022. márc. 14. 15:52
 33/100 A kérdező kommentje:

Megakarják oldani a magya-cigánysággal kapcsolatos problémákat? Szuper! A probléma az, ahogy megakarják oldani. Azt hiszem ezzel kapcsolatban a roma programban bőven eleget taglalják. Lehet, hogy megakarják oldani, csak épp ők nem megoldanák azt. Csak ezt már nem ismerik fel.

Pont erre mondtam azt, hogy felesleges leírni egy mi hazánkosnak, hogy miért náci a mi hazánk, úvyis kimagyarázza.

2022. márc. 14. 15:56
 34/100 anonim ***** válasza:
77%
Még mindig semmi konkrétumot nem írtál. Mi a probléma azzal, ahogy a cigánykérdést meg akarják oldani?
2022. márc. 14. 16:00
 35/100 A kérdező kommentje:

Én azt mondom elsőkörben olvasd el a roma programot. Majd, inkább előtte írd le, te szerinted hogyan oldják vagy oldanák meg?

De igen, írtam konkrétumot. Látod erről beszéltem. Nektek már hitler sem náci.

2022. márc. 14. 16:37
 36/100 anonim ***** válasza:
76%
Olvastam már a cigányprogramjukat, szóval előtte nem tudom leírni. Én vagy a korábbi dél-afrikaihoz hasonló apartheid rendszert vezetnék be, vagy származás alapján deportálnám az összes cigányt. Szóval mi a probléma a Mi Hazánk cigányprogramjával?
2022. márc. 14. 16:59
 37/100 A kérdező kommentje:
Hát pont ez. Alapjaiban véve az egész. Mivel szegregálnák a teljes cigányságot kiválogatva közülük azokat akik rendesek, a nőknek spirált helyeznének fel, vissza állítanák a csendőrséget többlet jogokkal. Akkor tudod te mi a probléma.:) deportáltatnálak én téged afrikába, ha annyira vágysz oda.
2022. márc. 14. 17:03
 38/100 anonim ***** válasza:
76%
Szóval nem olvastad a programot, csak vagdalkozol mindenféle ismeret nélkül. Mondjuk eddig is biztos voltam benne, csak direkt húztam az agyadat :)
2022. márc. 14. 17:07
 39/100 anonim ***** válasza:
78%

#35 Kedves kérdező! Légyszi innen:

[link]

másold ki azokat a pontokat, amikkel nem értesz egyet, és mindet indokold is meg pár összefüggő mondatban miért gondolod így.Azt is írdd oda, hogy szerinted milyen negatív következménye lenne annak, ha megvalósulnának az általad vitatott pontok.Köszönöm.

2022. márc. 14. 17:07
 40/100 A kérdező kommentje:
#39 bocs, de mit nem értettél? Maga a roma program a probléma, ami és ahogy, bele van foglalva. Az hogy te semmi kivetni valót nen látsz benne a te problémád. Ezzel az a baj, hogy roma program. Innen olvastam én is.
2022. márc. 14. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!