Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A mi hazánk azért lett akkora...

A mi hazánk azért lett akkora orosz-barát mert félnek az orosz nácitlanítástól?

Figyelt kérdés

Félnek hogy eljönnek értük?

És akkor most lényegében nem csak a nagy magyarságukat adták fel, hanem be is pucsítottak konkrétan az oroszoknak, liberalizálódtak. Érdekes.

2022. márc. 14. 00:14
 41/100 anonim ***** válasza:
77%

#40 Ja, értem.Magyarul nincs vele semmi probléma.

Érdekes, pedig a nagy haladó nyugaton ki lehet mondani azt, ha csak egy adott csoportra jellemző egy bizonyos bűnözési forma.

2022. márc. 14. 21:17
 42/100 A kérdező kommentje:
#41 akkor ezek szerint mégsem érted. Az egész program maga a probléma. Az adott bűnözési forma meg csak a ti állításaitok, senki más nem osztja.
2022. márc. 14. 21:38
 43/100 anonim ***** válasza:
81%

#42 Ez nem igaz, és tudod te is nagyon jól.Sőt, mondok mást is.Nekem van pár jó félcigány/cigány ismerősöm.Egy részük diplomás, dolgos, rendes, másik részük ha csak szakmunkás is, de ugyanezt elmondhatom róluk.Na ezek az emberek nem tartják magukat cigánynak, elhatárolódnak az átlag cigányoktól, és ők maguk is tudják, hogy mi velük a valós probléma.Ennyit erről.

Sőt, kormányszinten is pontosan tisztában vannak vele, csak könnyebb elbagatellizálni a problémát, mint tenni valamit a javulásért.

Úgy egyébként a normális cigányoknak nincs mitől félni, mert ők nem tesznek semmi olyat, amiért piszkálni kéne őket.Ha elolvastad a programot akkor láthatod, hogy ezek a törvények MINDENKIRE vonatkoznak, viszont a cigányok körében a leggyakoribb ezeknek a problémáknak az előfordulása.Pont azért jók ezek a törvények, mert eddig a cigányokat POZITÍVAN diszkriminálták minden tekintetben a magyarok KÁRÁRA, és ezek az intézkedések ezt fogják megszüntetni.

2022. márc. 14. 21:45
 44/100 A kérdező kommentje:
#43 Teljesen értelmetlen amit csinálsz, egyszerűen nonszensz, hogy én saját magam álláspontját képviselve elmondom, hogy az egész program úgy ahogy van probléma, te pedig konkrétan bemeséled magadnak, hogy egy anoním ember ellentmondásban áll az állításával, és igazából azon a véleményen van mint te magad. Nem, az a program úgy ahogy van rossz, káros, egy társadalmi katasztrófa előfutára, akár elfogadod akár nem. És a magyarok többsége így látja, ezért küzd épp csak a parlamentbe jutásért a mh. Ébredj már fel ember, hol élsz? Meghazudtolod valakinek az állítását önön magáról, kognitív disszonanciától fűtve? Haló, jóreggelt.
2022. márc. 14. 21:58
 45/100 anonim ***** válasza:
68%
#44 Te nagyon beteg vagy.Pont rád jellemző az, amivel engem vádolsz.😄
2022. márc. 14. 22:08
 46/100 anonim ***** válasza:
69%
#44 Szerinted az társadalmi katasztrófát okozna, ha megszűnne a cigányok pozitív diszkriminációja? Mert mit csinálnának?Tán beilleszkednének?
2022. márc. 14. 22:11
 47/100 A kérdező kommentje:

#45 "Te nagyon beteg vagy.Pont rád jellemző az, amivel engem vádolsz.😄"

Na, ezt fejtsd ki akkor, mert logikátlan.

#46 Muszály lesz értelmezned megfelelően amit leírnak neked, mert másképp nehéz kommunikálni veled nekem is, és neked is. A roma program az rossz. Ha tetszik, ha nem. Egy társadalmi katasztrófát eredményzne, mert diszkriminál, kirekeszt és sárba tiporja a jogokat, csak mert cigányság az alapja. Muszály megértened ezt, nem véletlenül nincs a mi hazánk mögött akkora támogatottság. Kissebbségben vagytok és nem véletlenül. Az intoleranciát nem lehet tolerálni ezen a szinten, ezért intoleránsak veletek az emberek, azért náciznak.

2022. márc. 14. 22:55
 48/100 anonim ***** válasza:
78%
Kedves kérdező, a Mi Hazánkot nácizátok pont úgy mint annó a jobbikot akivel most együtt mentek a pride ra :P
2022. márc. 14. 23:53
 49/100 A kérdező kommentje:
#48 Együtt megyünk a pridra? Kicsoda? Kivel? Hova? Te tudod követbi magad? Abból a náci jobbikból vált ki a mi hazánk. Nem tudom tudsz-e róla?
2022. márc. 15. 00:06
 50/100 D-Mano ***** válasza:
82%

Hagyjátok már a kérdezőt: meggyőzhetetlen, kondícionált elméjű.

Azzal érdemes csak vitatkozni, akiknek érveik is vannak. A kérdezőnek nincsenek érvei. Idő- és energiapocsékolás vele vitatkozni.

Vannak Mi Hazánk-szkeptikusok, akiknek valid érveik vannak, a kérdező nem ilyen. Kár a gőzért.

2022. márc. 15. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!