Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan tudnám megértetni az...

Hogyan tudnám megértetni az emberekkel, hogy nem vagyok LMBTQ tag?

Figyelt kérdés

Nyíltan meleg/biszexuális vagyok. A nézeteim - bármilyen hihetetlen - sajnos épp alig összeegyeztethetőek az a mai melegmozgalmakéval. Az elfogadást önmagában még erősíteném is, de a tendenciák amik egyre inkább megjelennek az ízlésem ellen valók, és a melegházasságot sem támogatom. Pride-on se jártam 2007 óta.

Ennek ellenére azt látom, hogy rendre "LMBTQ-személyekként" hivatkoznak kollektívan az összes melegre, beleérve engem is, akit soha nem kérdeztek meg, hogy szeretnék-e velük sorsközösséget vállani. A leszbikusokkal, biszexuálisokkal, melegekkel (gay) még tudnék egy húron pendülni, de a transzok már kifejezetten bőszítenek főleg az utóbbi időben, a queer meg hasonló állatfaj kifejezésektől meg a falra mászok.

Így tehát max. az LGB betűkhöz lehetne sorolni, de semmiképp nem lehetek "LMBTQ-személy".

Viszont az LGB-ről sem lettem megkérdezve, pedig ez állításuk szerint egy közösség. A közösségnek pedig úgy tudom nem úgy lesznek tagjai az emberek, hogy rámutatnak az meglévő tagok, hogy te márpedig az vagy.

Ezt az egyszerű tényt viszont úgy látszik, hogy - főként a melegjogi aktivisták - nem akaják megérteni. De miért?

2022. jan. 31. 05:26
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/130 anonim ***** válasza:
100%

Én igazából lesz*rom, hogy milyen tag vagy.

Örülök, hogy segíthettem.

2022. jan. 31. 11:15
 22/130 anonim ***** válasza:
100%
XD, qva jó vagy kérdező! Imádlak! Bár csak meleg lennél! XD
2022. jan. 31. 11:19
 23/130 A kérdező kommentje:
Meleg vagyok. Azt tudom, hogy neked nem fér bele a pici világképedbe, hogy valaki nem bohóckodik a majomparádén, csak próbál normális életet élni egyszerű melegként. Hiszen nem is vagy normális.
2022. jan. 31. 11:33
 24/130 anonim ***** válasza:
De akkor élj normális életet vagy mégis miben akadályoz az hogy jajj besorolnak ebbe az lgbt akármibe? Nem kötelez senki felvonulni se semmi ilyenre
2022. jan. 31. 11:39
 25/130 anonim ***** válasza:
75%
A felvonulásokkal is nagyon sokat ártanak a kérdezőhöz hasonló normális melegeknek, mert csak erősítik a sztereotípiákat, amik miatt az emberek undorodnak a homokosoktól.
2022. jan. 31. 12:35
 26/130 anonim ***** válasza:
77%

Magadat nevezed "normálisnak"? Akkor nem kellene indulatokat kelteni és a melegek ellen hergelni.

Amikor baromságot kérdezel, azzal magadat minősíted és sok tényleg homoszexuális emberben kérdéseket vet fel, hogy "vajon kamuzol-e vagy sem". Ha azt írod, hogy a Pride-dal ki ért egyet és ki nem, vagy az óvodai szexuális neveléssel kapcsolatban, akkor hidd el, hogy a legtöbb meleg az utóbbival nem ért egyet, az előbbi sokkal vegyesebb. De te olyan kijelentéseket teszel, ami önellentmondást kelt. Azt írod, hogy "nem vagyok LMBTQ-tag" majd azt írod, hogy "vállaltan meleg/biszexuális vagy" Ez már önmagában ellentmondás. Abban viszont igazad van, hogy vannak olyan válaszolók, akik szélsőségesek és trágárok is, amivel magam sem értek egyet.

2022. jan. 31. 13:05
 27/130 A kérdező kommentje:

26 - szia, miben hergeltem egész pontosan?

Elmondtam, hogy meleg vagyok és a biszexekkel, leszbikusokkal, melegekkel ennek megfelelően tudok is többnyire azonosulni. Egyedül a transzokat "szidtam", mert valóban nem tetszik az, ahogy pl. a nőkkel bánnak, hogy tönkreteszik a női sportot, és rohadt agresszíven nyomulnak.

Namost erre megkapom, hogy én nem is vagyok meleg. Hát, akkor azt, hogy jelenleg is egy férfivel élek nem tudom minek hívják a te köreidben.

2022. jan. 31. 13:28
 28/130 A kérdező kommentje:

26 - Ja és azt is leírtam a kérdésben, hogy miért nem lehetek "LMBTQ személy" és a közösségnek a tagja: egész pontosan azért, mert ott a T betű példának okáért, ami én nem vagyok és nem is szeretem őket.

De láthatóan te is ugyanaz az elmeroggyant vagy, aki ezt valami oknál fogva kognitív disszonanciát okoz, és képtelen elvonatkoztatni.

2022. jan. 31. 13:30
 29/130 anonim ***** válasza:
100%
Én a csajokat szeretem, de csaj is vagyok!
2022. jan. 31. 13:34
 30/130 anonim ***** válasza:
6%
Akkor vagy te meleg, amikor én a római pápa! Lehet pasival élsz együtt közös albérletben talán, de hogy semmi közöd a melegséghez, az teljesen nyilvánvaló egy valóban melegnek.
2022. jan. 31. 14:50
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!