Hogyan tudnám megértetni az emberekkel, hogy nem vagyok LMBTQ tag?
Nyíltan meleg/biszexuális vagyok. A nézeteim - bármilyen hihetetlen - sajnos épp alig összeegyeztethetőek az a mai melegmozgalmakéval. Az elfogadást önmagában még erősíteném is, de a tendenciák amik egyre inkább megjelennek az ízlésem ellen valók, és a melegházasságot sem támogatom. Pride-on se jártam 2007 óta.
Ennek ellenére azt látom, hogy rendre "LMBTQ-személyekként" hivatkoznak kollektívan az összes melegre, beleérve engem is, akit soha nem kérdeztek meg, hogy szeretnék-e velük sorsközösséget vállani. A leszbikusokkal, biszexuálisokkal, melegekkel (gay) még tudnék egy húron pendülni, de a transzok már kifejezetten bőszítenek főleg az utóbbi időben, a queer meg hasonló állatfaj kifejezésektől meg a falra mászok.
Így tehát max. az LGB betűkhöz lehetne sorolni, de semmiképp nem lehetek "LMBTQ-személy".
Viszont az LGB-ről sem lettem megkérdezve, pedig ez állításuk szerint egy közösség. A közösségnek pedig úgy tudom nem úgy lesznek tagjai az emberek, hogy rámutatnak az meglévő tagok, hogy te márpedig az vagy.
Ezt az egyszerű tényt viszont úgy látszik, hogy - főként a melegjogi aktivisták - nem akaják megérteni. De miért?
"Hogyan tudnám megértetni az emberekkel, hogy ..."
Jobb ha belenyugszol, senkit nem erdekel ki a fene vagy es mire hasznalod a segged ... itt es az eletben is valoszinuleg egy 'anonim' senki vagy, de ne szomorkodj nem vagy egyedul :)
Áruld már el kedves 13-as, hogy mikor provokált téged bármilyen LMBTQP propagandista és kik voltak azok, de név szerint?!
Én annyira szeretnék egy ilyen emberrel találkozni, de valahogy minden igyekezetem ellenére sem sikerül, ti viszont valami csoda folytán egyfolytába ilyen emberkbe buktok! Nem semmi szerencsétek lehet!
És mivel provokálják szegény nomrális embereket?! Mi az, ami téged ennyire bánt itt az oldalon, hogy folyamatosan bántva érzed a magad normalitását?!
Annyira örülnék, ha KONKRÉT példát tudnál mutatni, mert szeretnénk rajta változtatni, hogy még véletlenül se sértsük más emberek normalitásához tartozó jogát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!