Ha a Fidesz nyer mi lesz a melegekkel?
Ki határozza meg, hogy mi számít normálisnak?
Ahogy mondtam, ez egyidős az emberiséggel és az állatvilágban is számos példa van rá.
Akkor ki és mire alapozva határozza meg, hogy mi számít normálisnak?
Normális ember vagyok a társadalom szerint.
Nem ítélkezem senki felett, melegek felett pláne nem. Mást szeretnek, és akkor mivan?
Tehetnek róla? Nem.
Vannak olyanok is akik annyira titokban tartják, annyira a 4 fal között nyomják, azok helyébe nem nagyon lennék.
Vannak akik kézen fogva járkálnak, vagy megölelik egymást utcán.
Sajnos vannak olyan heterók is mint itt valamelyik, akik alázza normálatlan korcsoknak nevezi a melegeket.
Van olyan heteró, aki veri a melegeket.
Van olyan heteró, aki melegeket erőszakolnak, mert melegek.
Van olyan heteró, aki kirekeszti a melegeket a társadalomból.
Általában ezek a heterók is LMBTQ személyek, csak erősen titkolják. Nos akkor mégis a két csoport között ki is a nem normális? A gyűlölködő homofób vagy a meleg? Lehet van melegből is provokátor, de az szerintem csak a fidesz/MHM médiumokban.
Én sok mindent gondolhatok undorítonak melegként, pl kamaszként fürdővárosomban kifejezetten utáltam, ha egy öreg hájas vendég-vadász atléta nélkül rövid gatyába várta a vendégeket, hogy lecsapjon rájuk, ennek ellenére mégse hánytam.
Akkor utáltam a régi családi házunk melletti szomszédunkat, mert cefrézett, ivott, és krákogott, meg úgy hallgatta a rádiót, hogy a feje fölött, meg míg nem volt kerités a két telek között, átment a szomszéd képviselőhöz trécselni a mi kertünkön át.
Akkor bántalmazta a nejét, akit aztán úgy összevert, hogy agyvérzéssel kórházbak került, emlékszem arra a napra, és a felnőtt fiúk semmit nem tett az ellen, hogy papa bántalmazta a rózsika nénit...
Akkor a homofób lengyel nagynéném gyakran úgy pukizott az utcán, hogy aztán ránk nézett csúnyán a bátyáimra és rám...
Plusz beszélhetnék arról, hogy bár az én szüleim házassága 31 év után amiatt ért véget, mert az apámat agyvérzés elvitte, de mások sorra váltak el környezetemben, meg most is hallom a 3 bátyámtól, hogy van olyan, hogy neje vagy élettársa van valakinek és gyermeke is van már és párhuzamos kapcsolatot tartanak fel.
Ja meg pár éve a házon kívülben volt, hogy egy Erdélyből jött ex-Magyar Gárda tag apa hogyan molesztálta a saját lányát, akit aztán teherbe ejtett és abortuszra kényszerített, a vérfertőzés miatt... igazán meghitt a családon belüli szexuális élet...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!