Ha a Fidesz nyer mi lesz a melegekkel?
Apádék, paraszt... őszintén elmondom neked, hogy az apám már idén lesz 16. éve, hogy meghalt, de mit nem adnék, ha élne, és lehet előbb vagy utóbb elfogadta volna a dolgot, ugyanis nekem van 3 bátyám, így egy 4. fiú gyermeknél annyira nem fontos dolog, hogy tovább vigye a családnevét.
Plusz látná, hogy miket értem el lengyel-magyar kettős állampolgárként, pl kijutottam egy féléves ösztöndíjjal Krakkóba, a szülőhazájának legrégebbi egyetemére szociológia szakos hallgatóként, bizonyára büszke lenne rám.
Arra is büszke lenne, hogy az ELTE-n Humánökológia szakon tanulok, meg arra is, hogy már mesterdiploma mellett dolgoztam, heti 4 napokat per hét... és nem szexmunkát, hanem gyárban, bankban HOST-ként, meg egyéb heelyeken....
41:
Tehát magyarul mindenki bánt mindenkit és nem lehet elmondani hogy létezne olyan csoport amelyiket többet bantanák. Viszont akkor miért nem magát az erőszakot szüntetjuk meg? Miért kell külön romák elleni erőszak, családon belüli erőszak, melegek elleni erőszak,. Ezekben a csoportokban sokszor atfedés is van.
A szubjektív véleményem pedig az hogy a legkevesebb erőszak éri a felnőtt homoszexuálisokat de valahogy mégis ők visítanak a leg hangosabban szemben a nők elleni erőszak elszenvedőivel szemben.
"Egészséges gondolkodású vagyok.... te vagy az intoleráns..."
Én megvédenélek annyiban hogy egészséges gondolkodású még lehetsz attól hogy meleg vagy. Vagy akárki aki meleg. Csak ezt a mártírkodást kellene abbahagyniuk néhány melegnek. Azt csinálsz amit akarsz, ott dolgozol ahol akarsz, azzal vagy akivel akarsz. Úgy éled az életed ahogy akarod.
Itt már elegünk van. De nem a legtöbbet használt negatív értelemben van elegünk, hanem a szó szoros értelmében úgy érzem hogy itt már elég dolog megvalósult ahhoz hogy a melegek is boldogan élhessenek. Át kellene hát fordítani a frontvonalat azon országok felé ahol ez még közel sincsen így.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!