Ha a Fidesz nyer mi lesz a melegekkel?
"A bűnözés is egyidős az emberiséggel. Mégsem normális."
Több okból is rossz a példa.
1: az állatvilágról mindig nagylelkűen megfeledkezel. Ott nincs bűnözés. Viszont ugyanúgy van homoszexuális viselkedés.
2. A bűnözés nem egyidős az emberiséggel. A kezdeti civilizáció termelte ki.
De még mindig lebeg a kérdés: ki és mi alapján dönti el, hogy mi a normális?
"Gyógyuljatok meg."
Gazdag érvanyag. És még figyelmetlen is vagy. Hetero vagyok, de erre már utaltam párszor, mégis többesszámot használsz.
Azért köszönöm a jókívánságot, a náthám szépen múlik.
Egyébként nem én rendelkezek önbizalomhiánnyal, mikor rádióztam egy meleg műsorban, a fővárosban, akkor két meleg munkatársam mondta, hogy a csajok megnéztek engem a Corvin pláza közelében... miközben én két veterán meleg kollégálammal mentünk sörözgetni.... adás után, ezzel szemben incelként te lebetegezel, leértékelsz, miközben én tudom, mit tettem le eddig az asztalra és hogy jó ízléssel áldott meg az élet...
Pl férfi létemre jó ételeket főzök, néha még bort is használok főzéshez, sőt néha kaviárt is veszek...de gondolom incelek max tojásos rántottát csinálnak, meg chipset, meg hambit esetleg sörrel leitatják a torkukon...
" Mi, normálisak nemigen járunk elmeorvoshoz."
Két megjegyzés és egy kérdés:
1: "Az emberekkel foglalkozó hivatások elképzelhetetlenek pszichológiai alapismeretek nélkül. Fontos számunkra, hogy megértsük mit érzünk és miért úgy cselekszünk, viselkedünk egy adott helyzetben. A pszichológia a lelki élettel, lelki jelenségekkel foglalkozó tudomány. "
Tehát nem gyógyászat, semmi köze az orvosokhoz és az elméhez se sok.
2: aki magyon hangoztatja, hogy neki nincs szüksége" elmeorvosra" annak általában a legnagyobb szüksége van rá.
3: változatlanul várom a választ, ki és milyen alapon határozza meg, ki számít normálisnak?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!