Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a Fidesz nyer mi lesz a...

Ha a Fidesz nyer mi lesz a melegekkel?

Figyelt kérdés
Remélem ez a tragédia nem ismétlődik meg

2022. jan. 5. 16:32
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/219 anonim ***** válasza:
94%
Én normális vagyok, tudod miért? Szakiskolából átmentem szakközépbe különbözeti vizsgával, aztán felsőfokú szakképzésen tanultam média szakon, utána szociológia szakon tanultam az ország második legnagyobb városának az egyetemén, és ennek köszönhetően még apám szülőhazájába Lengyelországba is kijutottam egy félévre, hogy az ottani legrégebbi egyetemen a krakkói Jagelló Egyetemen tanulhassak. Aztán csináltam egy második OKJ-s szakot, majd visszajelentkeztem egyetemre és most egy olyan társadalomtudományi szakon fogok végezni amivel talán tudok segíteni akár Magyarországon is, no nem úgy, hogy átnevelem magam heteróvá és majd 10 gyereket szülök, hanem mondjuk megpróbálom a humánökológia mesterszakon tanultakat alkalmazni gyakorlatban és most is kint élek egyelőre 1 évet Lengyelországban.
2022. jan. 6. 22:39
 92/219 anonim ***** válasza:
78%

"A bűnözés is egyidős az emberiséggel. Mégsem normális."

Több okból is rossz a példa.

1: az állatvilágról mindig nagylelkűen megfeledkezel. Ott nincs bűnözés. Viszont ugyanúgy van homoszexuális viselkedés.

2. A bűnözés nem egyidős az emberiséggel. A kezdeti civilizáció termelte ki.

De még mindig lebeg a kérdés: ki és mi alapján dönti el, hogy mi a normális?

2022. jan. 6. 22:47
 93/219 anonim ***** válasza:
50%

[link]

Csak hogy kiláss a burokból...

2022. jan. 6. 22:53
 94/219 anonim ***** válasza:
15%
Gyógyuljatok meg.
2022. jan. 6. 23:03
 95/219 anonim ***** válasza:
94%
Köszönöm szépen, de most a harmadik pszichológusomhoz járok, hogy a korábbi traumatizált no nemi erőszak, csak iskolai meg bátyokám áll által okozott bullyingot orvosolni tudjam, de egyik se ajánlotta fel, hogy a melegségemből kikéne gyógyítani mucus...
2022. jan. 6. 23:06
 96/219 anonim ***** válasza:
41%
Akkor mégis nekem van igazam, hogy gyagyásak vagytok. Minden itt írogató hommancsnak dilidokija van. Mi, normálisak nemigen járunk elmeorvoshoz.
2022. jan. 6. 23:10
 97/219 anonim ***** válasza:
94%
Minden normális embernek el kéne járni márcsak önismeretként is, pszichológushoz, amerikában is járnak az emberek, csak itthon gondolják gyagyásnak azt aki oda jár... máshol ez tök megszokott dolog...
2022. jan. 6. 23:13
 98/219 anonim ***** válasza:
94%

"Gyógyuljatok meg."

Gazdag érvanyag. És még figyelmetlen is vagy. Hetero vagyok, de erre már utaltam párszor, mégis többesszámot használsz.

Azért köszönöm a jókívánságot, a náthám szépen múlik.

2022. jan. 6. 23:19
 99/219 anonim ***** válasza:
88%

Egyébként nem én rendelkezek önbizalomhiánnyal, mikor rádióztam egy meleg műsorban, a fővárosban, akkor két meleg munkatársam mondta, hogy a csajok megnéztek engem a Corvin pláza közelében... miközben én két veterán meleg kollégálammal mentünk sörözgetni.... adás után, ezzel szemben incelként te lebetegezel, leértékelsz, miközben én tudom, mit tettem le eddig az asztalra és hogy jó ízléssel áldott meg az élet...

Pl férfi létemre jó ételeket főzök, néha még bort is használok főzéshez, sőt néha kaviárt is veszek...de gondolom incelek max tojásos rántottát csinálnak, meg chipset, meg hambit esetleg sörrel leitatják a torkukon...

2022. jan. 6. 23:24
 100/219 anonim ***** válasza:
94%

" Mi, normálisak nemigen járunk elmeorvoshoz."

Két megjegyzés és egy kérdés:

1: "Az emberekkel foglalkozó hivatások elképzelhetetlenek pszichológiai alapismeretek nélkül. Fontos számunkra, hogy megértsük mit érzünk és miért úgy cselekszünk, viselkedünk egy adott helyzetben. A pszichológia a lelki élettel, lelki jelenségekkel foglalkozó tudomány. "

Tehát nem gyógyászat, semmi köze az orvosokhoz és az elméhez se sok.

2: aki magyon hangoztatja, hogy neki nincs szüksége" elmeorvosra" annak általában a legnagyobb szüksége van rá.

3: változatlanul várom a választ, ki és milyen alapon határozza meg, ki számít normálisnak?

2022. jan. 6. 23:27
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!