Ha az LMBTQ-propagandától nem lesz senki meleg, akkor a kormánypropagandától sem lesz senki homofób?
"Foglalkozzanak magukkal, nem az ő dolguk nevelni mások gyerekeit, pláne befolyásolni őket."
Foglalkozok magammal eleget, de sajnos ez nem segít azon, hogy se otthon, se a munkahelyemen nem mondhatom el, hogy meleg vagyok. És ezt a hozzád hasonló homofóbok okoznák (Csak mielőtt letagadnád, hogy ebben neked nincs szereped.)
Szerintem ő tisztességesebb annál, mintsem köpködő gyereket neveljen fel. Ő egyszerűen elmagyarázná a gyerekének, hogy iskolában kerülje el a leszbikus lányokat, mert még megfertőződik. És ő alapvető emberi jognak tartja, hogy a gyerekét a melegek elkerülésére nevelje.
A pszichiátria betegek is sokszor azért kerülnek utcára, mert
- a munkatársa elfordulnak tőle (mert joguk van hozzá)
- a munkáltató kirúgja annak ellenére, hogy el tudja végezni a munkáját (mert joga van hozzá)
- a bank elárverezi a házat a feje fölül (mert joga van hozzá)
Majd mikor már az utcán van, akkor minden arra járó az alkoholizmusára fogja, hogy utcára került (mert joga van hozzá)
Szóval akik állandóan csak a saját jogaikkal vannak elfoglalva, néha magukba is nézhetnének, hogy ezzel mit okoznak másnak.
A kérdés ostoba.
A nemi hovatartozás kb. gyermekkorban alakul ki, a gyűlölködésre meg mindig lehet gerjeszteni az embert... Főleg a vallásra hivatkozva.
"Nekem is az a bajom, hogy az LMBTQ-sok bele akarnak pofázni a többi ember életébe, gyerekeinek életébe. Mi jogon? Foglalkozzanak magukkal, nem az ő dolguk nevelni mások gyerekeit, pláne befolyásolni őket."
És ki mondta, hogy akarnak?
Eddig csak az derült ki, hogy egy esetet talált a Fidesz lakájmédiája, arról is kiderült, jogerősen, hogy hatalmas hazugságháló.
De hát ez a fideszes keresztényértékrend: hazudni, más becsületében kárt tenni, gyűlölködni, lopni, ölni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!