Harak Péter tényleg meleg vagy hazudik MZP? Egy ennyire homofób keresztény ember hogy lehet hogy nem heteró?
Én simán el tudom képzelni, hogy HP tényleg meleg. Mint ahogy Orbán Gazsi is.
Nem véletlen ostorozta már Jézus is a farizeusokat....
Pont hogy ez a valószínű. Azok szoktak a legagresszívabban kikelni valami ellen, ha magukban gyűlölik azt, magukról akarják elterelni a gyanút.
Gyakori a harcos meleg gyűlölőknél, hogy látens homoszexuálisok.
Ott van pl szájer, a homofób alaptörvényünk alkotója, aki brüsszelben climbing out-olt egy táskányi ekivel egy meleg gruppen partiról.
A kommunisták, kádáristák is hasonlóak, ők ezért jó ideje az ellenkezőjének hirdetik magukat, nemzethy jóboldaly (k)eresztény-nek, de lényegében ugyanazt csinálják, ugyanazt imádják.
"Egy ennyire homofób keresztény ember hogy lehet hogy nem heteró?"
Mondjuk ezt Szájer után teljesen értelmetlen megkérdezni.
#2 vagyok. Csak poénból írtam.
A Betépve című filmben volt, úgy emlékszem Mike Tyson nak is van egy jelenete.
A történet valami legénybúcsú, nagyon betépnek pl. elopnak egy tigrist (Mike Tyson-tól)
Amikor magukhoz térnek az egyik arcnak egy travi azt mondja, hogy együtt voltak... rájön a hányinger...fut a wécébe hányni.. miközben a travi az mindja, hogy élvezze af arkalást hiszen elélvezett.
Szóval már évtizedekkel ezelőtt elkezdték ezt a kampányt és észre sem vettétek, hogy még a csapból is ez folyik.
Például Két pasi egy kölyök. Ott folyamatosan "meleg" poénokkal oprálnak, mindig felmerül a sorozatban érdekes módon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!