Miért/Mitől lenne a keresztény vallás gyalázása a norvég posta Mikulásos reklámja? Csak arról van szó, hogy egy-két ókonzervatív, vaskalapos és egyben diktatórikus hajlamú egyén (mint pl. Kövér NERtárs) megjátssza a túlérzékenyt?
A túlérzékenységből a liberálisok is kaphatnának bizonyítványt.
A homoszexualitás ilyen jellegű ábrázolása kifejezetten kereszténygyalázó.
Mi lesz a következő?Szűz Mária transzvesztitaként való ábrázolása?
Azért mondjuk Mohameddel,Mózessal mégsem mernek így poénkodni a derék szivárványvérű elftársak.
#2:
Persze, hogy nem, mert mindenkinek a jogait kurvára tiszteletben kell tartani, csak a keresztény hetero fehérekét nem.
„A homoszexualitás ilyen jellegű ábrázolása kifejezetten kereszténygyalázó.”
Adós maradtál az indoklással... Olyan nincs, hogy csak úgy kinyilatkoztatunk valamit, ez nem egy axióma...
5#
A mai Mikulás Szent Miklósnak a megformálása, aki egy római szent volt.
Sohasem volt homoszexuális.
8!
Igen, tehát valamennyire történelemhamisítás is.
7-es voltam.
Kérdező!
Előszöris, nyugi.
Másodszor, nem kell Fideszesnek lenni ahhoz, hogy valakinek ne tettszen a szóban forgó reklám. Én sem vagyok fideszes.
7-es voltam.
A mikulás a gyerekekről és az ajándékozásról szól.
Nem tudom miért kell ebbe is belekeverni a szexuális propagandátokat.
Mi jön még ? Szakállas tetovált szegecses bőrmellényes szűz mária a betlehem mellett ?
A húsvéti nyuszihoz mit fogtok kitalálni hogy az is megfeleljen az ízléseteknek ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!