Oltásellenesek! Miért nem adatjátok be magatoknak az oltást?
Xdddd köszi a segítséget, viccesen össze hoztad a dolgot.. 😆
És tényleg a sok ember aki elhiszi ezeket, egyik állítás üti a másikat nem esik le nekik!?! 😦🤷♀️🤦♀️
De amúgy ő azt a chipes dolgot nem mondta...
Csak maga az oltás mellék hatásaitól tart... 😩
„Akkor sem akartam helyesen, csupán megértetni. Azt hittem nem érted mit akartam írni.”
Értettem elsőre is, de te nem vetted az adást, hogy miért írtam, hogy “Gondolom az első válaszlehetőségre szavaztál”, abban van szó kontrollról.
“Hagyj a tanulmányaiddal és statisztikáiddal azokat olvasgasd te.”
Felőlem! Tájékozódj tovább a fantázidra hagyatkozva. :)
“Persze nem rokonoknak vagy barátoknak. Miért ne? Legalább több lesz a tesztalany.”
Akkor meg mit problémáztál az én állítólagos terjesztésemen? Lehet én is tesztalanyokat akarok, nem? Az a 4-5 milliárd még túl kevés!
“Egy maréknyi se elhanyagolható. Sőt. Elég ha csak egyetlen ember kap. Egy, aki bebizonyítja hogy nem hagyja hogy irányítsák őt és hogy semmibe vegyék a jogait.”
Ugyan már, mire elég az? A nagy semmire. Különben meg jobban meggondolva miért is lenne egyetlen? Hisz az oltások kötelezővé tétele az emberi jogok bírósága szerint jogszerű.
“Nem kell kiforgatni a szavaimat. Azt mondtam hogy jelenleg ezen a bíróságon meg lehet nyerni egy ilyen pert.”
Idézlek:
“Nem tehetik kötelezővé. Léteznek emberi jogok.”
“Hol vannak az emberi jogok? Tehát te egyetértesz ezzel. A bíróság nem fog. Az emberi jogok bírósága.”
“Jelenleg, jelen pillanatban még megbízható. Amikor jelét lehet majd tapasztalni hogy ők is eladták a lelküket, eskü te leszel az első akinek szólok.”
Nem tudom miféle jelt vársz még. Kinyilatkoztatták, hogy az oltásokat kötelezővé lehet tenni, és sorra dobják vissza az ezzel kapcsolatos panaszokat.
“Nem láttam még ilyen cikket viszont ennek sem hiszek száz százalékosan mert millió cikk kering jelenleg is.”
Jogot végzett személyként és úgy, hogy ember jogok terén rájuk hivatkozol nem láttál ilyen cikket? Te tényleg barlangban élsz!
“Én ugyan nem fogok menekülni 😂 egyszerűen nem adatom be. És kész.
Legrosszabb esetben szerzek oltási papírt.”
Fogsz te menekülni, csak éppen majd ahhoz, aki szerez neked ilyen papírt. :)
“holnap iratkozok is egy Pfizerre és két Astrara”
Felesleges az neked, így is kaptál már elég oltást. :)
“Sosem késő 😂 Na puszi neked”
Ez már a harmadik búcsúpuszid. Nagyon szerethetsz. :)
Az még a jobbik eset, de én már botlottam chip-konteósba is. :)
Meglepően sokan szavaztak a chip-es válaszlehetőségre, de bennem még él a remény, hogy a nagyrésze troll.
"Felőlem! Tájékozódj tovább a fantázidra hagyatkozva. :)"
Úgy lesz mester. Nameg Orbán Viktor és Müller Ceci.
"A nagy semmire." az a személy aki a pert megnyeri szép összeget kap. Arra jó.
"Nem tudom miféle jelt vársz még. Kinyilatkoztatták, hogy az oltásokat kötelezővé lehet tenni, és sorra dobják vissza az ezzel kapcsolatos panaszokat."
Akkor ez van😂 nem lőhetem főbe őket.
"Jogot végzett személyként és úgy, hogy ember jogok terén rájuk hivatkozol nem láttál ilyen cikket? Te tényleg barlangban élsz!"
Nem láttam ilyen cikket hogy a bíróság elfogadja volna... Neked mindent a szádba kell rágni?
Igen én szeretlek. Jót lehet szórakozni rajtad. Meg azon ahogy kiallsz az oltás mellett. De szíved joga
"Úgy lesz mester. Nameg Orbán Viktor és Müller Ceci."
Egyiküket sem javaslom tájékozódásra, de Ceci nénin jól lehet szórakozni.
"az a személy aki a pert megnyeri szép összeget kap. Arra jó."
A többi attól még verheti a csalánhoz a fszát, de mint mondtam nem valószínű, hogy bárki is nyerne ilyen pert. :)
"Nem láttam ilyen cikket hogy a bíróság elfogadja volna... Neked mindent a szádba kell rágni?"
Elhittem elsőre is, a költői kérdésemmel csupán megdöbbenésemet fejeztem ki.
"Igen én szeretlek. Jót lehet szórakozni rajtad."
Ez kölcsönös, ennek örülök. Akkor mindketten jól szórakoztunk! :)
"Meg azon ahogy kiallsz az oltás mellett."
Tények mellett állok ki. Volt már olyan vitám, ahol az oltás ellen voltam.
Vannak olyan emberek, akik élből nem hisznek el semmit, amit a médiában hallanak, vagy bármit amit politikusok, vagy akár elismert szakemberek állítanak. Inkább hisznek a pletykáknak, szóbeszédeknek, ami épp szimpi a világképüknek. Evvan. :)
Szeretném nyomatékosan felhivni a figyelmet arra a tényre, hogy NEM VAGYOK OLTÁS ELLENES! Van vagy egy rahedli oltásom, ha kell szedek gyógyszert is, ráadásúl még azt is elhiszem, hogy ez a kbsztt virus létezik és embereket öl.
Egy oltást nem akarok felvenni, mégpedig, egy olyat, ami egy éve sem létezik és röptiben lett kifejlesztve, annak mellékhatásairól kb semmit se tudva.
Lehet, hogy jövő ilyenkorra már lesz valami gyógyszer, vagy spray vagy fsz tudja mi, ami csökkenti a betegség hatásait, de ezt a jelenlegi formában kihagyom. Köszi
A covid meg röptiben szabadult a világra, és annak sem tudtunk semmit a mellékhatásairól. A hosszútávúakat a mai napig nem ismerjük. A "Ki tudja mit okoz 5 év múlva?" dilemma a koronavírus esetén is fennáll.
A covid oltások mellékhatásairól kb. ugyanannyit tudunk, mint bármely más újonnan forgalomba került gyógyszer esetén, ha nem többet.
Érdekes, hogy mindenki a hosszútávú mellékhatásoktól fél, merthogy azt nem tudni. A kis valószínűséggel előforduló (kb. minden ötvenezredik) mellékhatásokat valahogy nem emlegeti senki. A Pfizer esetén valami 40 ezer önkéntesen végezték a tesztelést, ha jól emlékszem. Ennyi ember kevés ahhoz, hogy felderítsenek egy 0,002% valószínűséggel (minden 50 ezredik esetből 1) előforduló mellékhatást. A többi gyógyszer fejlesztésénél sokkal kisebb a költségvetés, ezért az önkéntesek száma is sokkal kevesebb, pár ezer, ennek megfelelően még kevesebb mellékhatás deríthető fel. Mégsem aggódik ezen senki. Mert nem is tudnak róla. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!