Oltásellenesek! Miért nem adatjátok be magatoknak az oltást?
40
Mese.
Még több beteg van és több halott mint azelőtt.
Te meg magadért aggódj ne a covidosokért vagy az oltatlanokért. Zárkózz be ha rettegsz és kész.
Jaj, te vagy az, aki mindig kiírja ezt a "koronavírusban 0 ember halt meg butaságot", már nem egyszer láttam.
Akkor mi okozza az évenkénti kb 10-15%-os többlethalálozas Európában a járvány óta?
Áruld már el oltásban mennyien haltak meg szerinted akkor. Úgy nagyságrenduleg! 5 milliárdan még nem kaptak oltást, (csak idő kérdésea amúgy) de 4 milliárdan igen, és ennek a nagyrésze kétszeres oltott.
Melyik része a mese?
Nem igaz, egyre kevesebben halnak meg.
Én ugyan nem rettegek. Sem a vírustól, sem az oltastól, te viszont rettegsz az oltástól.
A többlethalálozást az okozza, hogy a kamujárvány ürügyén leállították az egészségügyet. Emiatt elmaradnak műtétek, elmaradnak vizsgálatok, amelyekkel időben diagnosztizálható és gyógyítható lenne az adott betegség.
Koronavírusban senki sem halt meg, mert vírusban nem lehet meghalni, legfeljebb a vírus által okozott betegségben (jelen esetben a covid alfajú náthában). Ez utóbbiban nem tudjuk, hányan haltak meg, mint már említettem, mivel nem vezetnek róla statisztikát. Emiatt nincs egyetlen bizonyított eset sem. Mindenesetre akik meghaltak benne, azok vagy annyira le voltak gyengülve, hogy bármilyen fertőzés elvitte őket, vagy a média által keltett rettegés miatt fordult náluk súlyosabbra a betegség.
Az, hogy 4 milliárdan beoltatták magukat, és mégis itt a "4. hullám", mindennél jobban bizonyítja, mennyit érnek ezek a kísérleti vakcinák. Szart sem.
"A többlethalálozást az okozza, hogy a kamujárvány ürügyén leállították az egészségügyet."
A legtöbb európai országban nem állították le az egészségügyet, mégis volt többlethalálozás.
"Emiatt elmaradnak műtétek, elmaradnak vizsgálatok, amelyekkel időben diagnosztizálható és gyógyítható lenne az adott betegség."
Életmentő műtétek nem maradtak el. És ha elmaradnak műtétek, akkor az azt jelenti, hogy kórházaknak nagyobb kapacitása marad, ennek ellenére a kórházak jobban leterhelődtek, mint korábban. A kérdés, hogy akkor kik terhelték le az egészségügyet?
Ha időben diagnosztizálható betegségek maradnak el, akkor azok többsége később okoz többlethalálozást, rákkal is a legtöbb esetben egy évig el van az ember.
"Koronavírusban senki sem halt meg, mert vírusban nem lehet meghalni, legfeljebb a vírus által okozott betegségben"
Akkor oltásban sem lehet meghalni legfeljebb oltás által okozott szövődményben. 0 oltott halott van, tessék.
"Ez utóbbiban nem tudjuk, hányan haltak meg, mint már említettem, mivel nem vezetnek róla statisztikát."
De, vezetnek róla statisztikát, amely statisztika nem kevésbe pontatlan, mint pl.: a rákban, influenzában, dohányzásban meghaltak esetén.
"Mindenesetre akik meghaltak benne, azok vagy annyira le voltak gyengülve, hogy bármilyen fertőzés elvitte őket"
Akkor miért nem vitt el ilyen legyengült embereket a korábbi években?
"...vagy a média által keltett rettegés miatt fordult náluk súlyosabbra a betegség."
Ja, halálra rettegtette őket Cili néni. :D
Hogy élte túl az emberiség a korábbi évszázadokat, ha ennyi rettegésbe belehal?
"Az, hogy 4 milliárdan beoltatták magukat, és mégis itt a "4. hullám", mindennél jobban bizonyítja, mennyit érnek ezek a kísérleti vakcinák. Szart sem."
A vakcinák a lefolyást enyhítik, nem a terjedést. Különben ez csak azt bizonyítja, hogy igen, a vakcinák hatékonysága elmarad a várttól, nem pedig azt, hogy a vakcinák megbetegedést, halált okoznak, és a lényegre nem is válaszoltál, hogy szerinted mennyien haltak meg az oltásban?
"A legtöbb európai országban nem állították le az egészségügyet, mégis volt többlethalálozás."
De igen, mindenhol volt minimum kapacitáscsökkenés. És ahogy írtam, a pánikkeltés miatt valóban voltak, akik meghaltak covidban.
"Életmentő műtétek nem maradtak el."
Közvetlen életmentő műtétek nem, de én speciel két embert is ismerek, akiknek a rákos anyját nem műtötték meg a covidra hivatkozva. Egyiküké meg is halt azóta.
"A kérdés, hogy akkor kik terhelték le az egészségügyet?"
Azok, akik két köhögés után bevitették magukat, mert a média elhitette velük, hogy aki covidos, az meghal. Meg azok, akik gyógyulás után még hetekig nem produkáltak negatív tesztet, és ezért nem engedték ki őket.
"Akkor oltásban sem lehet meghalni legfeljebb oltás által okozott szövődményben."
Szerintem vagy beszéltem már veled, vagy ki van adva nektek bérrettegőknek, hogy az ilyesmit direkt félreértsétek. Nyelvtanilag helytelen az, hogy "vírusban meghalni", mert vírusban nem lehet meghalni, csak betegségben.
"De, vezetnek róla statisztikát, amely statisztika nem kevésbe pontatlan, mint pl.: a rákban, influenzában, dohányzásban meghaltak esetén."
Hazudsz. Arról vezetnek statisztikát, hogy hányan haltak meg covidosan, és nem arról, hogy hány ember halálát okozta a covid.
"0 oltott halott van, tessék."
Nem igaz, mert a vakcinagyártók is elismerték egyes esetekben, hogy az oltástól haltak meg az emberek.
"Akkor miért nem vitt el ilyen legyengült embereket a korábbi években?"
Mert csak 2019-ben eresztették rá az emberiségre? :D Egyébként más vírusok is elvisznek ilyen legyengült embereket, csak azok kapcsán nem keltenek ekkora pánikot.
"Hogy élte túl az emberiség a korábbi évszázadokat, ha ennyi rettegésbe belehal?"
Soha nem folyt olyan intenzív mimmeghalunk-propaganda, mint most.
"A vakcinák a lefolyást enyhítik, nem a terjedést. Különben ez csak azt bizonyítja, hogy igen, a vakcinák hatékonysága elmarad a várttól, nem pedig azt, hogy a vakcinák megbetegedést, halált okoznak, és a lényegre nem is válaszoltál, hogy szerinted mennyien haltak meg az oltásban?"
A lefolyást sem enyhítik. Gulyás Geri elszólta magát, hogy a kórházban lévők 45%-a oltott. Azt pedig már írtam, hogy nem tudjuk, hányan haltak meg az oltás következtében (oltásban sem lehet meghalni, az is nyelvtanilag helytelen), de biztosan többen, mint amennyit elismertek.
43
Nézd meg kérlek hogy az általad nagyon tisztelt és szeretett hírekben mit mondanak: tele a kórházak, napról napra több beteg, sok halott. Vagy most hogy van ez? Cska néha hiszel a propagandának?
Amúgy nem rettegek az oltástól. Miért rettegnék olyasmitől, amihez semmi közöm? Pusztán nem érdekel. Egy percre se fontoltam meg hogy bevegyem az oltást és nem is foglalkoztat a dolog.
44
"Az, hogy 4 milliárdan beoltatták magukat, és mégis itt a "4. hullám", mindennél jobban bizonyítja, mennyit érnek ezek a kísérleti vakcinák. Szart sem."
Ezzel maximálisan egyet értek. És már rebesgetik az 5-ik hullámot.
„De igen, mindenhol volt minimum kapacitáscsökkenés.”
Valamennyi kapacitást nyilván fel kellett szabadítani a koronavírusosok számára (ahogyan az influenások számára is), ha ez nem történt volna meg, akkor még több áldozat lett volna a koronavírusosok közül, hisz számukra nincs biztosítva kórházi ellátás.
A kapacitásfelszabadítás pedig nem egyenlő azzal, hogy az egészségügyi ellátás szünetel, úgyhogy ez egy nagyon ingatag lábakon álló érv.
“És ahogy írtam, a pánikkeltés miatt valóban voltak, akik meghaltak covidban.”
Ez valami elképesztő baromság. Úgy látom újabban ez a legnépszerűbb elméletetd, hisz a korábbi eszmecseréink során ezzel még nem hozakodtál elő. Jelenleg szerinted úgy állunk, hogy a többlethalálozás annak köszönhető, hogy a kórházi ellátás szünetelt, azok akik meg covidban haltak meg valójában mégsem a covidban, hanem a rettegésben. :D
Magyarázz meg nekem valamit!
Magyarországon 2020-ban meghalt 140.000 ember, ebből 9.500 volt covidos halál. Az ország lakossága 9,7 millió, ebből volt 320ezer igazoltan koronvírus. Ha kétfelé osztjuk az ország lakosságát covidos és nem-covidosokra, akkor látható, hogy a 320.000 covidosból meghalt 9.500 ezer ember (3% mortalitás), 9,4 millió nem-covidosból meghalt 130.000 ember (1,4% mortalitás). Mi arra a magyarázat, hogy a koronavírusos csoportban arányaiban több, mint 2x annyian haltak meg az emberek, ha nem az, hogy a koronavírus igenis hozzájárul az emberek halálához? Ha a rettegésbe halnak meg az emberek, akkor az egyformán érinti mindkét csoportot. Ha az egészségügy szünetelése maitt ellátásban nem részesült nem-covidos emberek az okai a 2020-as többlethalálozásnak (ami egyébként kb a covidos halottak számával megyegyező), miért mégis a covidos csoportban van arányaiban a több halott?
Várj, sejtem mi következik! A román csodadoktornő, aki szerint a covidosokat a kórházban megölik! :D
“Azok, akik két köhögés után bevitették magukat, mert a média elhitette velük, hogy aki covidos, az meghal.”
Aki két köhögéssel vitette be magát (az az elenyésző létszámú ember) azt fel se vették az ellátásba, vagy megszabadultak tőle rövid időn belül.
„Meg azok, akik gyógyulás után még hetekig nem produkáltak negatív tesztet, és ezért nem engedték ki őket.”
Akinek az állapota nem indokolja, hogy kórházban legyen, azt nem is tartották ott. Simán hazaküldték hatósági karanténba, aztán ha ott produkál negatív tesztet, mehet ki az útra.
„Szerintem vagy beszéltem már veled, vagy ki van adva nektek bérrettegőknek, hogy az ilyesmit direkt félreértsétek. Nyelvtanilag helytelen az, hogy vírusban meghalni, mert vírusban nem lehet meghalni, csak betegségben.”
“oltásban sem lehet meghalni, az is nyelvtanilag helytelen”
Igen, biztosan beszéltünk már, ismerősek a lózungjaid, pl.: a legutóbbi alkalommal is elkezdtél minden indok nélkül rettegőzni és hazugozni. Te vagy a hullámtagadó, emlékszem még arra a vitánkra is, amikor a 3. hullám meglétét tagadtad. :D
Itt te vagy az, aki direkt félreérti. “Koronavírusban meghalni”, vagy “oltásban meghalni” teljesen értelmes és használatos kifejezések, mégha gyakorlatilag mindkét esetben azok szövődményei okozzák a halált. Időigényes kiírni, hogy “koronavírus-BETEGSÉGBEN”, vagy “oltás SZÖVŐDMÉNYEIBEN” halt meg, de teljesen egyértelmű, hogy erről van szó. Nem is értem minek akadtál fenn ezen, hisz az “oltásba belehalni” ugyanennyire “helytelen”, pedig azt te írtad.
“Hazudsz. Arról vezetnek statisztikát, hogy hányan haltak meg covidosan, és nem arról, hogy hány ember halálát okozta a covid.”
Ez nem igaz, a covidtól független haláleseteket nem számítják bele a statisztikába (pl.: motorbaleset), csak azokat, amik a coviddal összefüggésbe hozhatók. Ez az a szám, amit jelenleg is közölnek a worldometeren pl.
Ezenfelül még megkülönböztethetők olyan halálesetek, ahol a koronavírus volt a fő ok, és olyan esetek, ahol a koronavírus köthető ugyan a halálhoz, de nem mint fő ok (pl.: végstádiumos rákbeteg). Az esetek 92%-ában a koronavírust jelölik meg fő okként, tehát jelentős különbség nincs, ennyit arról, hogy a covidos halottak nagyrészének más okozta a halálát.
“Nem igaz, mert a vakcinagyártók is elismerték egyes esetekben, hogy az oltástól haltak meg az emberek.”
Nem vetted a lapot, sebaj! :D
“Mert csak 2019-ben eresztették rá az emberiségre? :D Egyébként más vírusok is elvisznek ilyen legyengült embereket, csak azok kapcsán nem keltenek ekkora pánikot.”
Én azokra a “más vírusokra” értettem, amik korábban is jelen voltak ugyanúgy elvitték volna ezeket az embereket. Ha a koronavírus velük egyenértékű, akkor nem okozott volna többlethalálozást.
“Soha nem folyt olyan intenzív mimmeghalunk-propaganda, mint most.”
Nem folyik mindmeghalunk propaganda, és a legtöbben röhögnek az egészen, nemhogy rettegnének.
“A lefolyást sem enyhítik. Gulyás Geri elszólta magát, hogy a kórházban lévők 45%-a oltott.”
Ez pont azt igazolja, hogy számottevően enyhítik. A rizikócsoportok, (főként nyugdíjasok) 90%-a be van oltva. A 90% oltott nyugdíjasból kerül ki a 45% oltott kórházi ápolt, a 10% oltatlan nyugdíjasból pedig az 55% oltatlan kórházi ápolt. A sokkal kisebb szelet kb. ugyanannyi (sőt kivesebb) kórházi ápoltat “termel ki”, mint a 9x akkora méretű szelet. Ha az oltások egyáltalán nem enyhítenék a lefolyást, akkor ugyanolyan arányban lennének oltottak/oltatlanok a kórházakban, mint amilyen arányban a rizikócsoportok be vannak oltva, vagyis 90/10.
“Azt pedig már írtam, hogy nem tudjuk, hányan haltak meg az oltás következtében”
Jó, de azért nagyságrendileg csak van valami elképzelésed. Be van ismerve kb. 20. Mennyi lehet összesen az eltusoltakkal együtt? 30, 300, 3000, 30.000, százezrek, esetleg milliók?
“Nézd meg kérlek hogy az általad nagyon tisztelt és szeretett hírekben mit mondanak: tele a kórházak, napról napra több beteg, sok halott. Vagy most hogy van ez? Cska néha hiszel a propagandának?”
És te? Ezt most elhiszed, de ha azt mondja ugyanaz a propaganda, hogy az oltás biztonságos, azt már nem, hanem az már mese? Mellesleg nem fejtetted ki, hogy mire írtad, hogy “Mese.”
Nem sikerült értelmezned, hogy mire írtam. Egyre több a halott, mert a járvány felfutóban van ez kétségtelen, nem vitatom. Te azt írtad még több beteg és halott van, mint azelőtt. Mire gondoltál “azelőtt” címszó alatt? Én úgy gondoltam az előző hullámokra érted, most meg úgy teszel, mintha múlt hétre. Ha megnézed a globális járványhullámokat, akkor láthatod, hogy egyre kevesebb halottat követelnek, amita oltás van.
“Amúgy nem rettegek az oltástól.”
Akkor miért írtad az oltásra, hogy “ismeretlen szer, ami lehet hogy megöl vagy megbetegít.” Sőt egy “ismerősöd meghalt másnap minden előzetes jel nélkül”, meg volt aki agyvérzést kapott. Most meg be akarod adni, hogy nem félsz tőle, mikor pár kommentel előbb még így démonizáltad? :D
48
Nem,nem hiszek annak sem hogy több a beteg. Viszont azok az emberek hittek a híreknek hogy meghalnak az oltás nélkül, de annak már nem hisznek hogy több a beteg. Pedig az a hír is nekik szól. Cska szelektív a hallásuk.
Ugyanazok az emberek állítják hoyg több a halott és a fertőzött akiknek hittek amikor az oltást választották.
"Akkor miért írtad az oltásra, hogy “ismeretlen szer, ami lehet hogy megöl vagy megbetegít.” Sőt egy “ismerősöd meghalt másnap minden előzetes jel nélkül”, meg volt aki agyvérzést kapott. Most meg be akarod adni, hogy nem félsz tőle, mikor pár kommentel előbb még így démonizáltad?"
Nem, nem rettegek az oltástól. Mert semmi közöm hozzá. A fegyverektől se félek mert minimális az esélye hogy egy bármely napon a közelembe kerül egy. De attól még ugyanúgy távol tartom magam tőlük. Vagy ugyanúgy nem félek az ebolától sem. De ha nem muszáj nem megyek elébe.
A haláltól se félek. De nem leszek öngyilkos.
Soroljam még? Az ember nem kell féljen valamitől azért hogy óvakodjon tőle. Vagy szerinted aki nem fél az oltástól az azt jelenti hogy be is kell adassa?
Engem pusztán nem érdekel az oltás. Sose fontoltam meg hogy beadassam mert nincs hitele előttem.
“Nem,nem hiszek annak sem hogy több a beteg.”
Akkor az imént még miért érveltél azzal, hogy több a beteg?
“Viszont azok az emberek hittek a híreknek hogy meghalnak az oltás nélkül, de annak már nem hisznek hogy több a beteg.”
Léteznek ilyen emberek? Akik abból a megfontolásból veszik fel az oltást, hogy a vírustól védettek legyenek, azok komolyan veszik a járványhelyzetet, és elhiszik amit a hírek a járványhelyzetről mond. Akik meg nem hisznek neki, azok az egész koronásdit leszarják és fel sem veszi az oltást, legfeljebb a védettségi kártyáért.
“Ugyanazok az emberek állítják hoyg több a halott és a fertőzött akiknek hittek amikor az oltást választották.”
Hol az ellentmondás? Mihez képest több a halott? Nyárhoz képest több, mert most jön a vírus szezonja. De ez már azt bizonyítaná, hogy az oltás egyáltalán nem ér semmit?
“Nem, nem rettegek az oltástól. Mert semmi közöm hozzá.”
És mi lesz, ha kötelezővé teszik? Ausztriában már februártól az, és én szerintem sok ország követni fogja a példájukat.
“Szerinted aki nem fél az oltástól az azt jelenti hogy be is kell adassa?”
Dehogyis. Vannak sokan, akik azért nem adatják be, mert feleslegesnek tartják, de egyébként nem látnak benne veszélyt.
Te viszont azt mondtad pár kommentel előbb, hogy az oltás “megöl, vagy megbetegít”. Akinek ez indok, az számomra kimeríti az oltásrettegő fogalmát.
Nem az fél az oltástól, aki nem adatja be, hanem az, aki azért nem adatja be, mert úgy gondolja, hogy megbetegíti, vagy megöli.
“Engem pusztán nem érdekel az oltás. Sose fontoltam meg hogy beadassam mert nincs hitele előttem.”
Ismétlem, az imént még nem azzal volt a bajod, hogy hatékony-e vagy sem, hanem hogy megbetegít, megöl. Nem értem, miért nem ismered be, hogy félsz az oltástól, helyette inkább megpróbálsz az érdektelenséggel takarózni, pedig a szög már rég kibújt a zsákból. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!