Mi az oka, hogy jórészt azok az oltásellenesek és azok félnek pl. az oltások összetevőitől, akik azt se tudják felfogni mi az a gyökvonás? Nem hogy oltásösszetevőket elemezzenek.
Figyelt kérdés
2021. nov. 10. 23:00
1/9 anonim válasza:
Szerintem senkit nem a szerum idegesit ... egyszeruen be vannak szarva tutol, kiveri oket a viz a tudattol. hogy belejuk szurnak. Errol szol az egesz ... amugy sem lehet tudni, hogy mi van a fecskendoben :)))
Jajj - megszurnak!!!? :)))))
2/9 anonim válasza:
Szóval szerinted az állampolgárnak feltétel nélkül el kell fogadnia, amit a szak emberek mondanak, és szó nélkül bevennie a Contergant, vagy amit eléje raknak?
4/9 anonim válasza:
én egy jó szelet szalonnával , csípős paprikával oltottam be magam, nagyon hasznos, egy húzás a hézipáleszból...jobb mint a fáberes meg az ilyen kutyulmányok
6/9 anonim válasza:
Miért,akinek mondjuk mérnök diplomája van,annak biológus diplomája is van?
Kb ugyanannyira ért a témához,mint a 8 általánossal rendelkező.
7/9 anonim válasza:
Azért nem oltják magukat mert senki nem válal felelőséget hiába kevés a mellékhatás van.Ha egy életre rosszul leszek miatta se cégek,államok egyikhez se fordulhatok.Amint ki mondják hogy, válalják a felelőséget mindenki be oltja magát.De azt is garantálom hogy, Amerikába tömeges perek indulnának.Amint pénz lenne benne egyböl jönnének tanulmányok hogy, az oltás nem jó.De most a vakcina gyártásba van a pénz.
8/9 anonim válasza:
Én azoktól, akik beoltatták magukat nem nagyon hallom, hogy azért oltatmák be magukat, mert olyan szupernak találnák az oltás összetevöjét vagy hatékonyságát, hanem többnyire a politikai nyomásnak engednek abban bízva, hogy könnyebb lesz beoltva az életük...
9/9 anonim válasza:
Orvos rokonaim csak azért oltatták be magukat, mert k9telező volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!