Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Oltásellenesek! Miért nem...

Oltásellenesek! Miért nem adatjátok be magatoknak az oltást?

Figyelt kérdés

2021. nov. 14. 18:17
A kérdező szavazást indított:
Mert az oltás csak ürügy hogy beadjanak egy olyan chipet, amivel kontrollálni akarnak minket.
Az oltással titkon emberirtás folyik. Emberek meddővé tétele, vagy valamilyen halálos betegség okozása. Így akarják szabályozni a túlnépesedést.
Nem voltak elég ideig tesztelve a vakcinák, nem ismerjük eléggé a hosszútávú mellékhatásaikat. Ki tudja mit okoz évek múlva?
Nem elég hatékonyak az oltások. Sok oltott is belehal a vírusba. Csináljanak egy tényleg hatélony vakcinát és akkor beadatom.
Egyéb, leírom.
60 szavazat
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/79 Lazy Lover ***** válasza:
32%
2 válasz
2021. nov. 14. 18:23
 2/79 anonim ***** válasza:
79%

Nem vagyok kifejezetten oltás ellenes, de ha a munkám végzéséhez nem lett volna kötelező (ha nem akarok fizetni a pcr tesztre minden alkalommal 60 lejt (Erdélyben élek)), nem oltattam volna be magam.

Nem, nem tagadom az oltás hasznosságát, mivel látom, hogy azokban az országokban, ahol nagy az átoltottság, kevesebb az áldozat, de megbízom annyira a testembe, hogyha elkapom a vírust, azt meg is úszom nagyobb probléma nélkül. Én hiszek abban, hogy sokkal nagyobb védettséget biztosít az, ha elkapok egy vírust és kigyógyulok belőle, mint az oltás, ami azért valljuk be, nem volt olyan hosszan tesztelve.

Nem féltem az oltástól, amikor a munkahelyemen szóltak, hogy gyakori pcr teszt 60 lejre, vagy pedig ingyenes oltás, akkor az utóbbit választottam.

2021. nov. 14. 18:23
 3/79 anonim ***** válasza:
38%
Egyeb: mert jobban hisznek a szomszed, iskolazatlan de cserebe hires 'josno' Mariskaneninek, a Goodenydoktorurnak, az 'alternativ' hireknek amik egy alternativ valosagot rajzolnak meg, mint a vilag tudosainak nagyjabol egyontetu velemenyeben. Miert? Mert a Marisknenik alternativ valosaga valami hatterhatalmat, 'gonoszokat', 'azokat' teszi felelosse, vegre van kit gyulolni.
2021. nov. 14. 18:24
 4/79 anonim ***** válasza:
73%
Mert a vírust és az oltást is letojom magasról!
2021. nov. 14. 18:29
 5/79 anonim ***** válasza:
88%
Nem vagyok oltásellenes, de nem oltattam be magam, és pont most kapta el anyám és apám is a vírust úgy, hogy be vannak oltva én meg tesztelve lettem és nem kaptam el, pedig nem vagyok beoltva. Az pedig rendesen undorító és visszataszító, hogy az állítólagos "szakértők" azt mondják, hogy az egészséges és fiatal személyek sincsenek biztosnságban és csak az oltás az egyetlen megoldás, miközben pont az ellentettje igaz. Az oltás csak segítség, de az egészség a legfontosabb, pontosan ezért haltak meg többségében idős emberek, mert a szervezetük már egyáltalán nem volt ellenálló és le volt gyengülve.
2021. nov. 14. 18:33
 6/79 anonim ***** válasza:
55%
Nekem azt mondtak oltásellenes kollégáim akik nagy része oltott, hogy oltottakkal vannak tele a kótházak.
2021. nov. 14. 18:40
 7/79 anonim ***** válasza:
96%
Nem bírom a tűket, ha tehetem igyekszem kerülni az oltásokat és egyéb szurkálódásokat. Ha elér oda az orvostudomány hogy ki lehet váltani a vakcinákat tablettákkal, akkor veszek be kettőt is
2021. nov. 14. 18:40
 8/79 anonim ***** válasza:
98%

átestem ezen a vackon, és az elején még azt gondoltam ahogy lehet, be is adatom a vakcinát, mert nem akarok megint olyan beteg lenni mint akkor. Aztán apósom az oltás után erősen hanyatlani kezdett egészségileg, majd a más családtagok meséltek egészségügyi állapotromlást. Így ahogy telt az idő, én kicsit szkeptikus lettem.

Nyilván, lehetett mástól is mindenkinek baja, nem mondom hogy az oltástól. De én inkább kivárok. Nem ágálok a tiltások ellen, és ha tovább szigorítják az oltatlanok helyzetét, tudomásul veszem. De amíg nem teszik teljesen kötelezővé, addig inkább nem adatom be. Egyelőre lehet választani, én ezt választom.

2021. nov. 14. 18:47
 9/79 anonim ***** válasza:
1%
Nemigaz, #laposföld :DD
2021. nov. 14. 18:56
 10/79 anonim ***** válasza:
85%
A 3.-4. opció tény, elsősorban azok miatt. Az 1.-2. csak feltételezés, de mindkettőt el tudnám képzelni.
2021. nov. 14. 19:03
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!