Oltásellenesek! Miért nem adatjátok be magatoknak az oltást?
Nem vagyok kifejezetten oltás ellenes, de ha a munkám végzéséhez nem lett volna kötelező (ha nem akarok fizetni a pcr tesztre minden alkalommal 60 lejt (Erdélyben élek)), nem oltattam volna be magam.
Nem, nem tagadom az oltás hasznosságát, mivel látom, hogy azokban az országokban, ahol nagy az átoltottság, kevesebb az áldozat, de megbízom annyira a testembe, hogyha elkapom a vírust, azt meg is úszom nagyobb probléma nélkül. Én hiszek abban, hogy sokkal nagyobb védettséget biztosít az, ha elkapok egy vírust és kigyógyulok belőle, mint az oltás, ami azért valljuk be, nem volt olyan hosszan tesztelve.
Nem féltem az oltástól, amikor a munkahelyemen szóltak, hogy gyakori pcr teszt 60 lejre, vagy pedig ingyenes oltás, akkor az utóbbit választottam.
átestem ezen a vackon, és az elején még azt gondoltam ahogy lehet, be is adatom a vakcinát, mert nem akarok megint olyan beteg lenni mint akkor. Aztán apósom az oltás után erősen hanyatlani kezdett egészségileg, majd a más családtagok meséltek egészségügyi állapotromlást. Így ahogy telt az idő, én kicsit szkeptikus lettem.
Nyilván, lehetett mástól is mindenkinek baja, nem mondom hogy az oltástól. De én inkább kivárok. Nem ágálok a tiltások ellen, és ha tovább szigorítják az oltatlanok helyzetét, tudomásul veszem. De amíg nem teszik teljesen kötelezővé, addig inkább nem adatom be. Egyelőre lehet választani, én ezt választom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!