Oltásellenesek! Miért nem adatjátok be magatoknak az oltást?
1: Mert jelenleg csak kísérleti stádiumban levő vakcinák vannak, amelyekért senki nem vállalja a felelősséget.
2: Egészséges felnőttként úgy gondolom, hogy rizikósabb beadatni egy olyan szert, aminek még a rövid távú hatásait sem teljesen ismerjük, a hosszútávú hatásairól pedig csak elméletek vannak, mint esetleg elkapni a vírust.
3: Erőltetik magát az oltást, még a típusa sem számít, csak a megléte. A hatékonyságát viszont nem vizsgálják, magadnak kell utánajárni ha kíváncsi vagy rá.
4: Az esetszámok jelenleg nem azt mutatják, hogy a vakcinák olyan nagyon hatásosak lennének. Ugyanott vagyunk, ahol tavaly ilyenkor és nem csak mi, hanem más országok is.
5: Azt meg egyenesen butaságnak tartom, hogy az oltatlanok miatt van kb. ugyanannyi beteg. Ha valakit beoltanak, akkor jól működő vakcina esetén ő védett lesz. Bár most már beismerik azt, hogy a továbbfertőzés ellen nem véd (eleinte ez is egy érv volt), de ő maga nem lesz beteg, vagy enyhébb lefolyással megússza. Rengeteg olyan érvet hallottam, hogy "2-3 oltás után is megviselt, nélkülük talán belehaltam volna", na de ezt mégis honnan tudhatjuk? Vagy használt az a vakcina, vagy nem.
6: A mellékhatásokkal nem igazán foglalkoznak a háziorvosok, akik láthatóan és érthetően belefáradtak már a vírusosdiba. Bőrprobléma? Az nem attól van, kenegesse valami krémmel. Valamilyen fájdalom? Az nem attól van, de ha mégis, akkor jobb mint a halál, nem? Rossz közérzet, fáradtság? Az nem attól van, pihengessen.
Mert nagyon erőltetik.
Egy olyan rendszer, ahol hagyják hogy 28500 forint az öregségi nyugdíj, az a rendszer ne nézzen már annyira hülyének, hogy pont megakarja menteni az életet.
Vagy az, hogy 130 ezerért három müszakban a beledet is kihajtsák, és még szombaton is kötelező "ledolgozás" címén bemenni, ha nincsen szabi.
Arról miért nem cikkeznek naponta az újságok, hogy hány ember hal éhen?
Halottam, hogy ahová inkább kenyeret kellett volna vinni, mit vittek?
- Vakcinát.
Szia. Mózes vagyok.
Elmesélem a történetet.
Amikor még nem volt otás se hírhamva követtem a dokit Zsoltot a YT csatornán. Tetszett, hogy nem Fideszes, és mindig kijavította a hazugságait és a túlzásait. Akkoriban még Gödényre rá se tudtam nézni, hogy ez a szakálas, fehérköpenyes izomem er mit akar rádsózni. Mivel Zsolt rondította a D, C ... vitamin üzletét.
A sok hírek, amik voltak a tévében, rádióban egy ideik ment (M1 csak kétszer) és, bevallom fostam, eléggé. A híradó, hírek megtették a hatását.
Kerestem a megnyugvást, de nem találtam csak Zsolt videókban némileg mindig enyhített a fidesz propagandán.
Amikor felmerült az, hogy majd lesz oltás a közeljövőben, akkor villámként csapott belém, hogy szó sem lehet róla! Akkor nyugodtam le. Eljátszottam a gondolattal, hogy ha lesz oltás akkor akarom-e. A gyomromban egy rossz érzés támadt. Tudtam, hogy nem szabad. Tehát, felesleges félnem, aggódnom.
Zsolt kifordult magából, más lett. Elkeztem azokat nézni akik ellen beszélt.
Már 8 hónapja Oláh Sándort hallgatom és "szerinte"
1. Járvány alatt nem oltunk
2. Az oltás lefoglalja az immunrendszert és, ha akkor jön a teljes vírus akkor az úgy földhöz veri az embert...
Engem senki sem beszélt le az oltésról. Amikor még csak szó volt róla, hogy lesz, már akkor egy belső érzés volt sókkal erősebb jelzés, mint a híradós ijeszgetések.
De mint látod, ahogy tisztázódott bennem a hozzáállás, egyből a antivaxerekre találtam az interneten.
Szóval.MZP szavaztam.volna mert szimpi, de nincs más választásom, mint a mi hazánk.
Mert egészséges vagyok. Pont. Harmadjára vagyok covidos, a szervezetem mind a 3 alkalommal nagyon gyorsan leküzdötte és erősen harcolt ellene.
Hinni pedig nem hiszek benne hogy valóban jó bármire az oltás. De mindenki döntse el maga.
Nem erzem hogy szuksegem lenne ra. 99% az eselye hogy oltas nelkul tulelem a covidot.
Azt senki nem tudja hogy az oltasnak milyen mellekhatasai lesznek pl 5 ev mulva. Az engem nem nyugtat hogy valaki lazas lett az oltas utan de elmult. Lehet lappang benne valami ami evekkel kesobb okoz problemat.
Eddig semmi hatrany nem ert az miatt mert nem vagyok beoltva. Kulfoldon elek, nalunk nincs vedettsegi igazolvany, tehat ugyan azokkal a jogokkal rendelkezem mint barki mas. Eddig sehol sem kerdeztek meg hogy bevagyok e oltva, pedig utaztam repulovel belfoldon, voltam kormanyhivatalokban is, korhaz teruleten is jartam.
Nemzetkozi utazasnal erne hatrany.
A munkam is olyan hogy a fonokomet nem erdekli hogy be vagyok e oltva. Orul hogy van aki dolgozik, nemhogy meg plusz felteteleket is szabjon :D
"Azt senki nem tudja hogy az oltasnak milyen mellekhatasai lesznek pl 5 ev mulva."
És azt ki tudja, hogy a koronavírusnak milyen hatásai lesznek 5 év múlva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!