Oltásellenesek! Miért nem adatjátok be magatoknak az oltást?
#12: Ezt még kiegészíteném a következőkkel:
Szerintem, akik nem oltatják be magukat, felkészültek arra, hogy nagyobb eséllyel kaphatják el a vírust mint a beoltottak, és nagyobb eséllyel halhatnak is bele. Ha ennek tudatában úgy döntöttek, hogy vállalják a kockázatot, akkor nincs értelme a korlátozásoknak.
Itt Erdélyben a beoltottaknak/beoltatlanoknak maszkot kell viselni az utcán, amit nem értek, mivel ha én beoltottam magam, akkor miért kell maszkot viselnem azok miatt, akik ezt nem tették meg? Én beoltottam magam, hogy ne haljak meg (nem azért, lásd a korábbi hozzászólásomat), ő pedig vállalja a kockázatot azzal, hogy nem oltja be magát. Akkor miért kell a maszk?
Én hiszek az állam szerepében, és hiszek abban, hogy a döntések/törvények azért vannak, hogy betartsák őket. Ha a vírus annyira veszélyes, az oltás pedig annyira segít, akkor miért nem teszi kötelezővé azt a magyar kormány? Én úgy gondolom, hogy az államnak joga van olyan döntéseket is hozni, ami nem feltétlenül tetszik mindenkinek (pl. status quo bevezetése, sorozás, kötelező oltás), miért nem meri ezt meglépni egyik kelet-közép európai ország sem?
Itt Erdélyben azt mondják, hogy nem kötelező az oltás, de ha nem vagy beoltva, akkor csak az élelmiszerüzletekbe mehetsz be, még arra a helyre sem léphetsz be, ahol megkaphatod az új személyi igazolványodat. Nem lenne sokkal őszintébb azt mondani, hogy kötelező az oltás mint ez a mismásolás?
Van egy olyan aspektusa a maszk hordásnak, amiről sokan egyszerűen képtelenek, ill. nem akarnak tudni!
Nem mérvadó, hogy ahol túl közel kerülhetnek egymáshoz zárt térben emberek, ott ki van beoltva és ki nem, mert az oltott ember is fertőzőképes! Ezért kell hordani zárt térben, - nem úri szeszélyből!
Kellemetlen beismerni, de azzal a felkiáltással, hogy én be vagyok oltva, még nem szerzek felhatalmazást arra, hogy felelőtlenül megfertőzhessek bárkit is, - akár oltott, akár nem. Ez van!
Nem csesztetek senkit, hogy oltassa be magát, sőt eltörölnék minden oltatlanokat csesztető intézkedést. De attól még érdekel az ok, hogy miért nem. Aki úgy gondolja, hogy nincs hozzá közöm az nem ad le szavazatot és továbbáll egy másik kérdésre. Pont.
Az már teljesítmény, hisz ott az "Egyéb" választási lehetőség. :)
A hazugságok miatt.
Kiemelek egy példát a 3244 hazugságból.
"Mindig is voltak kötelező oltások, mi a problémád a kájzerrel?"
Mondja ezt egy orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!